Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Takuun

aktív tag

válasz <Adamsky> #17222 üzenetére

Janaboy és <Adamsky>

30 fős open officeban ülök, egy közel 900nm-es irodában, melyben 110 másik ember bóklászik. Több százmilliós projektekkel dolgozok, nem tudok koncentrálni, ha azt kell hallgatnom kinek mikor szart a kölyke, milyen egyéb hasfájása van (körmös lemondta, ura megcsalja, mit főzzön stb.). Ráadásul, ha nincs füles a fülemben és észreveszik, valahogy kényszert éreznek, hogy beszéljenek hozzám.

Szóval kell, hogy be legyen dugva valamivel a fülem, ami jól szól, tartós üzemidővel rendelkezik és kiszűri a külvilág zaját, már kis hangerőn is.

Hogy ez egészséges vagy sem, abba most ne mennék bele.
    Le se merem írni, hogy ezek után haza megyek és alváshoz E-A-R Classic füldugót használok, már 8 éve, nélküle minden apró neszre felébredek.

Fülhallgató nem jön be, egyrészt a szemüveg miatt kényelmetlen, másrészt, abba inkább érzem, hogy belepállok. Vezetékes meg az irodai munka miatt kizárva, nagyon zavaró.

Az Earfun Air Pro 4 ma érkezik a csomagautomatába, 27k volt szállítással Earfün magyar debreceni cégtől. Ez viszont nem saját lesz, hanem páromé, de csak Valentin napon kapja meg, egy Edifier X3-at fog váltani 3 év után.

Nekem egy Edifier W240 van, elmegy kategória, első ANC-s fülesem, ennél csak jobbat szeretnék minden tekintetben. Ez szegény meg van hajtva rendesen, állandóan megy mióta megvettem, cégnél 8-10 órát napi szinten, otthon csak néha használom, illetve minden másnap a kondiban 1,5 órát. Hangerő irodában laptopon 11-15%, kondiban 50%, felette nem szoktam használni, mert bántóan sok nekem. Zenei stílusban meg két véglet, irodában dub/deep techno/space dreams - kondiban hard techno/hardtekk/industrial/d&b csak, hogy meglegyen a változatosság.

Új hozzászólás Aktív témák