Aktív témák

• _Gudella

senior tag

W32.sdbot

üdv
    tegnap arra lettem figyelmes, hogy valami a háttérben feltöltéseket csinál..... feltettem a netlimitert... hát nem jelezte ki a zajló fetöltést, vagy csak minimális részét néha .. vírusom meg ilyesmi évek óta nem volt, így vírusirtóm sem... letöltöttem a mcafee 15 napos változatát. Talált is egy w32.sdbot nevű betolakodót... le is szedte egy időre el is múlt a rejtélyes feltöltés

de aztána kedveske visszajött.... megint ''leírtottam'' a mcaffe-vel, kitöröltem minden magától induló programot a Costum Stratup-al, lefuttattam az AD-Aware-t, meg egy regcleanert is utánna... de csak visszaön a drága... És AD-Aware is újra meg újra talál dolgokat .. pedig nekem általában max havonta 1szer egykét dolgot talál... na meg arra figyeltem még fel, hogy mikor feláll az xp, és még semmit nem indítottam el, és üres a tálca, ha gyorsan belenézek a task manager-be akkor fut két IEXPLORER process, amiknek máshol semmi nyoma, és pár mp múlva eltnnek, ha nincs netkapcsolat

mitévő legyek?

és honnan jöhetett ez a vírus? soha nem nyitok meg idegen leveleket, nem kattintok popup-okra, bannerekre...stb... mindig no-t nyomok az ilyen ''install and run''-okra...

[Szerkesztve]

Aktív témák