- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #1760 üzenetére
Tegnap este kicsit ideges voltam és fáradt, ennek a kombónak a szüleménye a korábbi hsz.
Szóval leírom a teljes sztory-t és a tanácsotokat kérném:
Azzal került hozzám a laptop, hogy vírus van rajta, megnéztem, egy fake antivirus programot láttam ilyen néven: XP Home Security 2012. Guglizva azt találtam, hogy a spyware doctor le fogja szedni minden gond nélkül, így azzal próbálkoztam. Miután ezzel megvoltam, a vírus ugyan eltűnt, de a rendszert jó mélyen megbolygatta, semmilyen exe kiterjesztésű fájlt nem bírtam elindítani például, mindig kérdezte, hogy mihez társítsa. Szintén guglizva találtam egy oldalt, ami leírja pontosan mit kell ilyenkor visszaírni a registrybe, hogy fussanak a programok. Ezt meg is tettem, de reboot után sem volt jó, sőt xp javító telepítés sem hozta helyre! Gondoltam egyet, csináltam egy új felhasználót, annál legalább a programokat el lehetett indítani, így egy lépéssel előrébb kerültem, de roppant szeszélyes a rendszer, folyamatos fagyások, hibaüzenetek, kékhalálok, nem induló programok, memória olvasási hibaüzenetek jellemzik az egészet (memtest volt, a ram rendben). MBAM, SuperAntiSpyware lefutott rajta eredmény nélkül. Ezért gondoltam leszedem róla a cuccokat külső winyóra, és format, majd egy új rendszer. Át is másoltam mindent, ekkor láttam azt, hogy teljesen összekavarta a külső winyóm partícióit, és a korábbi 1 helyett már 4 figyel rajta.Itt tartok jelenleg. Boot idejű vírus lenne, vagy csak ennyire tönkretehette a meglévő rendszert? Nem merek már rácsatlakoztatni semmilyen külső egységet..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Könyvajánló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Házimozi belépő szinten
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpársportok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Dell WD19S + 180W adapter
- Dell P2720D - 27" 2K -több db- 2560x1440 IPS monitor
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest