- Az elmúlt 8 évének legnagyobb felvásárlását jelentette be a Samsung
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
Aktív témák
-
balu_gsm
csendes tag
A [L]http://chitchat.at.infoseek.co.jp/vmware/[/L] címen találtok egy progit, amivel lehet virtuális floppy-t csinálni.
Image filet pedig a [L]http://www.winimage.com[/L] címről lehet leszedni.
Nekem ment egy-két progival, de azok újabb verzióival 2001, 2002 már nem.
Ha valaki tud még ilyen progiról légyszi írja meg hátha azzal majd megy.
Kulcslemezt is lehet másolni a GRDUW nevű progival. Image filet is tud kezeni, majdnem jobban mint a winimage. -
salazol
őstag
subst, ramdrive.sys, lehet próbálkozni, de van egy rossz hírem.
A legtöbb kulcslemez attól kulcslemez, hogy nem másolható. Általában szándékosan elrontott a fájlszerkezete, azt ellenőrzi a program. A másolt változat (akárhová másolod) már javított szerkezettel lesz. Így igencsak megtörténhet, hogy nincs megoldás. -
azzio
aktív tag
Én is találkoztam olyan programmal, amit pl. csak lemezről lehetett futtatni, de nem volt nálam floppy, a program pedig a vinyón csücsült. A következő módszerhez folyamodtam:
1., Parancssor megnyit
2., subst b: c:programhelye és máris működött a dolog (ezt akár indítópultba is tehetitek)
A subst parancs egyébként egy tetszőleges könyvtár önálló meghajtóként való tükrözésére szolgál. -
randomly
csendes tag
Hello :-)
Csatlakozom az elöttem szolóhoz.
Szintén notebook, szintén floppy nélkül.
Ami néha napján jól jönne.
rand -
balu_gsm
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy laptopot, de nincs benne floppy meghajtó.
Van egy program, kettős könyvelés és az meg csak kulcslemezről indul.
Ha valaki tud olyan programról, amivel lehet virtuális floppy meghajtót létrehozni, kérem segítsen.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 7800X3D / Radeon RX 7900XTX 24GB / 64GB DDR5 RAM / 1TB SSD konfig eladó normális áron
- ÚJ /// ASUS ROG 5800x/32Gb/1+2Tb/RTX3070 -- BeszámítOK!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- Gamer PC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest