Hirdetés
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Milyen videókártyát?
- Pánik a memóriapiacon
Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
Az USA-ban egy vállalatnál 4 emberből egyet el kell bocsátani. Ki legyen az?
- Jane nem dolgozik, de őt nem lehet, mert nő.
- Jack se dolgozik, de ő meg fekete.
- Bob sem csinál semmit, de ő buzi.
Így kirúgják Michael-t a kétgyermekes fehér heteroszexuális családapát, az egyetlent, aki rendesen végzi a munkáját.
Temetik a cigány anyósát. A cigány odamegy a sírásók mellé és amikor azok elkezdik a földelést, beleszór egy zacskó szódabikarbónát a homok közé, majd az orra alatt morogja:
-Tudja anyuka, csak azért, hogy a föld könnyebben megeméssze.
Áll a pasi a tükör előtt:
- Hogy én milyen szép vagyok! Domború a melkasom, lapos a hasam, keskeny a csípőm... és mindezt csak húsz centi háj borítja
Menyasszony kérdezi a vőlegénytől:
-Mond mit szeretsz rajtam? A szépségemet, vagy az intelligenciámat?
-A humorodat...
Van a Német az Olasz és a cigány a menyországban,és arról beszélnek ki, hogy halt meg.
Mondja a Német én vettem egy Mercit nekimentem a fának és meghaltam.
Mondja az Olasz én vettem egy Ferrarit felborultam és meghaltam.
Mondja a cigány apám vett egy ezerkettes Ladát én meg éhenhaltam.
Az elefánt kérdezi a puputevétől:
- Miért a hátadon hordod a melleidet?
- Hmmm - válaszol a teve, - furcsa kérdés annak a szájából, akinek a penisze az arcán lóg. -
Som@
őstag
Szabad fordításban a vicc:
Egy nő egy kis hancurt tartott otthon, mialatt a férje dolgozott. Egy esős viharos napon a barátjával volt az ágyban, mikor legnagyobb rémületére hallja, hogy a férje autója áll meg a kocsibehajtón.
-Oh Istenem! - mondja a szeretőjének. ''Gyorsan! Vedd a ruháid és ugorj ki az ablakon! A férjem korábban jött haza!''
-Nem ugrom ki az ablakon! - hangzott az elfojtott válasz a takaró alól. '' Felhőszakadás van odakint!''
-Ha a férjem rajtakap minket, megöl mindkettőnket! - válaszolja a nő.
''A férjemnek lobbanékony természete és egy hatalmas nagy fegyvere van. Az eső a legkisebb problémád!''
A szerető erre kiugrik az ágyból, a hóna alá csapja a ruháit és kiugrik az ablakon.
Amint szalad a szakadó esőben az utcán, hírtelen észreveszi, hogy pontosan az évenként megrendezésre kerülő városi maraton felé tart. Erre megpróbál elszaladni a futók mellett, akik legalább 300 vannak.
Meztelenül, hóna alatt a ruháival sikertelenül próbál elvegyülni a tömegben.
Egy kis idő múlva futók egy kis csoportja- akik kiváncsisággal figyelik hősünket - körbeveszi.
''Mindig meztelenül futsz?''
''Oh, igen'' válaszol lihegve. ''Csodálatosan szabad érzés, ahogy a levegő bőröm egészét áthatja, miközben futok.''
Egy másik futó melléérve megkérdi: ''Mindig a ruháiddal a hónod alatt futsz?''
''Oh, persze''- válaszolja lihegve. ''Így lehetőségem van arra, hogy a futás végén felöltözzem, beüljek a kocsimba, és hazamenjek''
Egy harmadik futó kicsit lejjeb veti tekintetét és bizonytalanul megkérdez: ''Mindig óvszerben futsz?''
CSAK HA ESIK AZ ESŐ!
:DD
Aktív témák
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- Feliks Audio Echo csöves fejhallgató-erősítő / előerősítő több fajta prémium NOS csővel
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest