Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Szerencsére a "Kec Gen" nem tudom, mi lehet, így szándékosan biztosan nem nyújtok semmi "rosszban" segítséget.

Elvi megoldás sajnos az ilyen módon fertőzésre is van, de én még nem olvastam sehol olyat, hogy ezt valami meg is valósította volna, tehát egyelőre nem fertőz így semmi tudtommal.
Amit egyébként csinálsz, azt úgy javaslom, hogy készíts a még biztosan nem vírusos állapotról egy ún. snapshotot (magyarra talán pillanatfelvételnek fordították...?), és miután lefutott a program, állíttasd vissza ezt az állapotot a VirtualBox-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest