- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz
Krissz80 #4568 üzenetére
Köszi. Nem megy. Az a gond amúgy a videóval, hogy ez is, meg más is, amivel próbáltam 16 perc 32 másodpercesnek gondolja a videót, miközben úgy 17 órás (és meg is van annyi, mert vagy fél gigás). Uptodate VLC nem játssza le, csak a 16. másodpercig, de másik gépen valami ezeréves kodekpakkal rendelkező mediaplayer classic lejátssza, de csak úgy, hogy az elején, ahogy eljut a 16:32-ig, utána a végére ér a slider, nem lehet benne seekelni, ellenben megy tovább a videó, így ha hatalmasra emeleme a lejátszási sebességet, akkor 2-3 perc alatt eljut az engem érdeklő részhez, de belecsavarni semerre nem lehet. Csak mivel ez egy timelapse, ebből a felvételből vágnék, meg gyorsítanám, mert a 25x-ös gyorsítás (1 fps) még bőven kevés. Ha nem lenne néha hibás a lejátszás, azt mondanám, hogy legszarabb esetben screenrecordolom a lejátszást és azzal a videóval dolgozom tovább, de néha van benne valami blokkosodós hiba
-
asdf_
veterán
Biztonsági kamerával csináltam egy majdnem egynapos felvételt (timelapse lett volna). Nem NVR-re ment a rögzítés, hanem egy notebook mentette az 1 FPS-es RTSP streamet, így a formátumon már nem tudok változtatni. A gond, hogy H265+-on maradt véletlen a kódolás, így nem tudom rendesen lejátszani. Csináltam előtte tesztfelvételeket, nem volt velük gond, de azok 1-30 percesek voltak összesen, ez meg 17 óra. A H265+ elvileg valami H265 megerőszakolás, ritkább és dinamikus I frame, meg eltérő bitrate-ű ködolás a statikus meg a mozgó részekre (elhaladó autó, ember), így a 24/7-ben rögzítésre sokkal kevesebb tárhely kell. Természetesen nem nagyon megismételhető a felvétel (bár ahogy elnézem, holnap is sütni fog a nap, de a reggeli köd nagyon nem kéne az elejére). Menthető ez, vagy így jártam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy ruhás topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hamarosan újraindul a One UI 7 frissítés
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest