- Milyen egeret válasszak?
- Mikor vegyek RTX-et?
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
breiner
aktív tag
hello
Sajátgép/eszközök/hálózati meghajtók csatlakoztatása. -
breiner
aktív tag
Hát nem sikerült tegnap 2-ig csináltam, de nem sikerült mivel a pen csak adattárolásra való így csak a virtuális gép adatait tudja hordozni viszont ha, lenne a pen-be proci megfelelő meg memória interfész akkor működne, mert meg csináltam leszedtem mindent és mikor betöltené, írja h FATAL EROR de meg is értem szerencsétlent, mert nem gép csak adat tárolásra való. De majd ha lesz olyan pen h van benne nagyobb memória interfész meg nagyobb proci akkor jó lesz, mert ez most csak elvileg van így (virtuálisan meg lehet oldani deh fizikailag viszont nem) de jó lekötött.
-
breiner
aktív tag
Értem köszönöm és most még valamivel próbálkozok deh sikertelen.
olyat csináltam h portabelapps program a pendrivere és oda egy portable virtualbox és abba egy xp deh nem megy és ez nem is fog ugye? mert interfészt ír h rossz utána kerestem és nem sikerült még senkinek mert a pendrivbe nincs akkora memória ami kell a xp-ének én így gondolom vagy h van ez? -
breiner
aktív tag
Hogy tudnék adatokat át juttatni a rendes gépről a virtuálisra? usb flash meghajtók és cd/dvd-en kívül????? van egy olyan h osztott vágólap gondolom azt kell beállítani csak az kérdésem lenne h kétirányúra van beállítva és nem úgy kéne működnie h a rendes gépen valamilyen adatot másolok és a virtuálisan meg beillesztek?
-
breiner
aktív tag
Értem köszi jövök mindjárt és kérdezek még

-
breiner
aktív tag
Hello ma találtam rá erre a kis töki progira csak annyit kérdeznék h a virtuális xp nem látja a rendes meghajtókat és h nem lehet beállítani valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Dell Latitude 7320 2-in1 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- DJI mini 3 drón display unit
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
olyat csináltam h portabelapps program a pendrivere és oda egy portable virtualbox és abba egy xp deh nem megy és ez nem is fog ugye? mert interfészt ír h rossz utána kerestem és nem sikerült még senkinek mert a pendrivbe nincs akkora memória ami kell a xp-ének én így gondolom vagy h van ez?