-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Callme
tag
Sziasztok!
A héten érkezett meg hozzám a Sony új WF1000XM5-ös fülesem. Gondoltam várok pár napot, próbálgatom, állítgatom, hogy lássam, mit tud.
Néhány tesztet megnéztem a vásárlás előtt és után is, és elég vegyesek a vélemények.
Ami engem illet, nekem nem volt WF-XM4-esem, már évek óta egy WH-1000XM3-as fejhallgatóval hallgatok zenét. Azt kell mondjam, hogy nem csalódtam a Sonyban: nekem hozza hangminőségben, hangerőben és dinamikában a fejhallgató szintjét, ami szerintem azért nem rossz. Mint ahogy a fejhallgatót, ezt is eq nélkül használom, számomra nem hogy hozzáadna a hanghoz, inkább elvesz az imént említett három tulajdonságából.
A különböző feature-ök meg már csak ráadás, nekem főleg a head gesture-ös hívásfogadás tetszik.
A külső tekintetében is elégedett vagyok, először meg is ilyedtem, hogy mekkorka szegényA zongroralakkos bevonat jól néz ki, és néhány nekifutás után megtanultam helyesen kivenni a bölcsőből a fülhallgatókat (csak el kell billenteni a mágnessel ellentétes oldalra a fülhallgatót, és máris biztos fogás van rajta).
Ezelőtt csak egy régebbi vezeték nélküli Sonyval volt dolgom, az XB700-al, hát az annyira nem tetszett, hogy mivel visszaküldeni nem tudtam, ezért áron alul eladtam.
Most viszont szó sincs ilyesmiről. Én azt mondom, hogy minden tekintetben elégedett vagyok, főleg, hogy ÚJ fülesről beszélünk, aminek nem árt majd egy kis bejáratás (aka burn in).
Gondoltam írok én is egy véleményt, mivel nem láttam túl sok jót róla se itt a fórumon, és a youtube tesztek hozzászólásai közt is volt jó néhány, akinek nem jött be, szóval részemről egy JÓKORA + a fülesre -
Callme
tag
Sziasztok!
Mint régebben írtam, vettem egy Sony Wf-XB700 vezeték nélküli fülest. Nagyon jól szól, telóval összekötve semmi baj, hanem én használnám az okos tévémhez is. A tévén van bluetooth kapcsolódási lehetőség, egy másik Sony fejhallgatót gond nélkül kezel, ezzel a fülhallgatóval viszont időnként elmegy a hang, szakadozik, van hogy elmegy a hang és csak akkor jön vissza, ha a tévén újra rányomok a fülhallgató ikonjára.
Próbáltam már, hogy kikapcsolom a wifit a lakásban( a tv is arról megy), és vezetékes nettel üzemeltetem a tévét, hátha a router zavarja a jelet (amúgy 5 ghz-en megy a wifi), de úgy is akadozott a hang. Távolság probléma nem lehet, mert ott ülök a tévé előtt 2 méternyire.
Tapasztalt már valaki ilyet?
Néha meg tudok hallgatni 2-3 számot is Spotify-on vagy Youtube-on kisebb akadásokkal, de van, hogy hallgathatatlanul akadozik.
A válaszokat előre is köszönöm -
Callme
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy egy Sony Wf-xb700-ast lehet-e a következő hálózati USB adapterrel tölteni:
Márka: Myphone
Input: 100-240 V
0,2 A
50-60 Hz
Output: 5.0 V
1 A
A termék használati útmutatója szerint 5 V és 0,5 A megfelelő a töltésre. Ilyen USB adaptereknél az Inputot vagy az Outputot kell nézni? Megfelelő a fent leírt adapter, vagy inkább töltsem laptopról?
Tudom, kicsit off, de nem találtam direkt erre a problémára topikot. -
Callme
tag
Természetesen, az volt az első dolgom, hogy maxra nyomtam a hangerőt a fülesen is, meg az eszközökön is.
Talán bennem van a hiba, de én szeretem a fülsértő hangosságot.
Amúgy Spotify-al hallgatva telón és tévén is szuper, tévé adás az halkabb, ahogy a ps4 is (bár ott néhány játéknál még tudok rá adni hangerőt).
Hangminőségre és basszusra nagyon adtak, csak azt a fülremegtető hangosságot nem éri el néhol, amit kellene. Bár lehet, hogy változik egy kicsit (nem sokkal kellene több hangerő) az idő múlásával, úgy olvastam, hogy ezeknek a füleseknek is van bejáratási ideje.(#3108) vicze1 : Próbáltam, amit leírtál, de ahol halkabb volt, ott most is halkabb. Talán nem mind1, hogy milyen forrást kap.
A visszaküldésről meg azt hiszem letehetek, mert az üzlet ÁSZF-jában benne van, hogy higiéniai okokból kipróbálás illetve felbontás után nem küldhető vissza. Úgyhogy most barátkozom vele
Azért köszönöm a válaszokat
-
Callme
tag
Sziasztok!
Megérkezett a megrendelt Sony Wf-XB700 fülesem, teszteltem is, éés hát... nem annyira meggyőző. Amit ígértek, az bejött, tényleg nagyon jó rajta a basszus. Viszont tévéhez csatlakoztatva (amivel a legtöbbet használnám) csak a Spotify-al elfogadható a hangerő, tévéadásoknál, filmnézésnél és Ps4-nél nekem halk. (természetesen mindenhol max hangerőn)
Ezelőtt egy Sony Wh-CH700 fejhallgatót használtam, meg meg is van, és annak nagyobb a hangereje.
Tényleg csak ennyit tud egy vezeték nélküli fülhallgató? Van esetleg más alternatíva, ami hangerőben többet nyújt? A Sony Wf-1000xm3 (ha van valakinek) vajon hangosabb lehet?
Ezt valószínűleg visszaküldöm.
Hangerőre még mindig a laptophoz csatlakoztatott vezetékes fülhallgató(sima telefonhoz kapott gyári Samsung) a legjobb.
Lehet, hogy én vagyok telhetetlen, és ezek a fülesek ennyit tudnak. Ha valaki tud egy jobb tws fülest, aminek meggyőzőbb a hangereje, szívesen venném a véleményét
Előre is köszi! -
Callme
tag
Az ördög sosem alszik
Bár igaz, hogy régebben azért hagytam el a gumikat, mert buszon leszállás előtt gyorsan kirántottam a fülemből, elgurult, aztán meg sem tudtam keresni.
Keem1 (#3074): Mondjuk jogos, hogy a tok használatával kevesebb az esély az elkallódásra.
Summa-summárum: Mindig jó, ha van tartalék
-
Callme
tag
Sziasztok!
Rendeltem a minap egy Sony Wf-XB700 fülest. Még nem volt dolgom TWS fülessel, de vezetékesen már használtam gumiharangos fülhallgatót. El is kezdtem kutatni a tartalék gumiharangok után, mivel szeretnek elkallódni ezek a tartozékok.
Itt a fórumon rákerestem, csak ezt találtam: [link] Ez jó lenne hozzá? Nézegettem az Aliexpress-t is, de konkrétan ehhez a modellhez valót nem láttam. Méretből főleg L-es, vagy annál nagyobb kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videó stream letöltése
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google Pixel topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest