Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
IT user
üzenetére
szia, köszi!
Tudnál esetleg beállításokat mondani, amik okozhatják ezt? A programban én nem találtam semmilyen beállítást, szinte mindent végigpróbáltam.
A vendég op-rendszer tűzfala, vagy a gazdagép tűzfalára gondolsz? Nekem comodo CIS fut a gépemen, de nem tiltja, nem blokkolja, semmi nyoma. Elképzelésem sincs, hol keressem még
A leállítás és a kikapcsolás között az a különbség, mint a Windows szabályos leállítása és a konnektorból kirántás között - és melyik, melyik?
De akkor olyat ez nem tud, hogy úgy bezárni, hogy a változtatásokat ne mentse le igaz? Ha ezen vírus futott, akkor vírusos marad.
Vagy ez nem ment semmit el?
Már csak azért is, mert bezáráskor külön menüpont írja, hogy elmenteni a gép állapotát, tehát ha a másik kettő valamelyikével lépek ki, akkor semmit nem ment el?• a netre hogy tud kimenni, ahhoz milyen beállítások szükségesek?
• a két-monitoros üzemmódot is hiába állítom be... ez em tudja? se a full screen? azt be lehet állítani valahogy? az XP tudja, a win10 nem. Ezen múlik, vagy azt véletlen máshogy állítottam volna be telepítéskor? mert a programban minden ugyan úgy van.• lehetne Virtual box alatt Win XP.re a Windows Virtual Machine-t feltelepíteni? az mennyivel jobb program volt ennél...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Autós kamerák
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Építő/felújító topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3456
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vagy ez nem ment semmit el?