- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Homer
tag
Úgy látom a hozzászólásokból, hogy nem párezer Ft-ból megoldható hibával állok szembe
. Pedig amúgy tök jó kis 2 csatis erősítő lenne, semmi más gondom sincs vele, csak az a fránya pukkanás.... Végső megoldásként max leválasztom ezután a hangfalakat bekapcsoláskor, amíg nem lesz másik erősítőm.
Mostmár tudom , hogy a hangfal is füsttől működik, mert ha egyszer kijön belőle utána már nem szól -
Gonosz
csendes tag
Bocs, a földrehúzást a némításra írtam, aminek akkor is kéne működnie, ha hozzáér valamelyik bemenetválasztó gombhoz. Nem a bekapcsolási pukkanásra gondoltam, az tényleg más tészta. Nem egyszerre éri el a 2 tápfesz a maximumot és mint írtad, tényleg a tápfesz pufferjeit kellene ehhez megnézni, cserélni.
-
Homer
tag
Köszönöm mindenkinek a segítő szándékát.
Nagyon amatőr vagyok elektronikában de egy vezeték elszakadást vagy hasonló kaliberű dolgot talán meg tudnék oldani egyedül is, ezért már szétszedtem, de nem látok rajta ilyesmit.
(Attól még lehet hogy én vagyok a béna.)
Gonosz: '' Ebben az átamkörben kéne megnézni a félvezetőket, nem pukkant-e el valamelyik tranyó (pl. egy sztatikusan feltöltődött ruhadarabtól stb ;). Esetleg kondikiszáradás.''
Az ilyen jellegű megoldás már meghaladja képességeimet, de amire tudok válaszolni az az, hogy egyik csatornát sem némítja, és a hangerőt hiába tekerem le, akkor is pukkan
.
Továbbra is várom a hozzászólásaitokat! -
Gonosz
csendes tag
Igen, ez az a típus. Legalábbis a kapcsrajzból úgy látom hogy két BF244A húzza le a végfokok bemenetét a földre, úgy némít. Ebben az átamkörben kéne megnézni a félvezetőket, nem pukkant-e el valamelyik tranyó (pl. egy sztatikusan feltöltődött ruhadarabtól stb ;). Esetleg kondikiszáradás. Egyik csatornát sem némítja el? Ha más nem, mindíg csavard le a hangerőt mielőtt kapcsolsz. De ez egy ilyen régebbi cuccnál ugye alap
-
hz hefti
tag
ez az erintesre nemulas hol mukodott hol nem nalam
meg amikor hozzaertem a burkolathoz kicsit gerjedt
de sosem szedtem szet -
Gonosz
csendes tag
De ez szenzoros, ott milyen kontakthiba lehet, kesztyűben próbálja? ;)
-
Homer
tag
Hy!
Bocs, hogy ide írok, de máshol nemigen tudom feltenni a kérdésemet...
A fent említett Videoton erősítővel kapcsolatban lenne egy kérdésem: úgy tudom ennél a típusnál el kellene hallgatnia az erősítőnek ha hozzáérek a hangerő és a hangszínszabályzón kívül bármihez. Namost az enyém ezt nem teszi, ezért minden bekapcsoláskor pattan egy hatalmasat a hangszóró. A kérdésem annyi lenne, hogy mivel nem értek az elektronikához sejti e valaki, hogy mi baja lehet? Érdemes e egyáltalán megcsináltatni? (Olyan 1-2 e Ft-ot még megérne nekem de ha ettől többe kerül akkor így marad. Pedig egy szett VT hangfalat már kinyírtam vele)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest