Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
breiner
aktív tag
Hát nem sikerült tegnap 2-ig csináltam, de nem sikerült mivel a pen csak adattárolásra való így csak a virtuális gép adatait tudja hordozni viszont ha, lenne a pen-be proci megfelelő meg memória interfész akkor működne, mert meg csináltam leszedtem mindent és mikor betöltené, írja h FATAL EROR de meg is értem szerencsétlent, mert nem gép csak adat tárolásra való. De majd ha lesz olyan pen h van benne nagyobb memória interfész meg nagyobb proci akkor jó lesz, mert ez most csak elvileg van így (virtuálisan meg lehet oldani deh fizikailag viszont nem) de jó lekötött.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mozilla Firefox
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Crimson Desert - Íme a végleges gépigény
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4621
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest