- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen egeret válasszak?
- Indulhat a hardverparti!
- 3D nyomtatás
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
beeeeerka
tag
válasz
Balinov #1423 üzenetére
Szia,
Köszönöm az anyagot, pont ez a playa, a típusszámot meg azért nem írtam, mert fejből nem tudom. Mint már korábban is írtam, otthon nincs netem, így elég nehézes az ilyen adatok elérése. A #1423-ban küldött adatlap is többet tartalmaz, mint a készülék dobozában található "dokumentáció". Még egyszer köszönöm.
daa-raa: nekem viszont most már igen: mivel a playán csak Mpeg4 van matricázva és a doksiban sem írnak róla egy árva kukkot sem, én nem tudtam, hogy mit tartalmaz az Mpeg4. Most viszont már látom az adatlapot, amit Balinov küldött, a kör tehát bezárult.
Még egyszer köszönöm mindkettőtöknek, hogy foglalkoztok a hülyeségeimmel, ezekre magamtól sosem jöttem volna rá. És ami még hátravan …
Üdv: B.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Star Wars Jedi: Fallen Order (PC, PS4, XO)
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Gitáros topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Google Pixel topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest