Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocky5
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy lehet működésre bírni a legújabb Virtualbox remote control (RDP) funkcióját WinXP host-on Ubuntu guest OS-el? Már próbáltam nem-standard portot is megadni, de az XP távoli asztal programjával sehogy sem tudom elérni (IP címet adok meg, amin egyébként az Apache szépen elérhető).
Sem "Null", sem "Vendég" módban nem megy. (Ubuntuban beállítottam a Távoli asztal-t, elvileg OS szinten is elérhető lenne.) Nem tudom mit lehetne még kipróbálni... Kösz előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- TCL LCD és LED TV-k
- EA SPORTS FC™ Mobile Football
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sem "Null", sem "Vendég" módban nem megy. (Ubuntuban beállítottam a Távoli asztal-t, elvileg OS szinten is elérhető lenne.) Nem tudom mit lehetne még kipróbálni... Kösz előre is!