Hirdetés
Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Értem. IGen, az svcd előnye ez, viszont nekem az is jó, ha számítógépről teszem a tv-re. Nem tudom, ugyanis, mikor veszünk majd asztali dvd-t, és úgyis mindig megy a gép... :)) Viszont majd külföldi barátoknak akarok küldeni egy cd-t, akkor azt svcd formátumba fogom rakni, ha azt minden dvd olvasó látja.
-
DrSoul
őstag
Kösz a választ!
Nekem a kamerával a CD-n a következők vannak: ArcSoft Photoimpression 3.0, Panoramam Maker 3.0 és PhotoMontage 2000.
Majd talán ezeket is kipróbálok, bár van valahol újságos CD-m is, ott is biztos lesz valami. Amúgy a vinyó, amire viszem az anyagot, az 120Gb-os... :DDD
De nincs valami olyasmi, hogy az XP egyszerre csak 4GB-ot tud felvinni? Valahol hallottam valami ilyesmit, de lehet, hogy valalmivel kutyulom... :))
Amúgy a MovieMakerrel nem lehetett kiválasztani a felbontást: ha rámentem, hogy AVI, akkor automatikusan kiírta, hogy 756xvalamennyi, most nem emlékszem, gondolom 500valamennyi.
Ezek szerint más progikkal be lehet állítani a pontos felbontást? -
DrSoul
őstag
Igen, köszönöm, most tudom, hogy te hogy csinálod :DD
De én továbbra is kérdezem, hogy digi kártya nélkül (nekem a firewire kábel az Audigy-ba megy) mik a lépések. És nem csináltam-e rosszat, tehát átállítottam mindent, ami a file mentését érintett: a Temp könyvtárból a nagy vinyón inkább adtam neki egy új mappát, a végleges file-t is ide menti, ill. az elérési út is ez. Csak azért, mert default minden egyes paraméter más volt (tehát más elérési út, más hely a kész file-nak, más hely az ideiglenesnek...).
És kérdésem, hogy az avi formátumnál van-e jobb, és normális-e, hogy nem olyan szép... de kicsit feljebb ott vannak a kérdéseim :))
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Melyik tápegységet vegyem?
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- Philips LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Facebook és Messenger
- Nem hiszed el, mi a Firefox új célja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Gari 2035.10.08. -ig -
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 95%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi