Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Van ötletetek arra vonatkozóan, hogy egy meglévő win10-es rendszert hogyan tudnék bevirtualizálni vbox alá? A rejtett boot és rendszer partíciókon kívül van C és D partícióm, de a C elegendő, arra van telepítve a rendszer.
Amit eddig próbáltam:
1. Macrium Reflect programmal kimentettem egy image fájlba a rejtett + rendszer + C partíciókat.
2. Vboxban létrehoztam egy új gépet, beállítottam a megfelelő méretű lemezt (nagyobb értékre, mint a fentiek összege), és vhd kiterjesztéssel hoztam létre.
3. Még a virtuális gép indítása előtt felcsatoltam meghajtóként a vhd fájlt, és a Reflect programmal visszatöltöttem oda a kimentett partíciókat.Látszólag rendben lefutott, ám utána láttam, hogy nem kerültek rá a partíciók.
4. Utolsó lépésben azt terveztem, hogy leválastom a fájlt, és megpróbálom bebootolni a vbox-ban.
Van más ötletetek? Ti hogyan csinálnátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Asztalos klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Ezüst, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- HP Omen gamer szék Citadel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest