- Az AVX és AVX2 emulálásával kedvez az ARM-os gépeknek a Windows 11 frissítése
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában...
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ha lehetséges akkor én lebeszélnélek a virtualdubMOD kódolási funkciójáról, én max mux-olásra használom
szal az eredeti legújabb verziót használd
Az egyszerű ebbe a progiba szerintem az hogy ezeket a beállításokat csak egyszer kell megcsinálni
Ha normális input kompatibilitást akarsz akkor túl sok választási lehetőséged nincs
ezek közül is az AviSynth -et használnám -
-
(Bundás)
addikt
A téma szerintem azóta nem változott, újra kell kódolni a filmet, ehhez kell Xvid / DivX tömörítő, amit szeretnél. Én nem vagyok híve a felirat égetésnek, randa dolog és időigényes.
-
Video file-t megnyitod, beállítod a video/audio kódolást, majd a szűrők közül kiválasztod a subtitler-t. Emlékeim szerint a gyári nem nagy durranás, a VobSub-os plugin-t kéne letölteni, az kezel srt-t, ssa-t, mindent. A szűrő kiválasztása után kiválasztod a feliratot, OK, majd F7 a mentéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audioquest kábelek RCA, LAN, Optikai
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- újszerű MacBook Pro M1 256GB SSD Apple magyar space gray
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 2 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest