Hirdetés
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Home server / házi szerver építése
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Videós, mozgóképes topik
Aktív témák
-
deedee
őstag
lehagytál,nekem csak nyóóócvan giga lapul a ház mélyén.
a videószerkesztő progiknál/általában/vannak standard/vcd,svcd,avagy mpeg1,mpeg2 stb/ és a custom/szabad amit akarsz:nagyon nyers fordítás/ felbontási beállítások.szerintem próbáld ki a ulead studio 6-os verzióját,ingyenes demót sok ujsághoz mellékeltek anno,ráadásul a demó mindent tud,csak időkorlátos./nekem szerencsére patc-elt,vagy mi.pecs...pacs...szóval feltört verzió, na!/
az általad felsorolt progikat nem ismerem,de van még pl.:dvd movi faktory,power director,stb,szóval rengeteg. általában a demókat is jól lehet alkalmazni.szerintem ki kell próbálni minél többet és ami beválik,annak kell megvenni az eredeti verzióját,ha van rá sok-sok lóvé.bár nekem,mint ahogy már fentebb írtam a ulead-nak a feltört demója van és házi dvd-ket csinálok vele komplett menüvel,felitatokkal,effektekkel stb.ennél több egy sima otthoni felhasználónak felesleges.ja és lehet más zenét,hangot is hozzákeverni az eredeti házivideóhoz.
és ezzel a uleaddal a bevitt anyag akár szinte teljes minőségében is megmarad.ha dvd-be dolgozod át a házivideót/digitális kameráról beszélek/ akkor a bitrátát egészen 6000kbit/sec-re is tudod állítani és az már nem olyan rossz!!!ugye??
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- iPhone topik
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- Home server / házi szerver építése
- Építő/felújító topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7400 !!14" full hd, i7 8665U, 16GB RAM, 512 Gb SSD, jó akku, szép állapot!
- Professzionális fotó- és videófelszerelés bérlés
- XPS 7590 15.6" 4K IPS érintő i7-9750H GTX 1650 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Titánium sárga)
- Azonnali készpénzért veszek iPhone-t!
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest