Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Sokat gondolkodtam mielőtt, ezt a témát megnyitottam, hogy a blogomba vagy ide írjam, végül, e mellett a forma mellett döntöttem, mert kiváncsi vagyok a véleményetekre. Pár hónapja érlelődik már bennem ez a téma, de most érzem úgy, hogy nagyon kikivánkozik.

Tehát, lehet hogy nem a legszerencsésebb cím de jobbat nem tudtam kitalálni. igazából, a mai világról érdekelne a véleményetek.Nehéz rendesen a témát megfogalmazni, de megpróbálom. Szóval szerintem a mai világból kiveszett az hogy ''öröm''. Nem az élet összes területére gondolok, hanem egy megvett tárgy utáni öröm. Régen, ha valamit nagyon akartam, akkor vagy gyűjtöttem rá sokáig, vagy megkaptam valami alkalomra és, nagyon örültem neki. Pl. amikor az első gépemet magkaptam, annyira örültem neki hogy le sem tudtam aznap feküdni, mert féltem amikorra felébredek nem lessz meg.:) A másodiknál is kb így volt, tök jó élmény volt ahogy fel lehetett ''fedezni'' az egészet. pl. eggyik hazai pálya topikjában van, rudi mesélte hogy egy ismerősének összerakott egy gépet és a kigyerekek jobban örültek a 486osnak, mint mi a hiper szuper videokariknak. És ez tényleg így van, ha belegondolok, amikor decemberben megvettem, ezt a viszonylag jó gépet, szinte nem is örültem neki, jó megvan megvan, de már egyből azt néztem mit lehetne fejleszteni.:( veletek ez nincs így? megvan valami és, ahelyett hogy örülnél neki, egyből azon gondolkodsz mit lehetne megint változtatni.
    tegnapelőtt vettem, 2szuper horgászbotot, basszus életem, legjobb pálcái, és ahelyett, hogy ''babusgatnám'' őket, már egyből azon gondolkodok, milyet lehetne újból venni.:( 2szer összeraktam, de még csak nem is iparkodok hogy kipróbáljam. Ennek szöges ellentéte, vaterom vett a mutterom által, meg nem talált:D(fusipénz), 3ezer forintjából egy 4gyed akkora tudású orsót, mint amiből én vettem 2t, és annyira örült neki hogy öröm volt nézni. Igazából nem tudom miért van ez:F
    biztos hibásak a reklámok is meg a globalizáció, meg a ''vedd meg a legjobbat a régi szar'' mentalitás is ami a mai világunkat jellemzi, sajnos.:(
    Veletek is így van ez? naggyából szerintem érthető hogy mire gondoltam.

Olyan hszekre nem iagzán vagyok kiváncsi hogy hülye vagyok, mert azt tudom, tehát ezt elismerem, nem kell leírni.:)

Új hozzászólás Aktív témák