- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Igen, sejtettem, hogy ezért írtad, viszont ez nekem egyelőre X akta, hogy hogyan hozzá(to)k össze. A NAT csak annyit tesz hozzá a folyamathoz, hogy a másik irányban nem működik port nyitás nélkül (tehát ha a guest-en kellene elérni a share-t), mert a file-share nagyszerűen NAT-olható, így a guest-ről probléma nélkül meg kell tudnod szólítani egy adott IP címet fileshare-en (persze itt felmerülhetnek problémák, pl. ha a VBox belső NAT IP tartománya egyezik a külső NAT tartománnyal, vagy a megszólítandó (külsőnek hitt) IP is a belső NAT tartományba esik, viszont viszonylag ritkán használt IP-ket használ erre a VBox, így ezt kizárnám).
A hálózatfelfedezés pedig csak a felfedezéshez kell (az elérhető host-ok listájának begyűjtéséhez). Egy konkrét host enélkül is megszólítható (persze itt még esetleg névfeloldási probléma is felmerül, így pontosítanám azzal, hogy IP alapján mindenképpen).
Talán azt tudom elképzelni, hogy a gép rövid nevével szólítanád meg és azon segít, ha bridge módban van a kártya, mert valamilyen nem (egyszerűen) NAT-olható protokollal gyűjti be a nevét a guest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- NBA és kosárlabda topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Béta iOS-t használók topikja
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Razer Tartarus V2 Chroma Gaming Keypad
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest