Hirdetés
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- A Minisforum kiegészítőjével száműzhetjük a VGA-t a házból
- Felköszöntötte a tíz éves DirectX 12-t a Microsoft
- Maduro szerint venezuelai gyerekek gyártják majd az NVIDIA chipjeit
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A Minisforum kiegészítőjével száműzhetjük a VGA-t a házból
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
deedee
őstag
lehagytál,nekem csak nyóóócvan giga lapul a ház mélyén.
a videószerkesztő progiknál/általában/vannak standard/vcd,svcd,avagy mpeg1,mpeg2 stb/ és a custom/szabad amit akarsz:nagyon nyers fordítás/ felbontási beállítások.szerintem próbáld ki a ulead studio 6-os verzióját,ingyenes demót sok ujsághoz mellékeltek anno,ráadásul a demó mindent tud,csak időkorlátos./nekem szerencsére patc-elt,vagy mi.pecs...pacs...szóval feltört verzió, na!/
az általad felsorolt progikat nem ismerem,de van még pl.:dvd movi faktory,power director,stb,szóval rengeteg. általában a demókat is jól lehet alkalmazni.szerintem ki kell próbálni minél többet és ami beválik,annak kell megvenni az eredeti verzióját,ha van rá sok-sok lóvé.bár nekem,mint ahogy már fentebb írtam a ulead-nak a feltört demója van és házi dvd-ket csinálok vele komplett menüvel,felitatokkal,effektekkel stb.ennél több egy sima otthoni felhasználónak felesleges.ja és lehet más zenét,hangot is hozzákeverni az eredeti házivideóhoz.
és ezzel a uleaddal a bevitt anyag akár szinte teljes minőségében is megmarad.ha dvd-be dolgozod át a házivideót/digitális kameráról beszélek/ akkor a bitrátát egészen 6000kbit/sec-re is tudod állítani és az már nem olyan rossz!!!ugye??
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest