Hirdetés
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Neked az algoritmus mondja meg, hogy ki vagy
- SSD kibeszélő
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- Gaming notebook topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
spileraaa
üzenetére
1. Kell.
2. A Mint-et nem ismerem annyira, de olyat kellene kiválasztani, ami közel áll hozzá (pl. amiből forkolták; ha jól tudom, az Ubuntu-hoz áll közel). Így kell ilyesmire rákeresni: nini.
3. No' ezt spec. nem tudom, sosem használtam még így, de gondolom igen. Windows-nál, ha jól sejtem, ez többnyire fel is telepíti (a telepített programok között meg fogod találni, ha igen) és az elterjedtebb Linux distroknál is (=amelyekkel foglalkozott a VirtualBox gyártója, hogy gördülékeny legyen a használata).
4. Lehet. Ez a Guest Additions egy programcsomag, amit egy ISO (CD képfile, bármilyen virtuális CD meghajtóba behelyezve meg tudod nézni a tartalmát) file-ba becsomagoltak. Kezeld úgy, mint egy drivercsomagot, amit egy gép egyedi hardware eszközeihez fel kell telepíteni, hogy ki tudja használni az adott OS (de kicsit több annál, pl. a host<->guest clipboard-ot is ez a csomag kezeli). Bármikor egy futó gép menüjéből elhelyezheted a virtuális gép optikai meghajtójába és így a virtuális CD-ről telepíthető. Windows-nál ez egyszerű, mert a grafikus felületről indítható, Linux esetén nem mindig (főleg, ha nincs is grafikus felület rajta, hehe
); pl. a Mint-re telepítést valahol itt meg fogod találni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Xbox Series X|S
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen routert?
- SSD kibeszélő
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I Magyar I Cam I Gari!
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
); pl. a Mint-re telepítést valahol