Hirdetés
Aktív témák
-
Cyberslider
őstag
Nincs kedvem új topicot nyitni,de tudja valaki,hogy lehet leszedni a VGA kariról a hütőbordát kíméletesen?
Meghalt a venti,és vettem,de bordával együtt,azt kell ráragasztani. Előtte azonban le kell venni a régit. Nem akarom széttörni:)
? -
Naras
őstag
Igen, én is úgy tudom, hogy van bennük hővédelem, és mint az intel, ez is vissza vesz a teljesítményből, ha túlmelegszik...
nvidiára mondták ezt nekem, hpgy atiban van-e, azt én sem tudom megerősíteni, de szerintem egy 110 rongyos kariba csak szerelnek valami ilyesmit nem??? -
CounterBoci
senior tag
olyan védelem van, hogy ha hibázik a gpu, akkor ha húzva van automatikusan visszaveszi alap órajelre a vpu recovery, meg egyébként is szól. ramhibát meg nehéz nem észrevenni.
vedd le a ház oldalát hogy szellőzzön -
Loretto
veterán
nv elvileg ilyenkor visszavesz a kari sebességből.nem?
[Szerkesztve] -
sziszegő
senior tag
A moncsit ráduktuk egy másik gépre és pöccre ment utánna vissza az enyémre és pöccre megy most is azon írok. Ja közbe szólt a zene kép meg sehol. reset semmi, monitor átrak másik gép müxik, monitor vissza müxik mi lehet, lehetett a gond?
-
Johnny
senior tag
Tudomásom szerint az újabb Nvidia kártyákban van, az Atikban nincs.
-
sziszegő
senior tag
Azt szeretném kérdezni hogy a komolyabb vga-k ban van e hővédelem vagy valami hasonló. Annak kapcsán hogy az történt hogy elég melegbe zárt kaszniba 7 óra netezés után elment a kép majd egy pillanatra egy függőleges piros csik lett a monitor közepén aztán teljes sötétség aztán reset semmi kikapcs 5 perc mulva belő és van kép meg mindenok a vga val. Aida szerint is meg 3dmark01 ben sem esett a kraft, és az össz memória jó a kártyán. (9800pro, 400/700, gecube)
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- 27% - HP All-in-One Desktop PC! Intel Core I5-1335U / 16GB DDR4 / 512GB SSD/ Intel Iris XE!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest