- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
- Nem veszik el az Activision Blizzardot a Microsofttól
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Kevesebb bevételét adja át az OpenAI a Microsoftnak
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lajmund
őstag
Jelentem müködik
Viszont eléggé el lehet vele lenni nem két perces történet. Mivel én szoktam játszani ritkán mindenféle vizual c stb fent van a gépemen meg minden friss lehet ezért mükszik. Elvileg 11-el is kompatibilis azzal is mennie kéne. Nekem 10 pro van nem tudom számit e de szerintem semmit.
-
Atish19
őstag
Tegnap délután 4kor vettem le töltőről. Most 42%on van. Be van kapcsolva minden aktivitás figyelés. Always on kikapcsolva. A vérnyomás mérés tesztelgetés elég sokat kivett belőle. Kalibrálás alatt merült 4%ot. Bízom benne, hogy lesz ez még jobb. Tegnap elég sokat piszkáltam meg állítgattam.
Én tokot nem terveztem rá rakni. Viszont egy tempered glass tervben van. Egyenlőre csak alzánál találtam, de nincs raktáron csak rendelésre. -
Capella
senior tag
Alvásnál méri a hőmérsékletet. Nekem csinált grafikont belőle. Be kell kapcsolni, azt hiszem ez default offon van. (A három pontra bökve az Alvásnál, és a Haladó mérés menü.)
A női dolog persze nincs beállítva a hőfoknál.
Nekem egyelőre magával az alvás rögzítéssel van gondom. Nem is az, hogy melyik mennyire pontos, hanem az, hogy a Watch6 először még rögzített is 2 éjszaka valamit pontszámokkal, grafikonokkal, de utána meg nem, hiába volt rajtam éjszaka.
Csak időpontot tudok megadni utólag, hogy mennyi volt az alvás.
Ennek magától kellene aktivizálódnia. Vagy itt nem? Akkor meg hogy lehet bekapcsolni. És először miért rögzített?
Annyit ír, hogy hordjuk éjszaka. Pont így kellene működnie.
Egy Honor 6 karkötő nappal is rögzít akár félóra szundit, csak az nem elég persze a kiértékeleshez, de az összes időhöz hozzáadja. Más kérdés, ha nem a kezemen volt a Honor, hanem a táskában, akkor is elindult az alvás mérés, többnyire folyamatos könnyű alvással, bár néha pici mélyalvást is rögzített. -
Capella
senior tag
Maga a töltés szerintem nem különösebben bonyolultabb a fémszíjjal. A mágnes odaszívja a töltőkorongot, utána az asztalon elfekszik az egész. Ezzel nincs gond. Még kisebb helyet foglal, mint a szétnyitott műanyagszíj.
Ami inkább a problémát okozhatja, az az, hogy mennyire karistolja a fémszíj a szenzorokat, ha levéve az órát csak úgy leteszem valahová. Avagy nem okoz talán gondot, ha esetleg rövidrezárja azt a két fém félkört. -
colonia
senior tag
Én kiszállítás utáni napon kaptam meg a számlát e-mailben.
Írtam nekik egyből, hogy küldjék a garanciajegyet, mert eddig maguktól nem küldték és ez a válasz jött:"Tisztelt xxx!
Tájékoztatjuk, hogy amit elektronikus úton kap 3 oldalas dokumentáció az tartalmazza a számlát, jótállási jegyet, illetve a jótállási feltételeket.
A számlán szereplő adatok (IMEI szám, termék kód, stb..), ha esetleg garanciális ügyintézésre kerülne sor, akkor ezt a szervíznek kötelessége elfogadni.Tájékoztatjuk, hogy 2023.Márciusa óta nem állít ki rendszerünk külön jótállási jegyet, megértését köszönjök!"
-
Capella
senior tag
A legjobb fizetős óraszamlapok közül töltöttem le a Wear appból. Most a 17. a sorban, H310 Watch Face - YOSASH.
209 Ft volt, szerintem megérte.
Ez tetszett meg, és mint kiderült, ráadásul ennek van a legtöbb hozzáadható alkalmazás megjelenítése a kijelzőn, de ezen felül alapból tartalmaz még jónéhányat (phone, message, music, alarm, stb.), amit nem lehet változtatni.
Közben rájöttem, hogy nem az időjárást érdemes hozzáadni, hanem a hőérzetet. -
nyalabka
csendes tag
En a sima amazon.comon néztem, ott most is van a slimbol többféle színben is, 1 clear és 1 színes (fekete, ezüst v dark Chrome ugye a valaszték). Ez szállít itthonra csak a szallitas 13 dolcsi plusz áfa... amúgy meg 5000 ft a tok itthon webshopban csak ugye a watch5 méret nem lesz jó rá.
Néztem ezeket a spigeneket is, találtam egy jó cikket
Itt is benne van, de nekem 40mm lányos órához a fekete nem annyira passzol
az ezüst slim ringke lenne a legjobb.
-
Diesel38
tag
-
róland
veterán
Ha 23+ -od van, akkor az tud visszafele is tölteni, tehát az óra töltőjét nyugodtan otthon hagyhatod. Én S23 - GWA2 párost használtam így. (Ha nagyon ügyes vagy, akkor rá lehet bírni az S23+ -t, hogy miközben magát tölti, menjen a töltésmegosztás is. Nekem sikerült párszor szimultán tölteni egy töltővel az említett két eszközt.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Legalábbis a Classic kiadásra. Nőtt a kijelző mérete és az üzemidő is mindkét modellnél.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Overwatch 2
- Ingatlanos topic!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motoros topic
- Opel topik
- Prémium tag lettem!
- További aktív témák...
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest