Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amazon Fire TV stick/box
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Van ötletetek arra vonatkozóan, hogy egy meglévő win10-es rendszert hogyan tudnék bevirtualizálni vbox alá? A rejtett boot és rendszer partíciókon kívül van C és D partícióm, de a C elegendő, arra van telepítve a rendszer.
Amit eddig próbáltam:
1. Macrium Reflect programmal kimentettem egy image fájlba a rejtett + rendszer + C partíciókat.
2. Vboxban létrehoztam egy új gépet, beállítottam a megfelelő méretű lemezt (nagyobb értékre, mint a fentiek összege), és vhd kiterjesztéssel hoztam létre.
3. Még a virtuális gép indítása előtt felcsatoltam meghajtóként a vhd fájlt, és a Reflect programmal visszatöltöttem oda a kimentett partíciókat.Látszólag rendben lefutott, ám utána láttam, hogy nem kerültek rá a partíciók.
4. Utolsó lépésben azt terveztem, hogy leválastom a fájlt, és megpróbálom bebootolni a vbox-ban.
Van más ötletetek? Ti hogyan csinálnátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen switch-et vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 11
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest