Aktív témák
-
klepto
addikt
Az én gépem van most már 1,5 hete folyamatos támadás alatt! Ezen időszakban több mint 100 trójait, és legalább 20 vírust szedtem le a gépről. Annyira felborított mindent, hogy a temporali könyvtárt is teljesen kiürtette, és a regiszteriben is mindent felborított :O
Csináltam egy dokumentum mentést, remélem a képeim, és a szöveges fáljaim nem sérültek :U
A kérdésem az, hogy eléág-e egy dos-os behúzólemez, és onnan leformázni a vinyót, vagy gyaluljam le Q97-el :F
Van valami jobb progi, mint a Q97? Ha nincs, akkor honnan tudom leszedni a Q97-et? -
klepto
addikt
válasz
Don Vittorio #2 üzenetére
Tehát simán pl. fomat c:, vagy format d:, és akkor csak azt formázza amit beírtam? Vigyek DOS behúzó lemezt, és arról bútoljak, és úgy formázást, vagy Q97-tel?
-
klepto
addikt
Azért nyitom ezt a totyikot, mert én nem használok 2 partíciót a merevlemezen...
Az osztályfőnökömnek beszart a gépe, eltüntek a mappái, programjai a Win XP alól. Szerintem ez vírus. Egy kisebb imádság révén sikerült rábeszélni, hogy tegyen fel vírusírtót, de nem tudtam megvárni az eredményt, mert dolgom volt. A vinyója 2 partícióra van osztva, a ''C''-n vannak a programok (Win, Office, stb.), a ''D''-n pedig számára nélkülözhetetlen iskolai anyagok, amik nincsenek lementve!!! :F Az volna a kérdésem, hogy ha valóban vírus, az érinti-e mind a két partíciót, ill. a Win újratelepítés előtt szvsz egy formázás nem árt biztos ami biztos, de lehet-e külön formázni a partíciókat, vagy egybe kell legyalulni mind a 30G-t? Szóval hogy lehet megoldani, hogy a ''D''-n lévő dokumentumok ne sérüljenek, de a ''C'' teljesen üres legyen? :F
Aktív témák
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3466
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest