Aktív témák

• deedee

őstag

válasz DrSoul #28 üzenetére

lehagytál,nekem csak nyóóócvan giga lapul a ház mélyén.

a videószerkesztő progiknál/általában/vannak standard/vcd,svcd,avagy mpeg1,mpeg2 stb/ és a custom/szabad amit akarsz:nagyon nyers fordítás/ felbontási beállítások.szerintem próbáld ki a ulead studio 6-os verzióját,ingyenes demót sok ujsághoz mellékeltek anno,ráadásul a demó mindent tud,csak időkorlátos./nekem szerencsére patc-elt,vagy mi.pecs...pacs...szóval feltört verzió, na!/

az általad felsorolt progikat nem ismerem,de van még pl.:dvd movi faktory,power director,stb,szóval rengeteg. általában a demókat is jól lehet alkalmazni.szerintem ki kell próbálni minél többet és ami beválik,annak kell megvenni az eredeti verzióját,ha van rá sok-sok lóvé.bár nekem,mint ahogy már fentebb írtam a ulead-nak a feltört demója van és házi dvd-ket csinálok vele komplett menüvel,felitatokkal,effektekkel stb.ennél több egy sima otthoni felhasználónak felesleges.ja és lehet más zenét,hangot is hozzákeverni az eredeti házivideóhoz.

és ezzel a uleaddal a bevitt anyag akár szinte teljes minőségében is megmarad.ha dvd-be dolgozod át a házivideót/digitális kameráról beszélek/ akkor a bitrátát egészen 6000kbit/sec-re is tudod állítani és az már nem olyan rossz!!!ugye??

[Szerkesztve]

Aktív témák