Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• narumon

őstag

A filmkészítés topicba raktam, de ide is bemásolom hátha valaki azt nem olvassa és közben potenciális helper :)

Nah srácok nagy fába vágtam a fejszémet, tehát minden segítséget elfogadok, elméletit és manuálisat is :)

Haveroknak van egy progresszív rock bandájuk (szerintem nagyon jó zenét nyomnak), és most megbeszéltük, hogy csinálnék nekik egy videóklippet. Nekem szerintem jó gyakorlás lenne és nagyon érdekel ez a téma - ők meg ingyen kapnak egy klipet ami remélhetőleg tetszik is nekik.
    Egyelőre csak ötletelésen voltam tegnap, de már most jól jönnének ötletek segítségek mielőtt akár a felvételeket elkezdjük. Canon DSLR-el lesz felvéve az biztos, néhol lehet, hogy egy Nikont is bevetek (ha kell egyszerre két kamera), Premierrel fogom vágni és After Effects lesz a kiszolgáló. Egyelőre nem tervezünk semmi durva technikai bravúrt, de azért nem is szeretném ha valami okos megoldás nélkül menne le az egész. Erre is jöhetnek ötletek. Egyáltalán ha valaki csinált már ilyesmit akkor mik azok a buktatók amikre mindenképpen figyeljek!

Ez egy hosszabb projekt lesz (szerintem pár hónapot igénybe fog venni) - szóval ebben számítanék némi folyamatos segítségre!

Új hozzászólás Aktív témák