Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
Most kicsit kötözködök. Aktívan használod a hatos kiadást. Ismered. Ha megfelel minek cserélni? Ha nem felel meg, akkor pontosan tudnod kellene mit keresel. Megvan a későbbi modellekben vagy nincs?
Nyáron hetest használtam. Pontosan tudom mi az ami nem tetszett benne. Ha azokat tudja az utód váltok, ha nem akkor nem. Pedig csak két hétig használtam.
Nekem ez hiányzott: horizon lock, jobb rajz a széleken, hosszabb akkuidő. Specifikusan ezekre keresnék fejlődést az utódmodellekben.
Más kérdés, hogy kölcsönben volt nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3DMark06 eredmények
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Automobilista 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest