Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege1234
addikt
---python_fix_v2.py
-- ebbe már egyedi útvonalat is meg lehet adni
(továbbra se ajánlom az egyedi python útvonalat..)
---új letöltő hozzáadva: Csak sorozatokhoz!
-- TV2 play
---LIVE1 > sweet.tv # dvr letöltés
-- mivel már az oldalon nem mutatja, hogy mi az ami
visszanézhető, így elérhetővé tettem..
csatornánként változik mennyi napot lehet
"visszamenni" ez lehet 7 vagy 5 vagy x..
---javítva:
-- DRM nélküli vod > 06 yt-dlp Unsupported URL
- mikrotik
-- Ctrl + 3
- Skyshowtime
-- NAVA
- cím-ben lévő karakterszámok csökkentve 100-raegy kis kiegészítés a
Csak sorozatokhoz! > TV2 play
mivel elég elb@szottan, össze vissza teszik az epizódokat
ezért az összes szalagot megjelenítettem, de:
15 percnél rövidebbeket nem listázhat ki, hacsak nem
sorozat vagy epzódhoz tartozik..
szóval így bármelyik szalagból csak a tényleges epizódok
fognak megjelenni és nem ilyen adásrészletek meg egyebek
ha megjelenik 34 szalag (Teljes adások, Epizódok..stb) akkor
1-34 -et célszerű beírniaki nagyon mazochista az a megjelenített epizódoknál, ha
5000 jelent meg
akkor 1-5000 -et beírva letöltheti mindet...
vagy akár
2 5 8-150 -
-
Hege1234
addikt
válasz
Diego Milito
üzenetére
jelezd, ha leszedted
[link] -
Laci1868
csendes újonc
Nagyon változó. Nem rossz, nekem megfelel, de azt is kell tudni, hogy én a hangjáték, dokumentum műsor és beszélgetés témában szedek csak le. Azaz lehet, hogy komolyzenei témához ez már kevés minőség lenne. Több esetben mono is van, van aminek csak 64kbps.
Magánvéleményem: én nem elégedetlenkedem, mert van ilyen lehetőség, a médiaklikk-en alapesetben egy-két hónap az elérés a régiekhez, illetve kisebb macerável a https://hangtar-cdn.connectmedia.hu-ről 2019-től lehet elérni a műsorokat. A NAVA-n 2006-tól. Ez sokkal több.
-
Laci1868
csendes újonc
Szia Hege1234!
Van lehetőség egy listában megadni a letöltendő linkeket? Én nem windowst használok, és az a módszerem, hogy egy sima txt-be kiírom a Nava rádiós linkeket, amik kellenek, és átlépek windowsra és ott a megszokott módszerrel egyesével bemásolom. Ha több linket adok meg, akár space, vessző stb. elválasztással, akkor hibát kapok. Ideális lenne ha nem kellene egyesével megadni a linkeket, hanem felismerné a több link együttes megadását.
-
cocka
veterán
válasz
Diego Milito
üzenetére
Ez itt a kívánságműsor?

-
Diego Milito
csendes tag
Sziasztok!
Ma délután 16:20-tól a Magyar Mozi Tv-n lesz egy músor, a címe: Straub Dezső 70 - Leltár miatt nyitva - 1. rész
Közvetlenül ezután leadják a 2. részt is. Esetleg van valaki, aki tudná rögzíteni és utána megosztaná itt velem?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Hege1234
addikt
válasz
Laserphantom
üzenetére
ez csak azokkal működik amihez nem kell account
prémium csatornákkal nem tud mit kezdeni -
Laserphantom
csendes újonc
válasz
Hege1234
üzenetére
Van megoldás a tv2play esetében a sorozat letöltésére.Nagyon egyszerű.
Válaszd ki a sorozatot, pl.: Hazugságok börtönében. Utána válaszd ki a teljes adások mellett az "összes"-t kattints rá. Megjelenik az oldal,ahol az epizódokat ki lehet választani.
Most jön a csavar. a böngésző címsorában a linket jelöld ki, (ezt a képen pirossal bekereteztem) ctrl+c és a DRM nélküli vod kiválasztása után ctrl+v a DRM programba. A teljes sorozatot letölti.
A tények és a tények plusz összes adását is így töltöttem le egészen 2021 február 6-ig visszamenőleg.
Mindig az utolsó epizóddal kezd és az elsővel fejezi be.
-
meoindil
aktív tag
válasz
internetezoo
üzenetére
Köszönöm!
Ezt a megoldást nem ismertem. Én általában FF-ot használok, abból ki tudom hasonló módszerrel nyerni a feliratokat.
Azt hittem van valami beállítási lehetőség a programon belül is, amit én nem vettem észre. -
internetezoo
senior tag
válasz
meoindil
üzenetére
Chrome, F12, keresőbe "sub"
https://videa.hu/player/subtitle?fid=2700540&st_id=790404
Ez .vtt, ha .srt kell online konvertáló megcsinálja. -
meoindil
aktív tag
-
Sz.Vicky
tag
válasz
HercGabo
üzenetére
Ezt arra írtam, hogy cocka ezt írta nekem: "Azt úgy kell csinálni, hogy meg kell kérni német ismerőst, ha van a routerében beépített VPN szerver funkció, aktiválja. Csatlakozol hozzá itthonról és ennyi volt."
Egyáltalán nincs németországi ismerősöm, de Ő ezt úgy írta, mintha ez alap lenne és mindenkinek lenne...
-
cocka
veterán
Az mák, mert nekem privát vimeo videót nem engedett letölteni a yt-dlp. Egyszerűen érzékeli az oldal, hogy kívülről töltené le vki. Nyilván magán a vimeo oldalán is le lehet jelszavazni a videókat, amit töltöttem, azokon nem volt jelszó, viszont csak az oldalról megnyitva volt hajlandó egyáltalán lejátszani.
-
iguana
őstag
sziasztok.
van egy oldal, amit előfizetéssel lehet elérni. (login/pwd)
van előfizetésem, login/pwd.
az oldalon beágyazott vimeo-s videót szeretnék letölteni.
az IDM-mel próbálkoztam, de semmi.van ötletek mivel/hogy próbálkozzak?
köszi. -
barnibooo
aktív tag
Sziasztok!
RTL+-nál megint változtatnak?21:50:30.309 ERROR: One or more errors occurred. (The SSL connection could not be established, see inner exception.)
21:50:30.334 INFO : New version detected! v0.2.0-beta -
cocka
veterán
válasz
Sz.Vicky
üzenetére
Azt úgy kell csinálni, hogy meg kell kérni német ismerőst, ha van a routerében beépített VPN szerver funkció, aktiválja. Csatlakozol hozzá itthonról és ennyi volt.
Ott nincs mibe belekötni, mert nem egy VPN üzletágra épülő szerverparkhoz csatlakozol, hanem egy valódi német IP-hez, amit ő egyszerűen csak a PPTP protokollon oszt meg. 
-
Hege1234
addikt
válasz
Jambi54
üzenetére
elérhető legjobb menühöz tudsz olyat csinálni, hogy amiket összegyűjtöttél linkeket
(minden link új sorba)
kijelölöd mindet és amikor a program kéri hogy add meg a linket
oda beilleszted azt amit összegyűjtöttél
az összes linket kejelölve-------------------------
ha egy adott sorozatot töltenél le
akkor pedig ott a csak sorozatok menü
az végigmegy a teljes sorozaton
(ez akkor nem jó, ha az rtl szarul töltötte ki, hogy mi a következő rész..) -
Jambi54
csendes újonc
válasz
Hege1234
üzenetére
Szia! Szeretném megkérdezni, hogy van lehetőség több videó letöltésére sorban, egymás után? Én az RTL+-ról szeretnék több videót letölteni, például egy szöveges dokumentumban összegyűjtöm a letöltendő videók linkjeit, azért, hogy ne kelljen megvárnom egyesével amíg befejezi, majd megadnom az újabb linket, hanem magától menne.
-
Hege1234
addikt
válasz
szaboi6512
üzenetére
itunes-os api-n keresztül történne a letöltés (ha az még működik)
emiatt alapvetően az itunes app-ra nincsen szükség csak egy aktív itunes fiókra -
Sz.Vicky
tag
Srácok, nagyon köszi a segítőkészségeteket!
Azért ha még valakinek valami megoldás beugrik, akkor nagyon hálás lennék érte!
Igazán nem értem, miért féltik, védik ennyire ezt a sorozatot, miközben a "sima" Álomhajó sorozat összes része könnyen letölthető HD-ben is magyar ip-vel és teljesen ingyen.... -
szaboi6512
őstag
válasz
szaboi6512
üzenetére
De csak windows app van hozzá, tehát ez sem járható út.
-
cocka
veterán
válasz
Sz.Vicky
üzenetére
sokszor emellé jó szemcsés is a videó,
Ja tényleg... a lényeget kihagytam. Sokszor még a képméret sem stimmel, mert vagy alul-felül vagy két oldalról lapított, fekete sávokkal a kedves nézők nagy örömére.

Mentségükre szóljon, hogy a korhatárkarikával meg a csatornalogóval és a gusztustalanul kis piktogramként besomfordáló műsorajánlókkal igazából nem lehet mit kezdeni. Azok akkor is ott lennének, ha méltóztatnának a reklámokat kivagdosni.
-
Sz.Vicky
tag
Az Amazonos videóknál 7 napi ingyenesség jár a regisztrációhoz, amit én csak amiatt nem tudok megtenni, mert, mint már írtam: "nekem nincs bankszámlám se bankkártyám. És a hét nap ingyenességhez meg kell adni azokat az adatokat, anélkül nem lehet igénybe venni. Ezért kerestem itt egy segítőkész valakit, akinek szintén semmi pénzébe nem kerülne, de van bankkártyája...."
-
Sz.Vicky
tag
A NAVA-val kapcsolatban maximálisan egyetértek!
Amilyen fontos és nagy szerepe van illetve lenne, nagyon égő és gáz, hogy 2024-ben is milyen csapnivaló minőségben teszik fel a műsorokat, főleg a régebbieket, amiket sajnos máshonnan nagyon nehéz vagy egyáltalán nem is lehet fellelni!
És azon túl, hogy 240p-s a videó felbontása, még sokszor emellé jó szemcsés is a videó, rajta korhatáros karika, csatornalogó, alkalmanként műsorajánló, reklámok meghagyva benne és sok videó akár percekkel az adott műsor előtti résszel kezdődik és sokszor 10-15 perccel az adott műsor után ér csak véget, még a műsor utáni reklámok, műsorajánlók és a következő műsor eleje is rajta van...
Ez még ebben a formában a '90-es években talán elment, de ma a full HD, meg 4K, sőt 8K korában már nagyon nem... -
cocka
veterán
válasz
Sz.Vicky
üzenetére
Mert itt a többség nem olyan videót kér, aminek a megtektintéséhez regisztrálni, aztán fizetni is kell!
Viszont kétlem, hogy aki egy kicsit is igényes a minőségre, annak jó lenne a 144p, ha van alternatívaként 240p, 360p, 480p, a HD-s lehetőségekről nem is beszélve!!!
A NAVA-t csak azért hoztam fel példának, mert ott általános a 240p-s trágya, de még az eredetileg HD minőségű tartalmat is visszabutítják 576p-re. Mert jajj spórolni kell a tárhellyel. Csak én azt nem értem, hogy ha ők egy ilyen TV műsorok gyűjtőhelye akarnak lenni, akkor miért nem az induláskor jutott eszükbe, hogy ahhoz rengeteg, több ezer terányi hely kéne?
Mondjuk az egész koncepció több sebből vérzik, nemcsak az a baj, hogy butított a minőség, hanem ugye 1 perces betekintő van csak, korlátozott cuccokat sokáig tölti vissza, feltehetően mágnesszalagról, reklámok nincsenek kivágva... A keresője egy kalap szar, sok szűrő beállításakor is még mindig ömlesztve jönnek a találatok, úgy kell egyesével levelezni vagy átírni a keresőszót, hogy végre felfogja, hogy mire akarsz keresni.
-
Sz.Vicky
tag
Elnézést, bocsánat, hogy a létező legjobb minőségre vágyom, mint itt olyan sokan, akik viszont nincsenek leoltva emiatt........

"Bezzeg ha valami ezeréves műsor kéne, ami senkinek sincs meg, csak a naván van fent, akkor jó a 144p is"
Igen drága, de ha NINCS MEG MÁSBAN, AKKOR SEM JÓ ugyan, de tudomásul kell venni és az is több a semmi alapon az ember elfogadja, ha nagyon kell az adott felvétel. Viszont kétlem, hogy aki egy kicsit is igényes a minőségre, annak jó lenne a 144p, ha van alternatívaként 240p, 360p, 480p, a HD-s lehetőségekről nem is beszélve!!!
Mellesleg hogyha valaki olyan szólt volna be nekem azzal, hogy válogatok, aki egy vagy többféle lehetőséget írt megoldásnak és én arra azt írtam, hogy az nekem nem jó, az még rendben is lenne a számomra...
-
cocka
veterán
válasz
internetezoo
üzenetére
Ezek a részek ugyan megtalálhatóak TV-rip formájában a "Dailymotion"-on, a "Youtube"-on és a "Serienjunkies.org"-n, de nekem azok a verziók kellenének, amik nem TV-rip-ek, mert azoknak nincs meg a végefőcímük...
Ahelyett, hogy örülne annak, ami van, inkább válogat.

Bezzeg ha valami ezeréves műsor kéne, ami senkinek sincs meg, csak a naván van fent, akkor jó a 144p is.

-
internetezoo
senior tag
-
gtrnt
újonc
Sziasztok,
yt-dlp Unsupported URL-el nem lehet letölteni rtl.hu-ról.
Valószínű a múltkori módosítás miatt...rtl.huException in Tkinter callbackTraceback (most recent call last):File "C:\Users\*\AppData\Local\Programs\Python\Python310\lib\tkinter\__init__.py", line 1921, in __call__return self.func(*args)File "E:\drm\start_DRM_decrypt.py", line 22677, in _00000_non_lnkkva = re.findall("https://embed.rtl.hu/embed/(\\d......)", resp)[0].strip()IndexError: list index out of range -
Sz.Vicky
tag
YouTube-on meg nem indulnak el ezek a videók, nem értem, hogy pontosan miért, mert konkrétan nem írja ki, hogy a videó törölve lett, vagy csak régiókódos vagy akármi más:
Pl.: [link] -
Sz.Vicky
tag
Kedves HercGabo és internetezoo!
Ezeket már én is végigjártam, de köszönöm szépen a segítő szándékot és ha lenne még további ötlet, örömmel fogadnám!
Baráti üdv.:
Vicky -
Sz.Vicky
tag
válasz
internetezoo
üzenetére
Ok, de mint már írtam:
https://itcafe.hu/tema/video_stream_letoltese_mivel/hsz_9917-9917.html -
Sz.Vicky
tag
válasz
HercGabo
üzenetére
Valóban, itt is megtaláltam az összes részt! De regisztrálni kell, viszont nekem, mint magánszemélynek, nem engedi, a második oldal űrlapot kitöltve mindig visszaugrik az első oldal űrlapra!:
"Please note that access to our online screening is reserved to our business partners only; all accounts will need to be approved by a ZDF Studios staff member." -
internetezoo
senior tag
válasz
Sz.Vicky
üzenetére
Streamek:
https://www.wunschliste.de/serie/kreuzfahrt-ins-glueck#streams
Több helyen van, ZDF szerint május 27-ig nézhetőek ami maradt.
A teljes a német Magenta Tv-n van. Rákkatintasz a logóra akkor mutatja hol melyik elérhető. -
Sz.Vicky
tag
Kedves HercGabo és Neo81!
Köszönöm szépen, hogy segíteni próbáltok, de...
Én nem a "sima" Álomhajó sorozatot kajtatom, aminek a német címe "Das Traumschiff", hanem a "Kreuzfahrt ins Glück" című sorozatot, aminek a magyar címe az "Út a boldogságba" és/vagy "Álomhajó-Mézeshetek"!
[link]
És ennek a sorozatnak is az első 15 részét.
Ezek a részek ugyan megtalálhatóak TV-rip formájában a "Dailymotion"-on, a "Youtube"-on és a "Serienjunkies.org"-n, de nekem azok a verziók kellenének, amik nem TV-rip-ek, mert azoknak nincs meg a végefőcímük... (tudom, nagy igényű vagyok :( )
A sorozat hivatalos ZDF oldala: [link] , ahol van is pár rész, de ezek a részek a legújabbak, nekem viszont az első 15 részre lenne szükségem, amiknek a címei:
01. (s01E01) Nászút Burmában (Hochzeitsreise nach Burma) (2007)
02. (s01E02) Nászút Új-Zélandon (Hochzeitsreise nach Neuseeland) (2007)
03. (s02E01) Nászút Arizónában (Hochzeitsreise nach Arizona) (2008)
04. (s02E02) Nászút Hawaiin (Hochzeitsreise nach Hawaii) (2008)
05. (s02E03) Nászút Chilében (Hochzeitsreise nach Chile) (2008)
06. (s03E01) Nászút Madeirán (Hochzeitsreise nach Madeira) (2008)
07. (s03E02) Nászút Zambiában (Hochzeitsreise nach Sambia) (2009)
08. (s03E03) Nászút Floridában (Hochzeitsreise nach Florida) (2009)
09. (s04E01) Nászút Marokkóban (Hochzeitsreise nach Marrakesch) (2009)
10. (s04E02) Nászút Bermudán (Hochzeitsreise nach Bermuda) (2010)
11. (s04E03) Nászút Las Vegasban (Hochzeitsreise nach Las Vegas) (2010)
12. (s05E01) Nászút Korfun (Hochzeitsreise nach Korfu) (2010)
13. (s05E02) Nászút Sevillában (Andalúziában) (Hochzeitsreise nach Sevilla) (2011)
14. (s06E01) Nászút Horvátországban (Hochzeitsreise nach Kroatien) (2011)
15. (s06E02) Nászút Ausztráliában (Hochzeitsreise nach Australien) (2012)
Bezavaró még az is, hogy a "Sima" Álomhajó sorozatnak is van pl. Las Vegasban, Hawaiin, Bermudán, stb. része... -
Hege1234
addikt
válasz
GeryGreyhoun
üzenetére
alapértelmezetten van használva, hogy a teljes videó lejöjjön
különben egy filmnél is csak a sample-t kapnád meg
ami max 1 perc lennea mux az alapértelmezett...
az mkv -t átírhatod mp4 -re a beállításokba, de sztem az a nava-nál nem aktív jelenleg
ha jó mp4-be akkor azt hozzá tudom adni a nava-hoz a következő verzióba -
Hege1234
addikt
válasz
Sz.Vicky
üzenetére
1. link (kell hozzá a moddolt chrome cdm, ami már nincs..)
én amúgy a prime video-hoz nem tudtam megoldani, hogy visszadjon kulcsot a szerver
csak az amazon prime féle linkekkel..2. apple+ link (csak L1-el van HD szóval ez alapból kilőve..)
3. német magenta link, ha van/lesz account akkor talán ez megoldható lenne HD-ba
-
GeryGreyhoun
tag
válasz
Hege1234
üzenetére
Zseniálisan jól működik a Nava letöltés, hatalmas köszönet érte!
Két apróság: ha például le akarom tölteni a nava.hu-ról ezt a 30 másodperces híradóbejátszást, akkor nem ezt tölti le, hanem ezt az egész híradót, amiben a részlet benne volt, és ami a részlet adatlapján relációs tartalomként meg van adva. Ez bug vagy feature? (Amikor próbáltam a híradóbejátszásban említett rádióműsort letölteni, akkor egy 16 órás(!) felvételt kaptam...
)
A másik: nem találom a beállítások között, be lehetne állítani, hogy ne muxolja MKV-vé a végén, hanem maradjon külön m4v és m4a fájlok (rádiónál csak m4a), ahogy a letöltés közben ideiglenesen is van? Premiere Pro sajnos nem eszi meg a kapott MKV-t, konvertálgatni meg fölöslegesnek tartom, pláne, ha eleve m4v a forrás ami elvileg a Premiere-nek is jó. -
Sz.Vicky
tag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Igen, de nekem nincs bankszámlám se bankkártyám. És a hét nap ingyenességhez meg kell adni azokat az adatokat, anélkül nem lehet igénybevenni. Ezért kerestem itt egy segítőkész valakit, akinek szintén semmi pénzébe nem kerülne, de van bankkártyája....
-
j0c0
újonc
Jah, elfelejtettem írni, hogy volt Python uninstall és felkerült egy újabb változat.
Közben felraktam kézzel a hiányzó modulokat, de jött egy üzenet:
ERROR: pip's dependency resolver does not currently take into account all the packages that are installed. This behaviour is the source of the following dependency conflicts.
pywidevine 1.8.0 requires pymp4<2.0.0,>=1.4.0, but you have pymp4 1.2.0 which is incompatible.Nem tudom, hogy okozni fog-e problémát valahol, csak gondoltam, hogy jelzem.
-
j0c0
újonc
válasz
Hege1234
üzenetére
Szia,
nekem az új verzió el sem indul, mert a Python nem a felhasználói profile-ba lett telepítve, hanem minden felhasználó számára elérhető módon a c:\Program Files\Python311 alá.

ahogy nézem ez van a programban:
python_directory = os.path.join(os.getenv('LOCALAPPDATA'), 'Programs', 'Python')Tudnál egy kicsit tuningolni rajta, hogy univerzálisabb legyen?
Köszi. -
Hege1234
addikt
---javítva:
-- RTL +
---Python kezelés átdolgozva..
-- kijavítottam a python által dobott hibákat
amik olyankor jöttek elő, ha valaki nem jól
telepítette fel a modulokat vagy van több python
is a gépen..
-- a mostani működés, ha csak egy python van és
megvan minden fontos modul, akkor csak simán elindul
abban az esetben, ha van több python is telepítve
akkor ki lehet választani, hogy melyik python verzióval
induljon el a drm program, ha így is van olyan modul ami
nincsen telepítve akkor a kiválasztott verzióhoz
is telepítve lesznek a szükséges modulok
-- a fő "start"-os python fájl továbbra is amit duplaklikkel
indítani kell..
-- így a legproblémásabb, netflix is működőképes lett különböző
verziókkal: python 3.8.5 > python 3.12.2-ig (legfrissebb)
!python 3.10 továbbra is javíthatatlan lett a netflix-hez!
-- mivel elég sok változtatás történt a Downloads mappát kell
meghagyni továbbra is, ha pedig van bármi gond akkor a
python_fix_v1.py fájl fog lefutni, ami kijavít minden hibát.. -
Nálam se megy az RTL

-
Csesz
csendes tag
kép -
Csesz
csendes tag
Miért nem tudok RTL+-ról letölteni?
Belépési adatokat jól adtam meg
-
Hege1234
addikt
válasz
internetezoo
üzenetére
ennyitől még nem fog menni..
a fő py fájl és az alfájlok is win környezethez vannak igazítva..
a decrypt-ről nem is beszélve ami pl. a nava-hoz elengedhetetlen..ahogy Laci1868 is írja fel kell tenni linuxra egy virualbox-ot vagy bármi hasonlót
ami jó linux-hoz.. majd feltenni rá egy lecsupaszított win 10 x64 vagy win11 Spectre-t
és meg van oldva..
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen notebookot vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Van megoldás a tv2play esetében a sorozat letöltésére.

kép