Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
Én bementem a sarki MM-be és felprobáltam kb 20-at, a major3-at találtam kedvemre valónak, telefonomrol több féle zenével teszteltem. Néztem 3x ennyiért is, de nem jött be a hangzása vagy kényelmetlen volt, vagy rgyszerűen szarul nézet ki(szerintem) Próbálj fel párat utána kiváncsi leszek megint a véleményedre.😁
-
aram01
nagyúr
-
aram01
nagyúr
A sonyt néztem én is elsőnek. Felvéve két nagy krumpli volt a fejemen. Tiszta gagyi műanyag az egész. Olyan mintha lógnak rajta minden már új korában. Hangzás nem volt rossz. A marshall igényesebb szebb és nem utolsó sorban jól szól. Sok nőn látok majort, jobban fehéret.
-
aram01
nagyúr
-
aram01
nagyúr
válasz
streetcsaba #1862 üzenetére
Ipaden csak,azon nincs.
-
aram01
nagyúr
Nem tudom érdekel e valakit itt vagy csak magamnak írogatok, de teszek egy próbát. Lementem az MM-be,szigorúan szétnézni. Felvettem teszteltem a hd4.40-et. Fogásra egy filléres kínai szarnak tűnt, hangra nem győzött meg. Nemrég adtam el a bose qs25-öm, csak még mielőtt valaki megtalálna. Nézelődtem és megláttAm a marshall major 3 bluetooth fülest [link] Meghallgattam a telefonomról és tetszett. Felhívtam a nejemet nagy volt a zsivaj a boltban de remekül hallottam, és ő is. Ennyi elég volt, megvettem. 100€ volt a rászánt keret a hd4.40 99€ volt ez meg 106 Egy pillanat alatt párositottam a telefonnal, most töltőn van. Tesztelni reggel fogom. Ami zavart hogy nincs hozzá töltő fej, csak kábel. Egy iPhone töltő fejjel töltöm most, remélem nem lesz gáz. Pár képet csináltam, sorry nem vagyok profi.
Koszonom a türelmeteket. -
aram01
nagyúr
Sziasztok
Kinéztem egy fülest, naponta kétszer félórát használnám erős városi hangzavarban. Elég sokat is telefonálok, és hihetetlenül zavar hogy alig hallok valamit a telefonból.
[link]
Véleményetek kérném vajon megfelelő e.
Koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android szakmai topik
- Politika
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- RAM topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Fedezd fel az erőt: GIGABYTE B450 AORUS ELITE v2! Kèszletről azonnal vihető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest