Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vudu3
csendes tag
válasz
ragazzo #1371 üzenetére
Kockáztattam, tudatosan engedtem be a vírust egy olyan csomag potyautasaként, ami nagyon kellett. Átengedtem a védelmen azzal az önteltséggel, hogy ha megvan ami kell, rögtön kiirtom. Ám ez a variáns túl összetett és gyors volt. Az eset azért arra jó volt, hogy malware mészárlásban jónéhány óra alatt kicsit továbbképződtem
.
-
qdak
addikt
válasz
ragazzo #1286 üzenetére
ezt már vagy 5x leszedtem de nem csinál semmit ha megnyomom a Y h keresen és cleen eljen akkro kilép :S
>>>W!nman*:
progi ujratelepités használt ?
ujab verzio felrak ?
nekem az auto shut down csinálta h soha töbet nem indult el még ha ujra raktam is :S de az uj verzio már ment virusom nem volt AKKOR most van
más 5letem 1nlőre nincs
max nyomj 1 spybot search & destroy t végig a gépen bizti van vmi szar a gépeden -
válasz
ragazzo #1209 üzenetére
Passz... ő futtatta a kártevőt szvsz, ma már ritka az, hogy csak úgy valami "magától" rákerül a gépre. Persze van utóbbi is, de nem annyi mint trójai típusú kártevőkből.
A vírusirtónak ilyenkor jeleznie kéne(vagy letöltéskor vagy amikor futtatni próbálja), de nem tette. Előfordul.
-
477il4
tag
válasz
ragazzo #1209 üzenetére
Narxis kosz! kiprobalom oket...
en csak tippelek de azt hiszem nekem ugy sikerult hogy az eset tuzfalat hasznaltam s az upc bekapcsolta anelkul hogy kertem volna meg tudtam rolla az upc smart guard-ot. csak tipp de lehet hogy nagyon osszeakadtak...de az is lehet hogy valami el volt szurva az eset-el mert az most sem talal semmit...
-
Az, hogy milyen a nod32, amit használ az, jelen esetben teljesen mellékes. Aki ilyen programokat feltelepít, azon a jogtiszta virusirtó sem fog segíteni. (Egyébként nem kell mindent kpnak venni, amit a viruskommandon írnak, olvasok tőlük is eszméletlen nagy baromságokat
)
-
TRitON
aktív tag
Sziasztok!
Nem vírus volt, illetve nem közvetlenül a gépről.
Egy angol fórumon olvastam, hogy megjelent egy új vírus-szerűség, mely az internetről támadja a futó svchost.exe hálózatkezelő rutinját. Betöréshez egy, az alap winXP-beli kiskaput használ, ezért nem találtak semmit a vírusirtók. Az XP Prof-hoz szánt MS frissítések megoldották a problémát, így a többi gép is rendbejött, HA a notebookba volt dugva az internet (ha arról volt megosztva). Ha viszont nem, akkor ugyanúgy hányta össze magát minden (kivéve persze a notit), pedig tesóm gépét is frissítettem, úgy néz ki a winXP Home még erre nem lett felkészítve... A lényeg, hogy a frissítések telepítésével ez a dolog rendeződött. -
ViragL
tag
Javíts ki, ha tévedek, de szerintem van a virusírtók egy részében (ha nem mindegyikben) egy funkció, hogy felismerik a vírusokat, még akkor is, ha az nincs az adatbzisukban. Igaz, hogy nem tud vele mit kezdeni, csak figyelmeztet, hogy gyanús kódot talál, de legalább szól, hogy talált valamit. Így a user, ha kicsit odafigyel, elkerülheti a fertőzést.
Tehát a nem naprakész adatbázis, egy valamire való vírusírtónál, nem egy nagy hátrány, ha nem bamba a felhasználó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hobby elektronika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Elden Ring Nightreign teszt
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest