- Hobby elektronika
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Ilyen szerintem még nem volt, mióta Windows létezik. Letöltöttem az nVidia hivatalos driver-pucolóját, a Detonator RIP-et, ami azt írta, hogy nem maradt semmi maradvány, miután leszedtem a drivert. Ennek ellenére újra felrakta az 52.16-os driver-t. Valószínűleg EZ a Windows úgy keletkezett, hogy egy lelkes fejlesztő beleintegrálta az nVidia driverét. Kiváncsi vagyok, hogy akinek ATI kártyája van, az mit csinál ilyenkor! Mindegy, azt hiszem be kell érnek egy BAD
OOL_CALLER-es videóvezérlővel. Azt hiszem, sűrgősen nekiállok LINUX tanulmányokat folytani, valszeg nem lesz ennyi hiba (bár ennyi játék sem). De ennél a tehetelenségnék minden jobb 
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

OOL_CALLER-es videóvezérlővel. Azt hiszem, sűrgősen nekiállok LINUX tanulmányokat folytani, valszeg nem lesz ennyi hiba (bár ennyi játék sem). De ennél a tehetelenségnék minden jobb