Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #1760 üzenetére
Tegnap este kicsit ideges voltam és fáradt, ennek a kombónak a szüleménye a korábbi hsz.
Szóval leírom a teljes sztory-t és a tanácsotokat kérném:
Azzal került hozzám a laptop, hogy vírus van rajta, megnéztem, egy fake antivirus programot láttam ilyen néven: XP Home Security 2012. Guglizva azt találtam, hogy a spyware doctor le fogja szedni minden gond nélkül, így azzal próbálkoztam. Miután ezzel megvoltam, a vírus ugyan eltűnt, de a rendszert jó mélyen megbolygatta, semmilyen exe kiterjesztésű fájlt nem bírtam elindítani például, mindig kérdezte, hogy mihez társítsa. Szintén guglizva találtam egy oldalt, ami leírja pontosan mit kell ilyenkor visszaírni a registrybe, hogy fussanak a programok. Ezt meg is tettem, de reboot után sem volt jó, sőt xp javító telepítés sem hozta helyre! Gondoltam egyet, csináltam egy új felhasználót, annál legalább a programokat el lehetett indítani, így egy lépéssel előrébb kerültem, de roppant szeszélyes a rendszer, folyamatos fagyások, hibaüzenetek, kékhalálok, nem induló programok, memória olvasási hibaüzenetek jellemzik az egészet (memtest volt, a ram rendben). MBAM, SuperAntiSpyware lefutott rajta eredmény nélkül. Ezért gondoltam leszedem róla a cuccokat külső winyóra, és format, majd egy új rendszer. Át is másoltam mindent, ekkor láttam azt, hogy teljesen összekavarta a külső winyóm partícióit, és a korábbi 1 helyett már 4 figyel rajta.Itt tartok jelenleg. Boot idejű vírus lenne, vagy csak ennyire tönkretehette a meglévő rendszert? Nem merek már rácsatlakoztatni semmilyen külső egységet..
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iMac A2438 (2021) All-in-One 27% 24" 4.5K Retina M1 16GB 2TB SSD gar
- Jabra Evolve2 85 Vezeték Nélküli Fejhallgató!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest