- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- UHD filmek lejátszása
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolinko
csendes újonc
-
rolinko
csendes újonc
A Garmin mint sportóra(szerintem) a leg zökkenőmentesebben működik okosszempontból. Minden üzenet gond nélkül átjön, be tudod állítani, hogy melyik alkalmazástól jöjjenek az üzenetek,válaszolni sajnos csak az előre beállított repertoárból lehet. Hívást csak elutasítani tudsz, kivéve Venu 2 plus. Fizetni lehet Garmin Pay-el, mem túl elterjedt, de Wise megy, lehet, hogy Revolut is. Szóval, ha többre nincs szükséged, akkor tökéletes választás. Ellenben, ha párbeszédbe bonyolódnál, akkor már okosóra, WearOS-en Gboard billentyűzettel magyarul is tudsz diktálni, írni körülményesebb a kis kijelző miatt. Irdatlan mennyiségű Androidos programot lehet rá telepíteni, az NFC-t jobban ki lehet használni. Ha esimes verziót vásárolsz, akkor telefon nélkül is tudsz hívni, üzenni. Ez egyébként egyre jobban működik! Gondolom egy pár dolgot nem említettem, de elsőre ennyi jutott eszembe...
-
rolinko
csendes újonc
válasz
Csocsesz75 #140 üzenetére
Sport szempotjából nem teszteltem, egy Garmint hordok, a Samsung csak munkába kell, napi kb 9 órát van rajtam hétköznap. Pont ezért, amit írtál, nem használom a Samsungokat sportra, alvásfigyelésre. Okosórának rendben van, arra (nekem) tökéletes. Ahogy én fogom használni hetente egyszer, esetleg kétszer kell tölteni, ez így rendben van.
-
rolinko
csendes újonc
válasz
gringoka #138 üzenetére
Igen, 80%-ot merült 2 nap alatt, nem erős használattal, ma reggel feltöltés után kikapcsoltam az állandó pulzus és stressz mérést, 9-től 5 ig 10%-ot merült... Azt hiszem ez jó lesz! Ha helyén kezelem a dolgot, ( ugyanis van egy Garmin Instinct 2X, ami 29 napot megy egy töltéssel, ha nem viszem napra, ha igen, akkor még többet) okosórához képest ez szerintem nem rossz.
-
rolinko
csendes újonc
-
rolinko
csendes újonc
Külföldön élek, szombaton szállították. Mindenféle kedvezménnyel, kuponnal, Samsung pontokkal, ajándék Powerbank-kel, ajándék szövetszíjjal óravisszaküldéssel(watch4classic) 233€ volt. Szerintem megérte. Tegnap reggel 9-kor vettem le a töltőröl, most 17:30-kor 43%-on van. A WearOS 4 úgy látszik jobban sikerült... 20 mm-es szíja van, a Gpx dolgot nem próbáltam, van egy Garminom is, sportra azt használom. A gyűrűvédő Ringke, amazonról van ill. holnap jön
-
rolinko
csendes újonc
Második éjszaka: 10% merülés(nem rossz), elalvás pontos, ébredés: fél óra eltérés, mélyalvás továbbra is érthetetlenül alacsony. Véroxigén, bőrhőmérséklet bekapcsolva, óra repülő üzemmódban.
-
rolinko
csendes újonc
Rendben. Kis kiegészítés, az esim-et még nem tudtam kipróbálni, annyira új a típus, hogy a szolgáltatóm még nem támogatja. Sajnos erről még nincs tapasztalatom (melegedés, térerő, üzenetek...).
-
rolinko
csendes újonc
Sziasztok! Tegnap óta használom a Classic 47mm verziót feketében. Első benyomások (gondolom azért van, akit érdekel): szépnek mondható, nekem egy kicsit zongoralakkos a színe, de meg fogok vele barátkozni. Látványosan nagyobbnak tűnik a kijelző, ami nagyon szép és erős fényerejű. A tekerenytyű érezhetően keskenyebb, lehet, hogy egy védőgyűrű markánsabbá teszi és a feketét pozitívan megtöri egy ezüst színü... Kedden kiderül. A hibrid szíj külső felülete tapintásra kicsit műnek tűnik (nyilván az is!)én az ajándék textilszerűvel használom. Akksi: Reggel 9-től 20.00- ig 18%-ot merült, kb. 4 óra AOD-vel, pulzus és stressz állandóra kapcsolva, bluetooth kapcsolattal, 6-7 Viber üzenet, 1-2 sms, viszonylag kevés nyomkodás, hívásjelzések. Nagy piros pont! Ez pozitív csalódás számomra. Alvásfigyelés kezdése döcögős, másfélórával későbbre tette az elalvást, mint az valóban volt, de az ébredési idő pontos. Mélyalvás kevesebb, de ez Samsung betegség... Minden bekapcsolva , kb 20%-ot merült. Ezen van még mit optimalizálni és javítani, de új típus esetén szerintem nem rossz. Pozitív az első benyomásom, de nagy újdonságok és változások nincsenek, ez inkább watch 5 és fél, mint 6, de a nagyobb és szebb kijelző meggyőző. Ez utóbbiért no meg a lünettáért érdemes a 4-5-öt lecserélni, akinek ez nem lényeges, akkor nem hiszem. Az, hogy melyik márkájú óra a jobb, abba az értelmetlen vitába nem szállnék be, csupán a saját tapasztalatom és véleményem írnám le. Az elmúlt 3 évben kb. 40 órát próbáltam ki (almásat nem), szigorúan saját tapasztalatom szerint, okosórának Samsung, sportórának Garmin.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Legalábbis a Classic kiadásra. Nőtt a kijelző mérete és az üzemidő is mindkét modellnél.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- Torrent meghívó kunyeráló
- OLED monitor topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest