- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SigyaJani
újonc
Hali!
Van egy VGA-m Ati Radeon HD 7770 problémám az hogy áll a venti
Csak kézi vezérléssel indul el de az is csak 80% terheléstől.
96fokig engedem felmenni de az is 70%os terhelést enged a ventinek, tehát még
áll a ventilátor, kézi vezérlésen baromi hangos a kari az a baj
Mit lehet tenni hogy 20% terheléssel is pörögjön alapjáraton?
A venti nem koszos könnyen pörög kézzel. -
benderguz
csendes tag
Adott egy HP-G62 gép intel HD graphics és egy ATI Mobility Radeon HD 5470 van benne.Csak az egyik működik rendesen. "Kód: 52" dob ki a gép a két videó kártya végett van de ,hogy tudom kiküszöbölni a hibát?
Köszönöm válaszaitokat. -
Norby021
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne h van egy tök új 1hónapos Asus r9 270x 2gb-os vga-m,és a gta v-el olyan problémám van hogy visszavett graf.beállitás mellet normál,és levett monitor felbontáson is szaggat a játék,sőt néha teljesen le is fagy. szerintetek mitől lehet,van ötletetek?
Az elöző vga és táp-al semmi ilyesmi problémám nem volt!
Tápom az is uj thermaltake 530w-os.
Op.rendeszer: win10Köszi előre is.
-
Submarine
senior tag
Sziasztok!
Beszereztem egy Gigabyte GTX 660 Ti-t, és az vele a probléma, hogy nem vált fel alap órajelről 3D-be.
W7 Sp1 64bit friss tiszta rendszer
Enermax 535W
B85-HD3
i5 4460
2x4 GB hyperxFurmark akad, GPU 99%-on bármilyen felbontáson.
GPU-Z is a nem mocorgó órajeleket mutatja.
nVidia beállításokhz nem nyútam (v. 355.98)
Alaplapi beállításaimat néztem még, de semmi érdemlegesre nem jutottam.
Szerintem hibás a kártya.Nincs több ötletem, hátha nektek van!
-
UFO1
senior tag
válasz
Code: 47 #416 üzenetére
Csak golyóztatni kell a VGA procit (2. rész mellette), ez 4.000-10.000-ből meg lehet úszni ez végleges megoldás.
Esetleg megsütheted a VGA-t, vagy van egy egyszerűbb megoldás is rá.
Fogod a kártyát hűtő le, paszta letisztítás, szerzel egy hőlégfújót és 200 fokon elkezded melegíteni a procit körkörösen. Egy kb. 1 cm-es szűkítő mindenképp kell rá, mert különben szétégetheted a környező alkatrészeket. Le is takarhatod alufóliával úgy, hogy csak a proci látszódjon ki. Kb. 2-5 percig melegíted utána hagyod lehűlni. Ne nagyon mozgasd míg nem hűlt le, mert elmozdulhat a proci és akkor nem fog érintkezni és nehéz visszaigazítani. Alá nem árt valamit hőállót tenni, mert ha olyan valamin csinálod ami megéghet meg is fog. Így fél, 1 évig általában gond nélkül működik, igaz sokban függ attól mennyire van megterhelve a VGA. -
BlinkPeti66
csendes tag
Sziasztok.
Nem olyan rég, ismerősömmel tetettem össze egy számítógépet.Mivel én nem vagyok jártas annyira a témában ezért rábíztam a dolgokat. Viszont a videókártyámmal lehetséges,hogy probléma van. A jelenség a következő: Belépek a World of Warcraft nevű játékba és a textúrák elég nagy sebességgel mozognak, berezonálnak úgymond a képbe.Ha a beállításokban a direct X-et 11-ről 9-re teszem át akkor nincs ez a probléma..pedig a kártyámnak vinnie kell a 11-et ugyebár. A kártya típusa : AMD Radeon R7 240. Érdekesség, hogy más játékokban ezt nem csinálta. pl:GTA V,Witcher 3.. amiknek ha jól tudom sokkal nagyobb az igényük videókártya szempontból is. Segítségeteket előre is köszönöm. -
adise
őstag
üdv!
ilyen és ehhez hasonló grafikai hibák jöttek elő. néha van néha nincs alapon
játékok néha megállnak (fekete kép, csak reboot segít). sőt inkább sokszor egyből menüben.
nvidia kernel driver error is volt párszor. uj driver, win reinstall nem segített. Bár ez a hiba eltünt a játékok megállása megvan. a vga 60-65 fokos max.furmark egyszer megy 10percig egyszer 2percig.
ez videókártya vagy a táp hibája lehet? hogyan tudnám kideríteni?
köszi -
akos86
aktív tag
Olyan kérdésem lenne ha pl szeretnék kondenzátort cserélni egy vga-n 16v 270uf helyére tehetek 16v 470uf-t ? Milyen következményekkel járhat ez?
-
Johnnyy88
újonc
Sziasztok!
A következő a problémám: a vga m játék közben igencsak furcsa tüneteket produkál (Nvidia Geforce 9600GT)
szóval, először is a zajok. azt hittem hogy a ventije zümmög, pedig nem! valami más ciripel a vga-n, másodszor, szintén játék közben elkapta a Rózsaszín-fekete hangyaháború, illetve befagyott a kép kb. 10 mp-re. a napokban pedig arra is felfigyeltem, hogyha görgetek egy oldalt, videózok, akármilyen 3D tevékenységet folytatok a kártyával, akkor ciripel. nem tudom mi lehet a baja, mehet a kukába? vagy levélnehezéknek?
ötletek mi lehet ez? -
juve600
nagyúr
Üdv
Powercolor Hd7970
Kb 1 éve a dobozában pihent ismerős ne l
Ma elhoztam hogy kipróbálom de nem ad képet,ventik pörögnekPróbáltam mindkét slotban,cmos reset is volt,alaplap biosban minden rendben,de eddig semmi sem segitett
i5 3470
Asrock z77pro3
Fsp aurum 700w
Gtx 960Az én kártyám tökéletesen működik a K Ön fog van
Ötlet ????
-
Gergelyaa
újonc
Sziasztok!
Adott egy Acer Aspire 5920 G laptop párnapja azt produkálta hogy nem kapcsolt be a képernyő egy-kettő kinyomás után bekapcsolt. Aztán végleg fekete maradt. Párnapja ismét megpróbáltuk csodára várva,
de már fehér volt. Az érdekes dolog pedig az hogy próbáltam külső monitorral a monitor nem is reagált rá mintha be sem dugtam volna sehova,a másik dolog kivettem a VGA-t ugyan úgy fehér maradt a kártyával és nélküle is.Végül a legérdekesebb hogy a laptop teljesen bekapcsol bejelentkezik a windowsba rádugott pendrive-ról még zenét is tudok kapcsolni. Egy ATI HD **** MXM-II vga van benne.(egyébként a barátnőm laptopja.)
Elvittem szervizbe közölték hogy alaplap hibás,nos szerintem akkor nem kapcsolna be....2.verzió VGA hibás újragolyózzák 34800 FT-ért.
Köszönöm nem.
Valaki ha tud kérem segítsen.
Előre is köszönöm.! -
hardsongoku
csendes tag
Üdv megint. A gépen fentvolt egy Raptr nevü progi. Lényegében azért raktam fel, mert lehetett játékokból highlight-okat kimenteni és felrakni ennek a proginak a társoldalára. Na most páromban felmerült a lehetőség, hogy ez okozza a gsod-ot. És valóban. Mióta ki van kapcsolva, egyszer sem fagyott ki szürke képernyővel a gép.
-
zoenn
csendes tag
Sziasztok! Adva van egy Gigabyte Geforce GTX 660-as VGA. A konfigom 2 éve ugyanaz (AMD Phenom X4 955, 4GB RAM) nem változott semmi. Játék indítása után 2-3 perccel elsötétül a kép, majd megjavul. Egy darabig jó, aztán ismét fekete képernyő 1-2 másodpercig. A játék megy alatta, van zene stb. A windowsba kilépve semmi gond, netezni lehet. Mi lehet a hiba oka?
-
Speed®
titán
válasz
hardsongoku #402 üzenetére
Az Omega ugye. Nem az lesz a gond tippre, nekem semmi gondom nem volt vele. Mondom, MSI AB/Trixx, memória órajelér vissza vagy disable ULPS..talán megoldja.
-
Speed®
titán
válasz
hardsongoku #400 üzenetére
De legalább most már nyugodt lehetsz a gép egészére nézve, ne bánd
Ami a VGAt illeti, próbáld meg kicsit visszább venni a memória órajelét pl..
Driverből melyik van fent, WHQL vagy valami béta? Az is okozhat GSODt.. -
Mormota9
csendes tag
Helló mindenkinek!
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Hozzájutottam egy MSI 7970 Lightning BE LE kártyához
De adott egy nagy probléma vele. Van rajta egy "bios" kapcsoló ami csak tömören kikacsolja a 220w-os fogysztási limitet meg miegymást. A kártya alap helyzetben teljesen hibátlan és szépen teszi a dolgát.
De amit átkapcsolom (a gép kikapcsolt állapotba van nem útközbe csak úgy) és bekapcsolom a gépet nem ad képet, világít az összes led rajta forog a venti és a gép közben be is boot-ol nem csipog nem áll meg. Egyszerűen a monitor lekapcsol készenlétbe. A Windows vígan megy de kép sehol. Kikapcsolom a gépet kapcsolót vissza alaphelyzetbe a vga-n és minden ok. Tehát "tuning" módban nem hajlandó működni.
Esetleg egy bios frissítés segítene rajta?
Ötleteket előre is köszönöm!
-
hardsongoku
csendes tag
Újra itt
vettem egy fsp hexa+ 500-as tápot. Remélem kiküszöböli a hibát
-
DshadoW
tag
Kipróbáltam.. Nem működik a caps lock
De a hdd-t olvassa mert hallom, és látom hogy pislog a hdd led. Attól tartok, hogy meghalt a vga. Az égvilágon semmi baja sincs a gépnek ha az intel hd 2000-t használom. Az létezhet, hogy meghal a pci vezérlő?
-
maross
nagyúr
Ha mukodik a capslock (ha nyomkodod), akkor jo esellyel mukodik a rendszer mogotte. Ha van hdd leded, azon lehet latni hogy bootol e a win (nem csak siman eg, hanem villog amikor eppen olvas), vagy siman hallani hogy zorog a hdd. Vegulis a taphiba se ordogtol valo gondolat, eselyesebb mint az atalakito. De sorban illik haladni, egyszer deritsd ki hogy bootol e a rendszer. Az ha be van teve a dedikalt, es integralton nem ad kepet, az nem csoda, bios beallitasod szerint valoszinuleg csak dedikalton probalja kinyomni a kepet a gep, amennyiben erzekel a slotban a kartyat. Es tapcsati nelkul lehet "nem erzekeli" kategoria, ezt nem tudom.
-
DshadoW
tag
Minden működik normálisan, csak kép nincs. USB-s az egerem is és a billem is (világít mindkettő tökéletesen).
Amúgy fogalmam sincs, hogy bootol-e vagy nem a háttérben a windows, mert addig nem jutok el. Egyszerűen fekete a képernyő. A monitor ledje sem vált át zöldre, olyan mintha ki lenne kapcsolva a gép. holott felpörög az összes venti, hdd-t olvassa stb...
Amúgy akkor sem indul, ha integráltba van bedugva a monitor, de a 6pines csati csatlakoztatva van a dedikáltra. Amint kihúzom a 6pines csatit (de a pci slotban még ott van a vga) akkor már elindul.
-
maross
nagyúr
Nagyon ugy tunik hogy vga kampec. Foleg ha beteszed a dedikaltat, es nem bootol a hatterben a windows. Billentyuzeten nezd meg hogy felvillannak e a ledek bekapcsolas utan, illetve hogy tudod e kapcsolgatni a capslockot. Ha mukodik a hatterben minden, "csak" kep nincs, akkor még lehet nemi eselyed, akar atalakito cserevel (bar en eletemben nem hallottam olyat hogy ha nem nyulsz hozza megmakkanjon), vagy muszajbol mas kimenetre kell csatlakoztatni a monitort.
-
DshadoW
tag
Sziasztok, remélem jó helyen járok.
Adott egy HD 7770 vga. Kicsivel több mint két éves. Egy rossz szavam sem volt rá, teljes mértékben kielégítette az igényeimet (CS:GO, FIFA meg LoL). Ezelőtt kb 1 hónappal történt egy érdekes jelenség: netezés közben egyszer csak elszállt a kép. Fekete lett a képernyő és rengeteg piros csík cikázott a képernyőn. Mondom oké, lehet egyszeri jelenség volt és egy újraindítás meg is oldotta a problémát (igen, tudom hogy ez általában azt jelenti hogy a vga memóriája romlik el). Kb egy hónapig semmi probléma nem jelentkezett egészen tegnapig.
Ugyanaz a jelenség megint előjött megint. Újból restart, de se kép se hang. Először nagyon megijedtem mert az alaplapi hangszóró sem sípolt, de ezt azóta megoldottam (amit ilyenkor szoktak mindent elvégeztem, ram slot csere stb..). Eljutottam oda, hogy a monitor kábelt egyenesen az alaplapi (integrált) vga csatihoz dugtam be. Dedikált vga-t kivettem és láss csodát, megyen minden normálisan. Fontos megjegyeznem, hogy egy dvi-vga átalakítót használok, mert nincs vga (dsub) port a 7770-en. Lehetséges, hogy az átalakítóval van valami gebasz? Ötletek?
tl;dr: csak integrált vga-val indul el a gép, amint visszarakom a dedikáltat se kép se hang.
-
maxika15
tag
Sziasztok! Van egy Geforce 6700 XL a gépemben, és az a probléma, hogy alapjáraton 300mhz fut, amikor a hivatalos honlapokon is 525mhz-nek van feltüntetve. ez mitől lehet?
-
Speed®
titán
válasz
hardsongoku #386 üzenetére
Majd akkor derül ki, mit kapott a rendszer eddig, ha rendes táp kerül mellé. Sajnos benne van a rizikó a hulladék tápokkal, hogy a feszültségek gázosak. Minimális elektronikai ismeret kell hozzá, hogy elképzeld, mi történik a túl alacsony/magas feszültség hatására..van itt egy másik táp, ami garis, ha ilyen téren nyugodtabb lennél, ez is elég a gépednek.
Újonnan FSP Raider 550et szoktak ajánlani, de inkább a tápajánló topikba menj.A szerkesztés gombot pedig használd 5 percen belül, azért van a lehetőség
-
Speed®
titán
válasz
hardsongoku #384 üzenetére
Csoda, hogy eddig nem volt gondod
16A/12V, amit újkorában is küszködve adhatott le, nemhogy ilyen idősen..arról nem beszélve, hogy a gép egészére nézve rizikós a használata, olyan minőségi. Azonnali csere javasolt! Ha olcsón meg akarod úszni, menj rá erre, ~féláron van kb. Meglepődnék, ha utána is gondod lenne..ha meg mégis, azt írhatod a kodegány számlájára nyugodtan..tanulópénz, táppal nem spórolunk!
-
Speed®
titán
válasz
hardsongoku #379 üzenetére
Persze, hogy lehet gond, ha nem szolgálja ki a kari tápigényét
Pontosítsd a típust, minél többet tudunk a gépről, annál egyszerűbb behatárolni a hibát.
-
Speed®
titán
válasz
hardsongoku #377 üzenetére
Az a nevenincs opcióval együtt simán okozhatja a problémát
-
Speed®
titán
válasz
hardsongoku #375 üzenetére
Az a nevenincs táp is bír típussal, írd már le
A géped ~250W körül kér 12Von, ha kevés, gáz. -
Speed®
titán
válasz
hardsongoku #373 üzenetére
Mivel semmit nem írtál konkrétan az alkatrészek típusát illetően, milyen választ vársz..? Egyébként a VGA lesz a ludas valószínűleg, ha tuningolsz pl. sok a VRAM órajele vagy anélkül egyszerűen döglődik. Procimelegedés nem vezet fagyáshoz, de persze a hőmérsékleteket te tudod ellenőrizni, senki más.
-
hardsongoku
csendes tag
Sziasztok. Olyan Problémám lenne hogy van egy AMD radeon R9 270-es 2gb-os VGA-m LEgtöbbször játék közben csinál olyat a gép, hogy szürke háttérben nagy vékony fehér csikok megjelenésével a gép kifagy, vagy kikapcsolom a gépet és újra be bvagy a reset gombot nyomom meg és újra elindul. Néha egy nap csak egyszer, de van hogy 3-4x is eljátsza. Erősen a VGA-ra gyanakszok. Vagy tápra, esetleg a procin nincs elég paszta. Nem vagyok egy zseni, csak tippelgetek. Valami ötletetek esetleg van?
-
wolf1511
csendes tag
Sziasztok.
Van egy Sappshire HD 7770 Vapor-X OC videókártyám.
Problémám az lenne, hogy az egyik ventilátor nem megy.
Gép inditásakor megmozdul és annyi. Ugy vettem észre hogy szokatlanul hangosabb volt a hűtés.
Segítségeket előre is köszi. -
zsoltttt
csendes tag
Na,mégsem javult meg.Kíváncsiságból megnéztem mi van ha elindítok egy játélot és fura módon nem lett aktívabb a kari viszont akadozik.Mehet vissza a kártya ahonnan jött és visszakövetelem az árát!!!
-
-
zsoltttt
csendes tag
Üdv
Nemrég vásároltam egy r7 250x (gigabyte) videokártyát ami egészen idáig tökéletesen működött.Tegnap óta viszont mintha meghülyült volna,mert rögtön a gép bekapcsolása után 95 zsázalékos aktivitásal dolgozik 55 fokon magas ventillátor fordulaton konkrétan mintha egy játékot futtatnék,de nem fut egyetlen program sem a gépen!!!mi a franc történt vele?
-
nayro
csendes tag
-Jahh ez még az előző levélhez tartozik...a gépigény
-----------------
System Information
------------------
Time of this report: 2/28/2015, 13:55:36
Machine name: NAYRO
Operating System: Windows 8.1 Pro 64-bit (6.3, Build 9600) (9600.winblue_gdr.130913-2141)
Language: Hungarian (Regional Setting: Hungarian)
System Manufacturer: To Be Filled By O.E.M.
System Model: To Be Filled By O.E.M.
BIOS: BIOS Date: 01/03/13 20:15:03 Ver: 04.06.05
Processor: Intel(R) Core(TM) i3-3240 CPU @ 3.40GHz (4 CPUs), ~3.4GHz
Memory: 4096MB RAM
Available OS Memory: 4036MB RAM
Page File: 1387MB used, 6744MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 11
DX Setup Parameters: Not found
User DPI Setting: Using System DPI
System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
DWM DPI Scaling: Disabled
DxDiag Version: 6.03.9600.16384 64bit Unicode -
nayro
csendes tag
Sziasztok
Abban bízom, hogy ti tudtok nekem segíteni.
Miért lehet az, hogy az Nvidia vga-m egy Furmark Full Hd teszten nem omlik össze hibával, maximális beállítások mellett sem. Mondjuk melegszik sépen 90Fok felett van.
Már úton van a nagyobb hűtés rá.'!!Viszont játszani nem lehet vele
Régebbi játékokat símán szépen full grafikán viszi.
Viszont az újabbakat vagy nem índítja el, PL : NFS Run nél kidob Direct x hibára,
PL: Crysys3 nem fagy le nem dob ki lehet játszani vele, a grafika az ha nem mozgok és a földet nézem akkor jó.HA viszont mozgok akkor szétesik, szétcsúszik olyan mintha 3szög alakú vitorlák lobognának elöttem. COD MW 3 ugyanez a jelenség látható.
Szerintem melegedési gond nem lehet, mert idelye sincs felmelegedni, meg akkor Furmark alatt is szétesne.
Hozzá teszem ez egy Chinából érkezett CSÚCS technológiás NVIDIA GeForce GTX 760 2GB DDR5128 Bit
legalább is ezt írja ki.
GPU-z is.
Gyakorlatilag a GPU az szerintem egy GTX 450, 460, max650 ...lehet, biztosan nem 760. Ami biztos,az az, hogy Nvidia! A memóriák Samsungok rajta.Ezt a drivert telepíti fel magának. Http://cn.download.nvidia.com/Windows/340.52/340.52-desktop-win8-win7-winvista-64bit-international-whql.exe
Display Devices
---------------
Card name: NVIDIA GeForce GTX 760
Manufacturer: NVIDIA
Chip type: GeForce GTX 760
DAC type: Integrated RAMDAC
Device Type: Full Device
Device Key: Enum\PCI\VEN_10DE&DEV_1187&SUBSYS_82641043&REV_A1
Display Memory: 4012 MB
Dedicated Memory: 1994 MB
Shared Memory: 2017 MB
Current Mode: 1920 x 1080 (32 bit) (60Hz)
Monitor Name: Generic PnP Monitor
Monitor Model: 24M45
Monitor Id: GSM5A53
Native Mode: 1920 x 1080(p) (60.000Hz)
Output Type: HDMI
Driver Name: nvd3dumx.dll,nvwgf2umx.dll,nvwgf2umx.dll,nvd3dum,nvwgf2um,nvwgf2um
Driver File Version: 9.18.0013.4752 (English)
Driver Version: 9.18.13.4752
DDI Version: 11
Feature Levels: 11.0,10.1,10.0,9.3,9.2,9.1
Driver Model: WDDM 1.3
Graphics Preemption: DMA
Compute Preemption: DMA
Miracast: Not Supported
Hybrid Graphics GPU: Not Supported
Power P-states: Not Supported
Driver Attributes: Final Retail
Driver Date/Size: 2/20/2015 01:18:32, 17253848 bytes
WHQL Logo'd: Yes
WHQL Date Stamp:
Device Identifier: {D7B71E3E-52C7-11CF-6361-69A21CC2C435}
Vendor ID: 0x10DE
Device ID: 0x1187
SubSys ID: 0x82641043
Revision ID: 0x00A1
Driver Strong Name: oem2.inf:0f066de34a988f8e:Section037:9.18.13.4752:pci\ven_10de&dev_1187
Rank Of Driver: 00DA2001
Video Accel: ModeMPEG2_A ModeMPEG2_C ModeVC1_C ModeWMV9_C -
himi-humi
csendes tag
Sziasztok!
A következő a problémám: van egy MSI hawk 6870 vga-m amin mindenféle előzetes jelzés nélkül elszállt a FAN controll. MSI afterburnerben nézve minden normális hőfok megy még a venti maxos fordulatszámát is mutatja de nem szabályozható. Raktam rá másik BIOS-t hátha, de nem segített,sőt azóta csak úgy használható a gép ha nincs fent ati illesztő a kártyához,mert amint betölti a drivert becsíkoz/vagy fekete lesz a kép. Régi BIOS-t visszarakva detto sőt az összes elérhető BIOS-szal ezt csinálja (igen mind hozzá való volt,nem fail BIOS-ok) a hűtést amúgy megoldottam alaplapról szabályozva és használható is a kártya filmezésre netezésre a windows által telepített driverrel. De semmiféle 3d alkalmazás vagy amihez kéne az atidriver nem megy! Vkinek bármiféle ötlet? Kukás?
-
Tysonxq
csendes tag
válasz
bakosszabolc #351 üzenetére
catalyst beállításoknál nézd meg ha nem driver hiba akkor valameik kondi túlvezérli.
-
Mauddip
aktív tag
Ti, mivel kezdenétek a hibakeresést?
És persze milyen sorrendben haladnátok?
Erről a gépről írok, tehát működik, de néha előjön ilyen hiba is! -
bakosszabolc
tag
Sziasztok
kérdésem lenne ... Van egy sapphire r9 280x karim egy ideje az egyik ventilator folyamatosan pörög max on..az lenne a kérdésem hogy ez milyen hiba?meg lehet oldani softveresen? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Megújult a PROHARDVER!
- Spotify
- Milyen asztali médialejátszót?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Vírusirtó topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest