- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook hibák
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4ny4b4
csendes tag
Sziasztok!
Van olyan videó lejátszó PC-re, ami kijelzi, hogy HDR formátumú a videó, és a lejátszáskor valamelyik sarokban megjeleníti valahogyan, mint az LG TV-m? MPC-HC és VLC próbálva, ott nem találtam meg a beállítást hozzá...
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Ueda
senior tag
Az aq-mode 3-as a dokumentáció alapján pont erre szolgál. https://x265.readthedocs.io/en/master/cli.html#cmdoption-aq-mode
Nincs benne tapasztalatom, 1x próbálgattam, de annyiba hagytam és maradtam a gyári értékeknél. A sötét részek megőrzése növeli a bitrátát így össze is zavarja az embert, hogy ténylegesen akkor mennyi bitrátára lenne szükség (pl. semmi nyereséged nincs az eredeti videóhoz képest).
Az av1 -es ebből a szempontból megint érdekes, mert másképpen kezeli ezt. A poén az , hogy egyforma tömörítésű x265 és av1 más részleteket őriz meg és dob el.
Aomenc (libaom-av1) súgójából:
--aq-mode=<arg> Adaptive quantization mode (0: off (default), 1: variance 2: complexity, 3: cyclic refresh)[ Szerkesztve ]
OS : EndeavourOS KDE . . . . . . Parancs menü : https://pastebin.com/u/txt444
-
Ueda
senior tag
A másik (és lehet, hogy jobb) lehetőség, hogy kikapcsod az adaptív kvantálást.
"Setting
--aq-strength
to 0 disables AQ. "A leírás ugyanott, csak eggyel lejjebb : [link]
Ha az --aq-strenght értéke 0, akkor az --aq-mode teljesen mindegy, hogy mire van beállítva, nem fog működni.
Ha jól gondolom, ez (AQ=0) nem tesz különbséget a világos és sötét részek között. Tehát egyformán kezeli a teljes színtartományt. És
növelnicsökkenteni kell a CRF értékét, mert nem ugyanolyan méretet ad az alapbeállítás meg az AQ=0 . (Az AQ=0 kisebb méretet ad ugyanolyan CRF esetén).(Ez x265-re vonatkozik, x264-et nem néztem.)
[ Szerkesztve ]
-
-
Ueda
senior tag
Saját tesztelésem a spiderman filmelőzetesével. 2 perc 38 mp, 1080p
crf 28 - - - - - - - 19,0 MiB (19 939 277)
crf 28 aq 0 - - - 15,1 MiB (15 829 551)
Tehát aq 0 -val kisebb lett a fájlméret, mint a default (aq=2).
Ezért növeltem a bitrátát crf 26 -ra.
crf 26 aq 0 - - - 19,1 MiB (20 047 978)
Így kb. ugyanaz lett a méret. (crf 28 = crf 26 aq 0)
-
Ueda
senior tag
A képminőséget mérő metrikák esetében egyedül a psnr mutatott jobb értéket az aq=0 -nál.
26 aq 0 19,1 MiB (20 047 978)
"vmaf": {
"min": 65.176765,
"max": 100.000000,
"mean": 93.615762,
"harmonic_mean": 93.426183[Parsed_ssim_0 @ 0x71b7840] SSIM Y:0.980777 (17.161794) U:0.987916 (19.177858) V:0.985541 (18.398468) All:0.982761 (17.634817)
[Parsed_psnr_1 @ 0x71b8340] PSNR y:43.948252 u:47.452055 v:46.594535 average:44.748752 min:35.232230 max:inf28 19,0 MiB (19 939 277)
"vmaf": {
"min": 71.659134,
"max": 100.000000,
"mean": 93.643024,
"harmonic_mean": 93.481754[Parsed_ssim_0 @ 0x7b67c40] SSIM Y:0.980983 (17.208560) U:0.987554 (19.049673) V:0.985220 (18.303400) All:0.982784 (17.640764)
[Parsed_psnr_1 @ 0x7b68780] PSNR y:43.820155 u:47.359936 v:46.520062 average:44.629676 min:34.782703 max:infA sebességről nem tudok nyilatkozni, legutóbb is tévedtem a -tune fastdecode beállításnál, mert nincs jelentős eltérés.
-
Ueda
senior tag
Bonyi. Ezek a számok azért nem mondanak sokat, mert az összes képkocka átlagát mutatják meg. A AQ mode meg csupán az eloszlást változtatja meg. A default AQ=2 esetében világos előnyben van részesítve a sötét kárára. Míg az AQ=0 esetében egyenletes(ebb) az eloszlás.
-
őstag
Tudtok olyan soft-ról amivel egy biztonsági kamera felvételeit (két hét 30 perces blokkokban) gyorsan át tudom pörgetni és az adott részen ha mozgást érzékel, vagyis pixel változást akkor azt megjelöli a timeline-on esetleg? Köszönöm
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
gban
Közösségépítő
4k videot betegesen játszik le egy 1155-ös, G840-es procis gép, csak az integrált HD2000 videokártya van benne.
Mi a kevés, a proci vagy a vga?
MPCHC a lejátaszó, saját kodekjeivel.
Ha ennyiből nem lehet eldönteni, nézek még infót.Postázást nem vállalok.
-
MostaPista
tag
Udv, ide iranyitottak azzal, hogy konvertalasi problema.
Egy alig 20 perces mkv faljt kaptam, hogy probaljam atszerkeszteni, a felvetelkor alul kb. egy centi szelessegben zavaro csik van, azt kellene valahogy levagni, de lehetoleg ugy, hogy a kep aranyos maradjon.
Milyen videoszerkeszto programmal tudom ezt megcsinalni?
Esetleg tutorial lehet talalni ilyen trukkokre?
Magyarul kerestem, de nem talaltam eddig. -
fricc_
tag
Sziasztok!
Szeretnék pár meglévő 4k-s mp4-es kamera felvételt "felgyorsítani" úgy, hogy kimenetként szintén ugyan azt a felbontású mp4-et kapjam vissza.
Talán fogalmazhatok úgy is, hogy Time-lapse videót készítenék a felvételekből.Tudnátok ajánlani olyan progit, ami erre a célra viszonylag egyszerűen használható, ami nem nyúlkál bele feleslegesen a felvételbe, nem kódol át mindent csak azt ami a fenti művelethez kell.
Per pillanat nem akarom vágni szerkeszteni, csak "gyorsítani".Köszönöm
-
stefi68
addikt
Üdv, lehet mást is érdekelhet...
Az újabb csodaTVk már nem játsszák le a régi DivX és XviD AVIkat.
Van rá mód, hogy ezeket minőségromlás nélkül viszonylag gyorsan (nem több óra) át lehessen alakítani x264 MP4 v. MKV formátumba?◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
őstag
válasz stefi68 #4317 üzenetére
Van esély rá, hogy az új TV az MKV konténert teljesen támogatja. Ezt előbb nézd meg a TV doksijában.
Ez azt jelenti, hogy a DivX és Xvid AVI-kat csak át kell rakni MKV konténerbe... szerintem minőségromlás nélküli belemásolás is mehet. MKVToolnix és hasonlók szerintem ezt tudják.
Nem próbáltam, de elvileg működik... és az MKV konténert ma már/még számos dolog támogatja.Ha ez nem járható út, akkor csak az átkonvertálás marad, ami nyilván minőségromlás és sok idő.
Meliora sunt bono inimica
-
stefi68
addikt
válasz bluemirage #4318 üzenetére
Kipróbáltam....
Ez egy Philips TV ami támogatja az AVI fájlokat (tudom ez csak egy konténer).
Nos némely DivX-es avikat lejátszik alapból, némelyeket pedig nem.
Ezeket betettem MKV konténerbe, a javasolt MkvToolnix-el, sajna azokat így sem játssza le.
Tehát akkor konvertálás...◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
őstag
-
Bozek
nagyúr
válasz bluemirage #4321 üzenetére
"az mikv-ban csak bizonyos tartalmat támogat. Az ilyen, kamu MKV kompatibilis"
Miért? Mire számítottál? Itt nem "kamu MKV kompatibilis" a TV, hanem az adott kódolást nem támogatja. Mindegy, hogy lósz*rt Tescós szatyorba vagy Gucci táskába rakod, az attól még lósz*r marad. Ugyanígy a DivX/XviD se változik át táltos paripává, ha MKV-ba rakod AVI helyett.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Fogyasztói szemmel nézd. Ne multimédiás megszakértőként'.
Az eszközökön (TV, médiaboxok vagy más lejátszók) kompatibilitást tüntetnek fel az alábbi módon, hogy a fogyasztók értsék... . Pl.:"Wayteq Médialejátszó MP3 / JPEG / BMP/ OGG /MPEG/ AVI/ MKV / MP4 / MOV / DIVX / XVID / AVI / TS"
Vagy Samsung: link
Ha korrekt a gyártó, akkor minden MP4-et és minden MKV-t és minden AVI-t lejátszik, hiszen a dokumentációban ez áll. Ezt úgy valósítják meg, hogy a nevezett konténer által támogatott összes formátumot, tartalmat ők is támogatják. Ekkor beszélünk korrekt támogatásról.... tehát pl. nem kamu MKV kompatibilitásról. Ilyennel találkoztam már. Erre utaltam.
Az előbbi példákból is látható, hogy az MKV-ra kompatibilitásként utal a gyártó. Nyilván az MKV az egyike azon konténereknek ami szinte mindent megeszik. mpeg2-es DVD film ugyanúgy rakható bele, mint h265-ös videó. Ha egy eszköz MKV-t lejátszik, akkor nem bizonyos MKV-t játszik le... ahogy Te gondolod, hanem minden MKV-t. Ez a korrekt és rendes támogatás.
A kérdéses Philips TV valószínűleg egyáltalán nem támogatja az MKV-t. Ott erre tippelnék. Ezért kell a srácnak majd átkódolnia a tartalmat, ha továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy a TV játsza le ezeket.
Az, hogy a hozzáértők tudják, hogy az MKV egy konténer és számos dolog rakható bele, amit még egyesek fel is tudnak sorolni... attól a vásárló ezt nem tudja. De nem is kell tudnia! Mert a gyártó ráírtja, hogy MKV... és ha így tesz...azt támogatja eszköz... Tehát támogat mindent, ami MKV. Mindegy mit raksz bele, ha szabályos MKV-t hozol létre. Ez a korrekt támogatás.
Nem úgy írják, hogy támogatom az MKV-t... néha-néha, egy-egy fajtáját... ami titok és próbáld ki... mert bibibbi... ez egy konténer ám... és így jártál, ha néha lejátszok egy MKV-t egy másikat meg néha nem.
[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
Bozek
nagyúr
válasz bluemirage #4323 üzenetére
Le tudják írni, hidd el. Az, hogy a Q&A-ban mi szerepel, sose számított. Mégis hogy gondoltad, hogy abban minden szerepelhet? Akkor minek a használati útmutató?
Ott van a 153. oldaltól elég részletesen leírva, hogy milyen videókat támogat. És a 150. oldalon ki is van emelve a következő: "The DivX and DTS codecs are not supported by the Samsung TV models released in 2021"
De még a 32"-os N5000-es Samsung használati útmutatójában is részletezve van minden.
A Wayteq-nél nem tudom, hogy melyikről írtad az infót, de a HD-95-nél még az Extreme Digital oldalán is szerepel a következő:
"Video kodek: MPEG2 ISO/IEC 13818-2 MP@ML, H.264(MPEG4 part 10) main and high profile level 4.1/MPEG-2 MP@HL" -
pedro7
tag
Panasonic HDC-SD90-es kamerával AVCHD módban rögzített felvételeket a saját szerkesztő programjával raktam össze és aztán a 4GB-os file-okat a Videoredo-val egyesítettem és nem volt semmi gond.
Most viszont 1080p-ben rögzített és összevágott felvétel akadozik lejátszáskor 2 féle médialejátszón is.A felvétel darabok nem akadnak lejátszáskor csak a Videoredo-s összeillesztés után.
Az összeillesztés végén a program kiírja az adatokat és ott a PTS underflows és a Max PTS underflow is piros színnel jelenik meg.
Azt feltételezem,hogy a VideoReDo TVsuite 6 program okozza a hibát, de nem tudom miért.
Kérném a segítségeteket, hogy mi lehet a probléma. -
Bozek
nagyúr
Túl nagy a bitráta, ezért van PTS underflow. Amikor mented a videót, próbáld meg azt, hogy rányomsz a Profile Options-re, majd alul Show Advanced. Az Output Mux Rate-nél pedig a TS mux rate-et állítsd Automatic-ra, a Number of samples-t meg mondjuk 100-ra vagy 200-ra.
Ha így se megy, akkor meg Manual-ra és ott a Mux rate-et növeld meg. Mivel nem írtál a videóról semmi nfót (csak annyit, hogy 1080p), így nem tudok ehhez írni semmi értéket. A lényeg, hogy a videó bitráta fölött legyen.
-
pedro7
tag
Nagyon szépen köszönöm a segítséged , megoldotta a problémát.
A TX mux rate : ATSC - 19.2Mbps-en volt, a number of sample pedig 8-on, de ezt nem is engedte csak 50-re állítani.Én ezt nem állítgattam soha, csak kiválasztottam a kimeneti formátumot, aztán hajrá.
Sőt az 1080p-t sem használtam a kamerával mert valamiért abban a tudatban voltam, hogy nehezebben kezelhető mint az AVCHD mód.Hiába jobb a minősége.
De ha az 1080p-s felvételt ilyen könnyen tudom szerkeszteni,összeilleszteni, akkor lehet,hogy ezután csak azt fogom használni. -
Bozek
nagyúr
"de ezt nem is engedte csak 50-re állítani"
Én csak a fejlesztőt idéztem, ő írta ezt a megoldást a fórumban még korábban. Ezek szerint ezen változtatott azóta. De ha működik, akkor nem probléma az 50 sem. Vannak elvileg olyan médialejátszók, amelyek erre nem érzékenyek, de ezek szerint a tiéd igen.
[ Szerkesztve ]
-
spawn82
tag
Üdv!
Éjszaka alváshoz sűrűn hallgatok valami filmet. Többnyire sorozatokat. Viszont valamelyik rész hangos, valamelyik nagyon halk, és sajna felébredek egy-egy hangosabb résznél. Létezik olyan progi, amibe betolok 5-10-20.. részt, és ugyan olyan hangerőre átkonvertálja az összes részt? mp3 progit tudok, de videó progival még nem találkoztam. -
törölt tag
Sziasztok.
Mostanában néhány dvd lemezt és régi dv kamera felvételeket konvertálok h264/aac->mkv formátumba.
Természetesen mindkét esetben szükséges deinterlace.
Viszont zavar az a megszokott technika, hogy 50i-25p megoldást alkalmaznak. Gyakorlatilag az egyik félképet kukázzák és hogy ne legyen fele a kép magasság, duplázzák a sorokat. Persze deinterlace-től függően más-más megoldással interpolálnak a hasznos sorokból az üres sorokba. Így lesz a 720x576/50i módból 720x288(576)/25p mód.
A saját anyagaimat elkezdtem 50i-50p megoldással kódolni. Mindkét félképet megtartom, aztán mindegyik kap egy szokásos deinterlace-t valami módszerrel. Az eredmény a dvd-hez hasonló folyamatosabb kép és 120-130% körüli fájlméret, ami szerintem bőven belefér.
Mi a véleményetek erről? -
törölt tag
válasz spawn82 #4329 üzenetére
Anno hasonló problémával küzdöttem én is. Nem találtam erre megfelelő programot, ami minden epizód és abban minden hangsáv hangerejét megemeli a megfelelő szintre.
Végül magam írtam egy java-s programot, ami ffmpeg/ffprobe segítségével kétféle módon tud audio sáv normalizálást csinálni. Bugos és nem tud kezelni csak mono/stereo hangsávokat. De akkor a feladatra megfelelő volt. Szóval átérzem milyen ez. -
colo
csendes tag
Sziasztok!
Egy 1080p filmet szeretnék átvonvertálni SD-re, úgy hogy mind a két hangsáv és a felirat is megmaradjon. Melyik programot ajánljátok ehhez?
A Format Factory és Freemake Video Converter programokkal próbálkoztam, de csak az egyik hangsávot viszik át.... -
colo
csendes tag
Köszönöm!
Tökéletes lett!
Profi program, sok beállítással![ Szerkesztve ]
-
colo
csendes tag
Egy kis segítség kellene még a HandBrake programhoz.
Ha jó értelmezem, nem csak fájlokat, hanem mappából több fájl is hozzáadható (Batch scan).
Hat film van egy mappában amiket konvertálni szeretnék, de ha lehet nem egyesével.
Ez megoldható, ha igen akkor hogyan?
Látom a fájlokat, kiválasztok egyet, beállítom a paramétereket, de nem tudom menteni.
Ha egy másiknál teszem meg ugyanezt, az előzőnél nem maradnak meg a beállítások,
ezért ha elindítom a konvertálást mindig csak az utoljára választottat konvertálja át.
Válaszokat előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Két felvételt szeretnék összefűzni, példának az egyiken megvan minden részlet,a másikon viszont hiányos de ez a felvétel magasabb bitratel rendelkezik így mondhatni szebb.
Ezt szeretném belehelyezni abba ami rendelkezik több részlettel alul-felül [link]
Tehát egyik képsávot bele a másikba és egybe gyúrni őket így kapnék egy harmadik változatot -
csákány.
aktív tag
A TV-men a 640kb/s-os AC3 hangú MKV fájlok pörgetésnél elcsúszik a hang, ezért át szoktam konvertálni XMedia Recode-al a hangot 448kb/s-osra. Namost, már egy jó ideje észrevettem, hogy így viszont a tv-n valamiért jóval halkabb - legalább 2szeresére kell emelnem a hangot, hogy jó legyen, és még úgy is a beszédhang mintha halkabb lenne. Mi lehet a probléma?
Beállítások:
-
magyar895
csendes tag
üdv!
olyan programot keresek akár free akár fieztőset, ami tud kötegelten/ csoportosan videót konvertálni.
Nagyon egyszerű lenne a dolog, van több száz azonos formátumú videó amik samsung telefonnal készültek és mp4 formátumúak. Ezeket szeretném valami helytakarékosabb formátumba áttenni, de nem találtam csak olyan programokat elsőkörben ,ahol csak egyesével lehet ezt megtenni.köszi a segítséget előre is!
-
Ueda
senior tag
válasz magyar895 #4339 üzenetére
Keresőben batch néven keresd : "batch video converter" .
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Ha van a kérdésemnek jobban megfelelő topik, akkor linkeljétek, thx!
Szóval adott egy Kaon MZ-52 Direct One (UPC) műholdas beltéri.
Ez a kütyü EXT4-re formázott meghajtóra tud felvételt készíteni, ilyen mappaszerkezetet hoz létre, ezekkel a fájlokkal (ez 1 db, 35 másodperces felvétel)Mint látható TRP kiterjesztésű stream file-ban vannak a kép- és hangadatok.
Neten természetesen keresgéltem, de semmi nem játssza le és több konvertálót is kipróbáltam, sikertelenül. Elméletben ezt a formátumot VLC és társainak is vinnie kellene, de nem.Szóval ha valakinek van valami ötlete, hogy mivel tudnám lejátszani PC-n vagy átkonvertálni valami ismert formátumra, akkor várom az ötleteket. Thx!
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
cof
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #4342 üzenetére
Gyanítom csak azon a készüléken játszható le amivel felvetted. A TV-k is így működnek ha kódolt (kell hozzá szolgáltató + kártya) adást rögzítenél.
Érdemes átmenni a műholdas topikba gyanítom van olyan is ahol biztos ajánlanak STB-t amit össze lehet hozni a Direct One-al, akár külön kártyával ha itt is párosítva lenne az STB-vel a kártya. Bár ezek nem olcsó STB-k, de kikódolva rögzítenek és így a felvétel bárhol lejátszható.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
félisten
És nem adtam neki sok esélyt, hogy ezt bármi mással le lehetne játszani/konvertálni, de gondoltam (kíváncsiságból), hátha valami "konvertáló-guru" talán tudja.
Nem létszükséglet, csak mindig is kíváncsi voltam ilyen dolgokra.
(Direct One nem enged saját beltérit venni, a cég adja őket. Az említett kütyüben nincsen fizikai kártya, "be van égetve" minden)[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
cof
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #4344 üzenetére
Nem létszükséglet, csak mindig is kíváncsi voltam ilyen dolgokra.
Értem.
(Direct One nem enged saját beltérit venni, a cég adja őket. Az említett kütyüben nincsen fizikai kártya, "be van égetve" minden)
Adnak csak kártyát CAM modullal ami megfelelő készülékben működne, nem csak TV-n.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Digitalpimp
senior tag
Sziasztok! Segítsetek már abban, hogy a Xmedia Recode hol tárolhatja még a beállításait? Portable-t használok, de valami meghülyült benne és a beállításaim ellenére mindig kis fájlméretet csinál és így egy élvezhetetlen "tiszta kocka" film lesz a végeredmény. A mappáját már töröltem, újat szedtem, de valahonnan "behúzza" a rossz beállításait. A telepítőset is felraktam, leszedtem, de ugyanaz a helyzet. Köszi!
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Balinov
titán
válasz Digitalpimp #4346 üzenetére
Regedittel megneznem nem hagyott-e valami szemetet aztán minden bejegyzést kézzel kitorolnek, majd reinstall
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
valakky
aktív tag
van valakinek esetleg nagyobb rálátása, tapasztalata melyik ad jobb minőséget 5-10 megabit között intel hw encoderrel average bitrate beállítás mellett (mediacodert használok).
h264 quality beállítás, 5,1/high, 12 ref. frames, 50 gop, 72 frames analized before encoding
vagy
h265 speed beállítás, main L5. több beállítást nem lehet elvégezni
én max annyi különbséget látok, hogy h265 kódolás feleannyi idő alatt megvan.[ Szerkesztve ]
-
Fuvaros
senior tag
sziasztok keresek win10 alá 4k video vágó-illesztgető programot, ami nem ront mentéskor a minőségen és nem válik szaggatottá a kép és lehet vele fotókat is beilleszteni a videóba és nem tart soká a projekt mentése sem...van ilyen?
Nem fuvaros, ez csak megtévesztés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest