- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
Én bementem a sarki MM-be és felprobáltam kb 20-at, a major3-at találtam kedvemre valónak, telefonomrol több féle zenével teszteltem. Néztem 3x ennyiért is, de nem jött be a hangzása vagy kényelmetlen volt, vagy rgyszerűen szarul nézet ki(szerintem) Próbálj fel párat utána kiváncsi leszek megint a véleményedre.😁
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
aram01
nagyúr
válasz Aaron14 #2213 üzenetére
Én egy bose qc25-röl váltottam major3-ra mert zavart a madzag, de el vagyok vele. Nekem napi 2x15 percre kell.,vagy maximum 20-ra.Nem volt kellemetlen a váltás. Nem tudom mit hallgatsz meg hogy mi az elvárásod, de tudod ha sportautót akarsz ne a Volvo szalonba menj.
-
-
aram01
nagyúr
A sonyt néztem én is elsőnek. Felvéve két nagy krumpli volt a fejemen. Tiszta gagyi műanyag az egész. Olyan mintha lógnak rajta minden már új korában. Hangzás nem volt rossz. A marshall igényesebb szebb és nem utolsó sorban jól szól. Sok nőn látok majort, jobban fehéret.
[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
válasz _Petya_ #1907 üzenetére
Én 25-öst. MM-ben Amszterdamban. Utolsó nap vittem be. Lementettem és elhalkult a baloldala. Mondtam hogy hallgattam erre egy pattanást hallottam, utána MONO lett. 4 nap után hívták hogy saját is nem javítható, adnak azért ha újat ha nem bánom,hát nem bántam.
-
aram01
nagyúr
válasz streetcsaba #1862 üzenetére
Ipaden csak,azon nincs.
-
aram01
nagyúr
Nem tudom érdekel e valakit itt vagy csak magamnak írogatok, de teszek egy próbát. Lementem az MM-be,szigorúan szétnézni. Felvettem teszteltem a hd4.40-et. Fogásra egy filléres kínai szarnak tűnt, hangra nem győzött meg. Nemrég adtam el a bose qs25-öm, csak még mielőtt valaki megtalálna. Nézelődtem és megláttAm a marshall major 3 bluetooth fülest [link] Meghallgattam a telefonomról és tetszett. Felhívtam a nejemet nagy volt a zsivaj a boltban de remekül hallottam, és ő is. Ennyi elég volt, megvettem. 100€ volt a rászánt keret a hd4.40 99€ volt ez meg 106 Egy pillanat alatt párositottam a telefonnal, most töltőn van. Tesztelni reggel fogom. Ami zavart hogy nincs hozzá töltő fej, csak kábel. Egy iPhone töltő fejjel töltöm most, remélem nem lesz gáz. Pár képet csináltam, sorry nem vagyok profi.
Koszonom a türelmeteket.
-
aram01
nagyúr
Esetleg ez a két modell? Telefonálásnál mennyire stabil rajtuk a mikrofon?
[link]
[link]
Segítsetek mert 10 percre lakom az MM-től, és ez tudatlanok kezében nagyon veszélyes fegyver.
Konkrétan ebből a háromból választanék. A harmadik a fentebb linkelt HD4.40BT
Koszonom a segítségeteket.Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
aram01
nagyúr
Sziasztok
Kinéztem egy fülest, naponta kétszer félórát használnám erős városi hangzavarban. Elég sokat is telefonálok, és hihetetlenül zavar hogy alig hallok valamit a telefonból.
[link]
Véleményetek kérném vajon megfelelő e.
KoszonomIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
Új hozzászólás Aktív témák
- i7-6900k+ASUS RAMPAGE V EXTREME+ROG FRONT BASE+DARK ROCK PRO 4+G.SKILL 4x8GB+GIGABYTE GTX 1070Ti
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite
- HP EliteBook 840 G3 I5-6300U/8GB/240SSD/WIN11/Magyarbill/
- Dell Optiplex 5060 MT I5-8500/16GB/256SSD+500HDD/Wifi/Bluetooth/Win11Pro
- Dell OptiPlex 3050 SFF i5-6500/8GB/256+250HDD/Win11PRO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest