Hirdetés
- VR topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
spileraaa
üzenetére
1. Kell.
2. A Mint-et nem ismerem annyira, de olyat kellene kiválasztani, ami közel áll hozzá (pl. amiből forkolták; ha jól tudom, az Ubuntu-hoz áll közel). Így kell ilyesmire rákeresni: nini.
3. No' ezt spec. nem tudom, sosem használtam még így, de gondolom igen. Windows-nál, ha jól sejtem, ez többnyire fel is telepíti (a telepített programok között meg fogod találni, ha igen) és az elterjedtebb Linux distroknál is (=amelyekkel foglalkozott a VirtualBox gyártója, hogy gördülékeny legyen a használata).
4. Lehet. Ez a Guest Additions egy programcsomag, amit egy ISO (CD képfile, bármilyen virtuális CD meghajtóba behelyezve meg tudod nézni a tartalmát) file-ba becsomagoltak. Kezeld úgy, mint egy drivercsomagot, amit egy gép egyedi hardware eszközeihez fel kell telepíteni, hogy ki tudja használni az adott OS (de kicsit több annál, pl. a host<->guest clipboard-ot is ez a csomag kezeli). Bármikor egy futó gép menüjéből elhelyezheted a virtuális gép optikai meghajtójába és így a virtuális CD-ről telepíthető. Windows-nál ez egyszerű, mert a grafikus felületről indítható, Linux esetén nem mindig (főleg, ha nincs is grafikus felület rajta, hehe
); pl. a Mint-re telepítést valahol itt meg fogod találni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ableton Live 12 Suite Education
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 15 15ACH6 ! R5 5600H / 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
); pl. a Mint-re telepítést valahol