Hirdetés
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ugyanakkor meg fura, mert pl. autóból én se venék 100milliósat még ha lenne rá pénz akkor se.
telóból megintcsak, tökéletes az alső középkategória.
viszont,pl, a gépre nem szégyelnék 1milkát is elb@szni, persze tudom semmi értelme.. de ez már bennem van... Horgászatba ugyanez, meg még egypár területen.
-
törölt tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Bingó!

pontosan ugyanígy van/volt velem is. Mind az újsággal mind a Ph!val, még az Athlonnal is.
csomó üzlet után, meg új dolog után, rutinná váltak az új dolgok, ezáltal elvesztették a varázsukat...
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Azért mert az egy olyan dolog, ami gyökeresen megváltoztatja az életed és, nem szerelem/halál, stb. meg az a legkézenfekvőbb, mondhattam, volna 6ost is.

-
törölt tag
na igen ez meg a másik. Pl. mindennél jobban szeretnékegy saját autót, de ha meglenn, nem tudom örülnék e neki.

vagy pl. ha nyernék a lottón, és mindent megvehetnék akkor sem örülnék nekik, mert sztereotippé válna az egész, és lehet hogy más ugyanabból a dologból egy 100ftos dolognak jobban örülne, mint én a 100ezresnek.
ilyen veszély egyelőre nem fenyeget.
mármint a Lotto 5ös.
-
törölt tag
nem hiába dukkolsz te a MSCHnek.
meg én is.
eszembe jutott minden, és komolyan mondom, viccen kívül eszembe jutott, el kéne menni pár évre meditálni.
vagy mint a kill billbe, Kung fuzni, hogy legalább valami haszna is legyen.
Ez most viccnek állítom be, de tényleg így volt. Persze ezt nem hangoztatom, mert egy két haver még azt gondolja megőrültem, pedig én legalább észreveszek dolgokat és próbálok ellenük tenni. -
törölt tag
ez persze így van tudom magamról sajnos hogy telhetetlen vagyok.
De ha megnézem, pl. a Ph!s ''ismerősöket'' nem nagyon tudok olyat mondani akik ne lennének legalább ennyire telhetetlenek.
Ez a resetet próbálom, megcsinálni, de ne sikerül.
És tudod alegrosszabb amikor az ember forumot, újságot stb. olvasgat, és más ember leírja hogy az adott dolog mennyire jó, akkor egyből kedvet csinál, a megvételére, és a kisördög, elindul.
-
törölt tag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
végiggondolom, és megveszem
de nem bánom meg, csak egyből az jut az eszembe hogy van jobb is.

-
törölt tag
Sokat gondolkodtam mielőtt, ezt a témát megnyitottam, hogy a blogomba vagy ide írjam, végül, e mellett a forma mellett döntöttem, mert kiváncsi vagyok a véleményetekre. Pár hónapja érlelődik már bennem ez a téma, de most érzem úgy, hogy nagyon kikivánkozik.
Tehát, lehet hogy nem a legszerencsésebb cím de jobbat nem tudtam kitalálni. igazából, a mai világról érdekelne a véleményetek.Nehéz rendesen a témát megfogalmazni, de megpróbálom. Szóval szerintem a mai világból kiveszett az hogy ''öröm''. Nem az élet összes területére gondolok, hanem egy megvett tárgy utáni öröm. Régen, ha valamit nagyon akartam, akkor vagy gyűjtöttem rá sokáig, vagy megkaptam valami alkalomra és, nagyon örültem neki. Pl. amikor az első gépemet magkaptam, annyira örültem neki hogy le sem tudtam aznap feküdni, mert féltem amikorra felébredek nem lessz meg.
A másodiknál is kb így volt, tök jó élmény volt ahogy fel lehetett ''fedezni'' az egészet. pl. eggyik hazai pálya topikjában van, rudi mesélte hogy egy ismerősének összerakott egy gépet és a kigyerekek jobban örültek a 486osnak, mint mi a hiper szuper videokariknak. És ez tényleg így van, ha belegondolok, amikor decemberben megvettem, ezt a viszonylag jó gépet, szinte nem is örültem neki, jó megvan megvan, de már egyből azt néztem mit lehetne fejleszteni.
veletek ez nincs így? megvan valami és, ahelyett hogy örülnél neki, egyből azon gondolkodsz mit lehetne megint változtatni.
tegnapelőtt vettem, 2szuper horgászbotot, basszus életem, legjobb pálcái, és ahelyett, hogy ''babusgatnám'' őket, már egyből azon gondolkodok, milyet lehetne újból venni.
2szer összeraktam, de még csak nem is iparkodok hogy kipróbáljam. Ennek szöges ellentéte, vaterom vett a mutterom által, meg nem talált
(fusipénz), 3ezer forintjából egy 4gyed akkora tudású orsót, mint amiből én vettem 2t, és annyira örült neki hogy öröm volt nézni. Igazából nem tudom miért van ez
biztos hibásak a reklámok is meg a globalizáció, meg a ''vedd meg a legjobbat a régi szar'' mentalitás is ami a mai világunkat jellemzi, sajnos.
Veletek is így van ez? naggyából szerintem érthető hogy mire gondoltam.
Olyan hszekre nem iagzán vagyok kiváncsi hogy hülye vagyok, mert azt tudom, tehát ezt elismerem, nem kell leírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mondjuk jó, lenne egy versenyautóm, egy cabrio, terepjáró, ''hosszútávú'', meg egy városi rakéta.
de ez összesen nem lenne 100millió.

Tényleg nincs annál jobb.