- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisspall
aktív tag
Firefox és Video Downloadhelper kiegészítő. Ezzel leszedheted 5 különböző felbontással. Ha netán hibás a letöltés, a linket is megkapod és használhatod másik programban. Itt a legjobb minőséghez tartozó link:
https://c201-node62-cdn.connectmedia.hu/4501/vod/_definst_/r/mtva/2018/02/12/2018-000236-M0014-01/index.smil/chunklist_w1664804961_b3000000.m3u8
[link] -
Chamea2
tag
Böngészőben kell rákattintani a
- Firefoxban a jobb klikk(bárhol az oldalon) és elem vizsgálata
- Chrome-ban jobb klikk a vizsgálat gombra
és ott a hálózat fülön újra betölteni az oldalt és elindítani a lejátszást. Akkor ott ki fogja adni a komplett URL-t, aztán már csak jobb klikkel kattintasz a linkre és az URL másolására, utána le tudod szedni. A linket mindig saját magának generálja, ezt NAVA-nál és Mediaklikknél meg kell mindig csinálni. -
troller
senior tag
Én igazából Operát használok, de abban is ugyanaz mint a krómban. Csak mivel króm a legnépszerűbb mostanában, így azzal csináltam a leírást. Most megnéztem, a Furafoxban
tényleg nem így van.
Azért is csináltam egy ilyen "szájbarágós" leírást, hogy minél többen meg tudják oldani maguknak a letöltést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nintendo Switch 2
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest