Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kusztax
tag
Hello,
Mac OS X-et szeretnék használni a Win10-es gépemen. Ezért fordultam a VirtualBox rendszerhez. Eljutok egy darabig, de megakadtam.
Gépem:
Asrock Z170
Intel i3-6100
8Gb RAM
Gigabyte GTX 950Megvan a Mac OS X oprendszer .dmg kiterjesztésű telepítő fájlja.
Beállításnak jónak kell lennie (a telepítő képfájl is hozzá van adva). De!
Ha nem engedélyezem az EFI-t, akkor azt írja, amikor elindítom: "FATAL: Could not read from boot medium! System halted."
Ha engedélyezem az EFI-t, akkor egy darabig eljutok. Viszont egy idő múlva megáll, lesz egy áthúzott kör az ablak közepén, és ~5 percenként új sorba írja: "Still waiting for root device." Hasonló: https://goo.gl/images/w9gYnu
Már minden beállítást kipróbáltam. Hogy tudnám telepíteni, mi lehet a hiba? (Googleba nem találtam megoldást.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- LEGO klub
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 10
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Tesla topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Gyermek PC játékok
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest