Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
holloo
csendes tag
Sziasztok!
Van két régebbi szkennerem, azokat szeretném működésre bírni VBox alatt Windows XP-n vagy 7-en, de nem sikerül (igazából csak a probléma érdekel, mert nem tudom megoldani, és nem tudom mi az oka). A jelenség az, hogy mindkét szkennernél sikertelen a csatlakoztatás a VM-hez. Szerintem minden megvan ami kell, Integrációs szolgáltatások és Extension pack telepítve, látja is a VBox a szkennert, mint csatlakoztatható eszközt, de mégsem tudja csatlakoztatni. Az első próbálkozásnál egyszerűen csak nem történt semmi, amikor újra rákattintok, akkor már sikertelen lesz a kísérlet, az oka pedig az, hogy 'USB Device ........ is busy with a previous request'. A guest eszközkezelőjében egyáltalán nem látszik még csak hasonló sem (persze drivert is kellene installálni hozzá, de nincs mihez, mert ismeretlen eszköznek sem hozza fel). Az interneten megpróbáltam rákeresni a problémára, de az ott javasolt megoldások nem hoztak eredményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest