- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
balu_gsm
csendes tag
A [L]http://chitchat.at.infoseek.co.jp/vmware/[/L] címen találtok egy progit, amivel lehet virtuális floppy-t csinálni.
Image filet pedig a [L]http://www.winimage.com[/L] címről lehet leszedni.
Nekem ment egy-két progival, de azok újabb verzióival 2001, 2002 már nem.
Ha valaki tud még ilyen progiról légyszi írja meg hátha azzal majd megy.
Kulcslemezt is lehet másolni a GRDUW nevű progival. Image filet is tud kezeni, majdnem jobban mint a winimage. -
salazol
őstag
subst, ramdrive.sys, lehet próbálkozni, de van egy rossz hírem.
A legtöbb kulcslemez attól kulcslemez, hogy nem másolható. Általában szándékosan elrontott a fájlszerkezete, azt ellenőrzi a program. A másolt változat (akárhová másolod) már javított szerkezettel lesz. Így igencsak megtörténhet, hogy nincs megoldás. -
azzio
aktív tag
Én is találkoztam olyan programmal, amit pl. csak lemezről lehetett futtatni, de nem volt nálam floppy, a program pedig a vinyón csücsült. A következő módszerhez folyamodtam:
1., Parancssor megnyit
2., subst b: c:programhelye és máris működött a dolog (ezt akár indítópultba is tehetitek)
A subst parancs egyébként egy tetszőleges könyvtár önálló meghajtóként való tükrözésére szolgál. -
randomly
csendes tag
Hello :-)
Csatlakozom az elöttem szolóhoz.
Szintén notebook, szintén floppy nélkül.
Ami néha napján jól jönne.
rand -
balu_gsm
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy laptopot, de nincs benne floppy meghajtó.
Van egy program, kettős könyvelés és az meg csak kulcslemezről indul.
Ha valaki tud olyan programról, amivel lehet virtuális floppy meghajtót létrehozni, kérem segítsen.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Assetto Corsa Rally
- Fogyjunk le!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Viccrovat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS GAMER ERŐMŰ PC RYZEN 7 7800X3D 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS PRIME RTX 5070 12Gb DDR7 2ÉV GAR!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB DDR4 RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3070 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Dell OptiPlex 5070 SFF // Core i7 9700 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- Rendelésre! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 2TB SSD
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest