Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alvin_ti4200

félisten

válasz #16741888 #1 üzenetére

Fú, de ismerős:F Én is totálisan így vagyok vele. Egyetlen dolog volt (ami egyből kettő:D), aminek örültem, az egyik az 550-es Athlon-om (komplett első PC-m, 2000.), a másik pedig az azóta legendává vált Ti4200-am (2002. nyár - szülinap), azóta egyszerűen megszokom, hogy igen vettem valami új kütyüt, de valahogy már nem jön vele az a ''hú, alig bírom lerakni, aludni sem akarok nélküle'' érzés.:U És ez nálam nem azért van, mert felnőttem (mert én nagyon is gyerek vagyok, tanusíthatják:D), hanem azért, mert már megszoktam...Mióta itt fórumozok (2 és fél éve lassan) rengeteg mindent ismertem meg a számítástechnikával kapcsolatban, a Hardver piac miatt rengeteg üzletet bonyolítottam le (nem csak saját magamnak) és igazából már nem tudnak olyasmit mutatni, aminek igazán örülnék (pontosabban tudnának, de még nem létezik). Fórumozás előtt PC Guru-t olvastam (nem szégyellem bevallani) és minden hónap végén epekedve vártam, hogy megvehessem a legújabb számot, aztán kiolvashassam. Amint beköltözött életembe az internet, aztán a PH! (ez így hülyén hangzik:D) egyszerűen annyi információt szívtam magamba rövid időn belül, hogy az újságnak már nem tudtam annyira örülni, mint annak idején (le is álltam 2003-ban a vásárlásával). Ez van. Nem tudok mit mondani tényleg, csak a tényeket írom le:F Megszoktad, ahogy én is és sokan mások...

Új hozzászólás Aktív témák