Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
Szia.
Köszi.
Nekem az első generációs Buds-szal volt hasonló, 3 hónaposan a bal zabálta az akksit, fél óra alatt lemerült. Javították, aztán gari lejárta után egy hónappal újra kipurcant ugyanaz, pedig nem volt egy agyon gyötört darab, heti 1-2 óra használattal. Akksit kellene cserélni, de nem vállalja senki. Vegyek újat.
A szoftver milyen hozzá? Gondolom Samsung eszközökkel is ki lehet minden funkcióját használni, teljes a támogatás. Nekem S22 Ultra van, meg Tab S6, azokkal használnám. A kisebb CX is tetszik, az fele annyiba kerül, a minősége remélhetőleg nem fele olyan jó. -
Janaboy
veterán
válasz
spleenszuru #11548 üzenetére
Earfun még elég új, ha visszaolvasol picit ment a kuponozás itt megállás nélkül
Akkor érdemes keresni mikrofon tesztet a típusokra, amiket kinéztél, mert nem mindegyik szűri a külső zajokat olyan jól.
-
Janaboy
veterán
Scarbir Earfun Air Pro 3 tesztje: [link]
-
Janaboy
veterán
válasz
spleenszuru #11545 üzenetére
Teams meetingre géppel fogod összekötni?
Azt hiszem olvastam róla és jó cucc, de nézd meg a Sony wf-c500-ast is.
Keress róluk tesztet
Esetleg Scarbiron találsz róluk. -
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Személyes tapasztalatok érdekelnének erről a modellről:
SENNHEISER CX TRUE WIRELESSSokak által dícsért, ráadásul jóideje elég magas akcióban van.
Zenehallgatás, sorozat/filmnézés, néha Teams meeting-re lenne használva, telefonálásra csak szükséges helyzetben.Köszi előre is.
-
bci22
csendes tag
válasz
petymeg #11536 üzenetére
Szia! A Samsungot nem próbáltam így arról nem tudok nyilatkozni. A Sennheiser nyilván egyéni preferencia kérdése megéri-e, számomra például megérte. A hangzása zseniális, hívásra is jó (nagyon zajos környezetben is), nekem az üzemidejével sincs bajom. Ami viszont kissé szomorú (számomra), hogy már gariban kellett cseréljék egyszer, mert minden előjel nélkül hirtelen elnémult az egyik oldala. Azóta a cseredarabot használom, remélem ez már tartósabb lesz, de ennél is voltak már furcsa anomáliák, mint pl. időnként hiába volt vissza rakva a füles a tokjába mégsem töltődött fel (talán 2-3 alkalommal történt meg, érzésre jól illeszkedett a tokban és tisztának is tűntek az érintkezők), volt, hogy "bebugolt" és a hangerő 2 lépcsőben volt csak állítható (vagy üvöltött vagy néma volt, de tokba vissza rakás megoldotta), egyszer hívásnál hiába vettem fel nem volt hang, pattogott, majd újraindult. Galaxy Note 10 Plusszal és időnként PC-vel használom. A fenti hibákat úgy vedd, hogy szinte non-stop használom, csak addig pihen amíg én is alszom, úgyhogy ezek a hibák elég sok üzemórára oszlanak el.
Összegezve nekem ennyi pénzért a megbízhatósága kicsit csalódás a korábbi Sennheisereim után, de a minőségi hangzás kárpótol. Valamint már mióta megvettem is fejlődött (stabilabb lett, lett multipoint, jobban vált stereo/mono módok között, transparency mód megy már mono módban is, stb.).
-
kp78
addikt
válasz
betyarr #11542 üzenetére
Nem vagyok audiofil, így a hangzás értékelését meghagynám nekik.
Zeneileg mindenevő vagyok.
Az equalizert nullára téve hallgattam most pár zenét, számomra így is teljesen jó, egyelőre így is hagytam.
Youtube music és online rádió (coolfm vmelyik csatonája) szól nálam legtöbbször, semmi flac. -
kp78
addikt
Nekem ma meg is jött a 01.31-én rendelt Earfun Air 3 Pro.
Töltöttsége szinte 100%, így azonnal használatba is vettem.
Earfun app letöltve, ismerkedés folyamatban.
A füles firmware ellenőrzésére felajánlott egy frissítést, így nem tudom mi volt rajta eredetileg, de most 0.3.7.
Equalizert én bass reducer módba tettem, így számomra megfelelő a hangzás.
A noise cancelling funkciót az eddigi füleseim nem tudták, ezért nem tudom mihez hasonlítani, de hazafelé egy boltba betérve a zenét minimálra halkítottam, és a kasszánál az emberek így is csak tátogtak, mint a halak
Dobozban a fülesen gyárilag lévő gumiharangon kívül további 3 darab található, leírás alapján XS-S-M-L méretekben. Hogy gyárilag melyik van a fülesen nem tudom, nekem éppen pont passzol. Dobozban a leíráson túl van még egy rövid usb-c kábel, és egy fogpiszkáló szerű kis pálcika, amivel a füles érintkezőit lehet tisztítani, ha szükséges.
Nekem egyelőre tetszik. -
<Adamsky>
nagyúr
Akinek pedig nem működne már a kód és/vagy sokallanák a 60$, azoknak esetleg érdemes elgondolkozni az EarFun Free 2S-en. Ahogy elnézem "kb." ugyanaz mint az Air Pro 3 mínusz, aptX Adaptive (helyette "sima" aptX van), LC3 codec (ami egyelőre úgyse lehet kihasználni), és nem "nyeles" (ami nekem pozitívum). Szóval ez most mindenféle trükközés nélkül 36$ (az 55%-os akció miatt). Jó tépelődést!
-
vape1
csendes tag
Esetleg van még valakinek a ma lejáró Earfun Air Pro 3 kódból? A youtube teszt alapján lehet hogy kipróbálnám én is.
Bár biztos nagy lesz a kontraszt egy Beyer DT 880 Pro-hoz képest, de azzal sajnos nehéz lenne futkározni. -
turbuczn
tag
rossz helyre
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Sennheiser Momentum 3 megéri az árát?
Van annyival jobb, mint amivel drágább egy Samsung Buds2Pro-tól?Illetve ezeknél is késik egy kicsit a hang? Van egy Buds-om (sajnos tönkrement a baloldali akksija), aminél elég nagy a késlekedés, játéknál, filmnél eléggé zavaró volt.
-
mikrofon
veterán
Kíváncsi leszek mik lesznek a tapasztalatok ezzel az új Earfun Air Pro 3 headsettel. Vajon teli lesz vele néhány napon belül az apró mikor kipróbálálják az első rendelők?
Én arra lennék kíváncsi hogy mennyire stabil a fülben mondjuk beszéd közben.
-
Rellind
senior tag
válasz
Napfénysüti #11529 üzenetére
Egyik ismerős Jlab Epic Air-t használ, sokat fut vele, imádja. Amit írtál arról nincs infom.
-
Napfénysüti
nagyúr
Jlab Air Go Sporttal van valakinek tapasztalata?
-
kbyte1024
veterán
Sziasztok. Nézegetek egy Sabbat 12pro tws-t. Esetleg van valakinek sabbat cuccal kapcsolata vagy vélemény?
-
PpenoO
őstag
válasz
PpenoO #11436 üzenetére
Az alábbi fülesek közül melyik a legjobb elektronikus zenére ami bírja az intenzív izzadást?
Nem feltétlen a túltolt és pontatlan, brummogó basshead hangzás érdekel (pl Earfun free pro 2), inkább a pontos de élvezhető basszus, szeparálható közép és a tiszta magas a cél elektronikus zenéhez elegendő színpaddal, max 40e kategóriában.
ANC meg Ambient nem érdekel.
Csak ezek közül valamelyik jöhet szóba a kialakítás illetve alza kupon miatt.
EDIFIER X3
Philips TAT1215BK/10
Skullcandy MOD True Wireless In-Ear
Sony True Wireless WF-C500, fekete
JLAB JBuds Air Pro True Wireless
Philips TAT4556BK fekete -
boyka003
csendes újonc
sziasztok. asszonnyal közösen használunk egy Tronsmart Onyx Ace Pro-t. Igazából teljesen jó nekünk, laptopról zene, podcast, tv-ről film, általános használat. Igaz néha beszaggat a fürdő, konyha takarásában, hiába csak pár méter.
Most szeretnék mellé venni egy "komolyabbat". JBL-t néztem.
Wave 300
Tune 225
Tune Flex
Van valakinek tapasztalata ezekről? Melyiket ajánlanátok, ha ajánlanátok?De ha ilyen árban jobbat / olcsóbban olyat, ami szintén hozza ezt a minőséget, azt is megfontolnám.
Köszönöm. -
Rellind
senior tag
válasz
Napfénysüti #11524 üzenetére
Fogalmam sincs
kellett valami ilyesmi, nem nagyon válogattam, pár hét múlva megmondom jó döntés volt vagy nem
-
Rellind
senior tag
Egy Earfun kódra szeretnék benevezni, kértem, de még nem kaptam a supporttól...
Ha esetleg valaki küldene privátban egyet, nagyon megköszönném, ha kapok vissza tudom adni... -
-NoVa-
veterán
válasz
patomi #11512 üzenetére
Pontos, részletes hibaleírás, meg egy egyértelmű, öndiagnosztikával hibát mutató eszköz azért nagy segítség a reklamációnál. Ez most jól jött ki. Nem mondom, hogy nem izgultam, hazai garanciaintézés az valahogy sosem a vásárlóelégedettségről szól, de éljenek az üdítő kivételek.
-
-NoVa-
veterán
LinkBuds garancia saga, finálé. Cserélték a jobb oldalt, most szinkronban merülnek. Első fél órában feltűnő is volt, hogy nyersebb, bejáratatlan hangja van a balhoz képest, aztán összébb csiszolódtak. Happy end.
-
z123456z
őstag
A megjelenés elött kellett feliratkozni kvázi rendelési szándékkal az oldalon. Aki ezt megtette, kapott kupont. Enélkül szerintem felesleges kérni, nem gondolom, hogy adnak, bár ki tudja, meg kell próbálni. Vagy itt két fórumtársnál lehet érte pitizni privátban.
Tocika
Semmiség, váljék egészségedre. -
Pease
csendes tag
Bárkinek működnek még az earfunos kuponok? esetleg van valakinek elfekvőben amit nem használ fel? :/ A WELCOME10 se megy nekem, amit hírlevélre feliratkozásért kaptam
-
z123456z
őstag
válasz
bepken #11504 üzenetére
Nekem még nem szart be egy régebbi modelljük, pedig az egyik oldala külön is, majd nemrég tokkal együtt is beleesett a kádba. Mindkét esetben elég gyorsan kikaptam belőle, de így is érintették a kád alját. Csak a cső végét záró háló esett le, nekem így jobban bejön a hangja, de persze ez nagyon szubjektív, és miután nem próbálgatok más füleseket, nincs mihez viszonyítani, ezért nem is vágyik a fülem jobbra, pedig biztosan van. Ennyi.
A hozzászóláshoz annyit, hogy ha hiba esetén is olyan, mint a kuponoknál, akkor baj nem lehet.
-
bepken
veterán
válasz
angyall #11499 üzenetére
~1 hete jelenetek meg az első tesztek róla, szóval olyan sok tapasztalat nincs még vele kapcsolatban.
én esetleg arra lennék kíváncsi, hogy magáról a márkáról milyen a tapasztalatok? ha beszar ez is egy hónap után, mint a Soundpeats fülesem, akkor hogyan állnak majd hozzám? ilyesmi
-
gulyasa
őstag
válasz
gulyasa #11401 üzenetére
Erre már nincsenek szavak...
UPS...
A sikertelen kézbesítési próbálkozás óta eltelt 3 nap. Írtam nekik, hogy most már jó lenne, ha leszállítanák a megvásárolt fülhallgatómat.
Erre ezt kapom válaszul:Tisztelt ****** ******!
Alábbi levelét köszönettel megkaptam.
Először is elnézést a kellemetlenségekért.
Engedje meg, hogy tájékoztassam, a küldemény raktárhibából adódóan késlekedik,
helytelen szortírozás alá került, így a rendszerünk alapján az Egyesült
Királyságban tartózkodik.
Azonnal felvettük velük a kapcsolatot, kérve a mielőbbi kiszállítást.
Köszönöm türelmét és megértését.
Mégegyszer elnézést a kellemetlenségekért.
Üdvözlettel:
UPS Magyarország Kft.
Ügyfélszolgálat
Központi Iroda: UPS Magyarország Kft.
2220 Vecsés, Lőrinci utca 154, Airport City Logistic Park G épület, Magyarország
Pest Megyei Bíróság, mint Cégbíróság – Cg. 13-09-139285 -
Pease
csendes tag
Sziasztok!
Akinek van felesleges Earfun kuponja szivesen elfogadnám. Sajnos nem kaptam és fentebbi hsz-es kódot már felhasználtám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte GA-A75 + AMD A8 -3870 + 16GB Corsair DDR3 + 240GB Samsung 840 Pro + Alpenföhn brocken hűtő
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple Watch Ultra 2 49mm Újszerű/2025.11.18.Apple Gar./Akku 100%/p4269
- Lenovo 8-9. Gen. i3-i5-i7 CPU / 8-16 GB DDR4 / 256-512 GB SSD / Win 11 + 1 év Garancia + Számla!
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest