Hirdetés
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- A Minisforum kiegészítőjével száműzhetjük a VGA-t a házból
- Felköszöntötte a tíz éves DirectX 12-t a Microsoft
- Maduro szerint venezuelai gyerekek gyártják majd az NVIDIA chipjeit
- Mit vegyek a nagyszülőknek karácsonyra? 🎁 6 hasznos ötlet
- OLED monitor topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Projektor topic
Aktív témák
-
deedee
őstag
mindenképpen 25frame/src-el dolgozz mert az a pal szabvány és később nem érhetnek kínos meglepetések lejátszásnál ,bár sok tv kompatibilis mindkét szabvánnyal,de az asztali dvdk-k már nem minden esetben.másrészt egxszerübb végig egyféle beállítást alkalmazni ,mert akkor nem keveredsz bele az ide-oda konvertálásoknál a dologba./szerintem/
ez elérési útvonal és a felvitt anyag munkakönyvtára ott van ahol te akarod,bármelyik partición.ez nem befolyásol semmit a minőségen.
általában avi-ban szokás felvinni a gépre az anyagot ,mert azt bármibe lehet utána átkonvertálni.tuner vagy firewire kártyától függően max 600*800-as felbontást kell beállítani.több felesleges mert akkor 120 gigás winyó kell ,akkora helyet fog elfoglalni az anyag.nálam a kameráról felvitt 1 óra 22 gb.és akkor még nem is dolgoztam rajta:szerkesztés,vágás,effektek,feliratok úsztatások ,stb.
én nem szeretem a movimakert,mert egy sima videoszerkesztő progi,amikkel televannak a pc-s újságok,jobban dolgoznak és többet tudnak./szerintem/bár azok többnyire demó verziók,de amire neked szükséged lehet,azt tudják.ha meg profin akarsz dolgozni,akkor meg irány egy szaküzlet és 10 ezertöl fölfelé már vehetsz cuccost.nekem a ulead studio 6.0 vált be/van már újabb verziója is de még egyenlőre ezzel is jól elvagyok/
Aktív témák
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / ROG GTX 1070Ti 8GB / 512GB SSD
- Jó állapot!! Dell Latitude 7410 i5-10310U 16GB 256GB SSD Magyar v.bill
- Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Samsung 65" 4K UHD LED TV - UE65RU7102KXXH
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest