- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
fehér_ember #5248 üzenetére
Fülön (on ear) vagy fül körül (over ear)?
-
Khadris
csendes tag
Sziasztok,
céges meetingekhez keresek olyan vezeték nélküli, mikrofonos fejhallgatót, amin van mute gomb, hogy ne kelljen visszarohangálni az apphoz, ha kérdeznek valamit, miközben épp mosogatok például. Nagyjából 10-15000 ft között szánok rá, nyilván a hangminőség nem fontos, csak halljuk egymást.
Desktop gépet kaptam otthonra, céges mobilom nincs, így csak valami vezeték nélküli megoldás jöhet szóba, ha mozogni akarok a lakásban a több órás meetingek alatt. A céges policy miatt állandó mute-van kell lenni mindenkinek, aki épp nem beszél.
Próbáltam a BT fülhallgatómat egy BT adapterrel a géphez csatlakoztatva, de csak a hívást tudom megszakítani vele, mute opció nincs.
Néztem már egy halom fejhallgatót, de nekem nagyon nem egyértelműek a termékleírások, a legtöbb mikrofonos headseten van hangerő és hívásfogadó gomb, de sose derül ki, hogy mute lehetőség van-e.Van valami tippetek, ötletetek?
Már arra is gondoltam, hogy egy vezetékes, mikrofon kapcsolós fejhallgatóhoz veszek egy BT-jack adaptert, de ha meg lehetne ezt szépen, egy termékkel oldani, azt jobban szeretném.
Köszi előre is
-
fehér_ember
addikt
válasz
ZavaBalazs #5247 üzenetére
Sziasztok!
Mivel nem igazán voltam olvasója ennek a fórumnak így a tanácsotokra volna szükségem.
Munkatársamnak lenne szüksége egy vezeték nélküli fejhallgatóra zenehallgatásra.
Főként egy iphone-ról szeretné használni és fontos még hogy jó aktív zajszűrése is legyen a fejesnek.
Nem tudjuk mik jöhetnének számításba, ezért bátran mondjatok többet is, amik ár-érték arányban jónak számítanak.
Azt mondta, hajlandó elmenni 150k környékéig (esetleg kicsit fölé is), ha valami abban a kategóriában tényleg nagyon megérné.
Természetesen nem cél hogy mindenképp el legyen költve ekkora összeg. Úgyhogy ha tudtok jó tippeket adni akkor 100k alattiakból is mondhattok néhányat, illetve a felette lévőkből is.
Köszi a segítséget. -
ZavaBalazs
őstag
sziasztok,
van egy plantronics backbeat pro 2-m, a fülpárna kezdi megadni magát, eddig csak a puha felület vált le pár helyen, de most már rendesen szivacsig szakadt a szövet egy varrásnál. itthon lehet kapni hozzá fülpárnát, vagy külföldről kell berendelni?
köszi előre is!
-
st6969
őstag
válasz
csendes #4649 üzenetére
Na, ma kipróbáltam Teams-hez. Azt kell mondjam, egész jó. Alapból a laptop saját hangszóróját használom, annál rosszabb azért (logikus, hiszen az nem BT-s mikrofon).
Ami viszont meglepett, és nagyon pipa vagyok miatta: a gyártó által "boom" mikrofonnak nevezett jack dugós, kivehető mikrofon egy kalap szamóca. Hangosabban hallanak vele ugyan, de kevésbé tisztán --> semmit nem ér. -
sid87
senior tag
válasz
csendes #5242 üzenetére
Szia!
akkor a Sony WH-CH710N fejhallgató jó lehet laptophoz Skype meetingekre is és zenét sem bűn hallgatni rajta?
Mikrofon van annyira jó hogy normálisan halljanak?nekem egy mute opció is jó lenne, de nem létszükség.
(Esetleg létezik olyan jack kábel amin van kontrol gomb?)Köszi!
-
csendes
addikt
válasz
Regirck #5241 üzenetére
Sony WH-CH710N ~33 ezer Ft : aktív zajcsökkentés, AAC codec támogatás, 30 mm driver
JBL Tune 700BT ~25 ezer Ft: nincs aktív zajcsökkentés, csak SBC codec van, 40 mm driverSennheiser HD 350BT: nincs jack, nincs aktív zajcsöökentés, de van AAC és aptX codec
+Kínai akciós fejhallgatók webshopból nagyjából féláron a fentiekhez képest, garancia kétséges -
Regirck
senior tag
Sziasztok!
Szeretném kérni a segítségeteket!
Szeretnék vásárolni a közeljövőben egy vezeték nélküli fejhallgatót.Eddig egy Sony WHC-500-am volt amivel úgy ahogy megvoltam elégedve, így nincs magasan a léc.
Örülnék ha olyat ajánlanátok ami üzemeltethető jack-ről is. Valamint amikor a Sony-t vásároltam akkor még a JBL-ekkel szemeztem, így örülnék ha az ajánlásokban lenne JBL is. Továbbá a Sony-ban egy dolog zavart nagyon, hogy ha kicsit hangosan használtam akkor az zavarhatta a környezetem, így minél zártabb érdekelne.
Felhasználás vegyes lenne. Egy kis zene, youtube és konferencia hívásokból állna.
Mivel nem vágyom a legtökéletesebb hangra, így árban se szeretnék nagyon elszállni.
Előre is köszönöm!
-
a.rasti
újonc
Sziasztok! Nem vagyok túl jártas a vezeték nélküli fejhallgató világában. Az lenne a kérdésem,hogy kinéztem egy Sennheiser HD 458 BT fejhalgató és ezt szeretném számítógéppel használni. A gépben nincs beépitett bluetooth. Ha veszek hozzá egy USB-s modult akkor fog működni rendesen a két eszköz egymással? Válaszotokat előre is köszönöm!
-
skill84
tag
üdv!
tv-hez vennék 3,5mm jack dugós fülhallgatót. 5m kábel szerintem kéne.
elsőre ezen akadt meg a szemem : Panasonic RP-HTF295E-K
árban 15-20e-t szánnék rá max.kéne egy pc-hez is.
itt fontos lenne, hogy jól szűrje a kinti zajt.
ami tuti van a gépen : 3,5mm jack dugó
árban 20-40ekényelem szempontjából olyat érdemes ami takarja az egész fület?
-
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Keresem a Takstar HI2050 fejhallgató ikertestvérét vezeték nélküli kivitelben, mikrofonnal. Nyitott, hosszúkás alakú, plüss párnás, mikrofonos fejhallgatót. Létezik ilyen?
Üdv,
Tibi -
csendes
addikt
A minőséget tekintve mind a kettő jó választás [link] [link] . Azt érdemes megvenni, ami neked kényelmesebb a próba alapján.
Más kérdés, hogy ezek viszonylag drágább fejhallgatók, a teszt alapján vannak ajánlott típusok olcsóbban is: "Most of what it does is done just as well by considerably cheaper gaming headsets" -
Tom456
tag
Üdv srácok! Valaki tudna segíteni a kettő közül melyik jobb választás?
VIRTUOSO RGB WIRELESS SE High-Fidelity Gaming Headset
Köszönöm.
-
lkksioskdl3
aktív tag
Sziasztok!
Bt fulest keresek telefonalashoz, podcasthez. Semmi extra nem kene, csak vallahato legyen a mikrofon. Es kb 10e ft a keret.
Elore is koszonom a segitseget!
-
Nikaré
őstag
Ez a Boltune telefonáláshoz is jól használható?
-
htom127
aktív tag
Üdv
Itteni ajánlásra, (amit köszönök minden érintettnek) tegnaptól én is nagy megelégedéssel használok egy Boltune BT-BH011-et. Amire számítottam, azt bőven teljesíti, tetszik a hangképe, 24 bites flac zenénél szépen kijönnek a részletek. LG sj810v tv-vel is minimális a hangkésés, amitől tartottam, de még éppen hogy nem zavaró. Nekem 14e ft körül volt Amazonról kuponnal, szállítással együtt, dupláját is megéri. -
Gudy
tag
Sennheiser hd 350bt és Sony WH-CH700N Bt közül melyiket ajánlanátok?
Ipadról, iphoneról, pc ről zenehallgatás lenne az elsődleges felhasználási terület. -
Raynbow74
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni fejhallgató választásához!
Elsősorban filmnézéshez szeretném használni smart TV-n (valamilyen OLED TV-t fogok venni) vezeték nélkül, illetve PC-n vezetékesen. Később PS5-ön (ha egyszer lehet majd vásárolni) szeretnék single player játékokkal játszani, illetve hébe-hóba multizni (a mikrofon megléte szükséges, de a minősége nem prioritás).
A hatótáv nem számít, szobán belül fogom használni. zajszűrés szintén nem fontos számomra.Ár: 30-40e Ft
Előre is köszönöm a segítséget!
-
AssAssynn
őstag
Sziasztok!
TV-hez szeretnék vezeték nélküli fejhallgatót.
Ami fontos lenne, hogy bluetooth-on kommunikáljon magával a tévével. Ne 1-2 órás legyen az üzemideje. És legyen rajta jack dugó, hogy ha lemerül, vagy akármi van, akkor a xbox joy-ba bele tudjam dugni.
Ár: minél olcsóbb, ami elfogadható. -
chef69
tag
Sziasztok
Ajánljatok légyszives vezeték nélküli fejhallgatót nekem, Macbook-hoz használnám Skype beszélgetésekhez, nem lenne hátrány, ha a zene is elfogadhatóan szólna rajta. Árban kb 150.000-ig szeretnék elmenni, de ha olcsóbb az sem baj. Kinéztem két pár típust, ha ezen kívül tudtok valami bestbuyt ajánlani, nagyon megköszönném.
-Sennheiser HD 450BT
-MARSHALL Major III
-SENNHEISER Momentum 3 WirelessSajnos mostanában nem lesz rá lehetőségem, hogy elmenjek boltokba próbálgatni őket, ezért csak rátok számíthatok!
Előre is köszönöm a segíségeteket! -
-
static00
csendes tag
-
Goatman
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Kissé off, de a releváns topik(ok) kihaltak. Sennheiser HD 450 BT tulajoktól kérdezném, hogy a Smart Control appban, jobb felül Device Settings alatt nektek is csak a firmware-verzió van és semmi egyéb plusz beállítási lehetőség?
Előre is köszi!
-
csendes
addikt
A késleltetés miatt BT fejhallgató nem ajánlott.
Úgy 35 ezer Ft-tól vannak vezetéknélküli gamer fejhallgatók, most éppen ez akciós: [link] De érdemes a fiaddal egyeztetni, mert 35-40 ezer Ft körül már van többféle, és lehet, hogy neki másik tetszene. Célszerű felpróbálni vásárlás előtt -
gogi?
tag
Sziasztok . Vezeték nélküli mikrofonos fejhallgatót keresek PC játékokhoz ! A fiamnak lenne a vezetékest kábelszakadás miatt fél évente cserélni kell ! Tudnátok valamit ajánlani max 30e-ig ?
-
Kékes525
félisten
válasz
csendes #5203 üzenetére
Köszi! Sajnos nincs Bluetooth a TV-men. Egy régi Sony TV-ém van (Sony-KDL40w4000). Ilyet néztem ki: [SONY MDR-RF895RK]
-
csendes
addikt
válasz
Kékes525 #5202 üzenetére
MIlyen kimenet van a tévén?
A tévébe épített BT (ha van) általában csak egy BT eszközt tud kezelni (BT soundbar, fejhallgató, stb.)
Külön megvásárolható ajánlott Bluetooth transzmitterek max. két fejhallgatót tudnak egyszerre kiszolgálni, és a digitális optikai audió kimenetre csatlakoztathatók,
Analóg RF fejhallgatóból lehet elvileg bármennyi egyetlen adóhoz, de az adót valahogyan csatlakoztatni kell a tévéhez. Például audió fejhallgató kimeneten vagy audió L/R kimeneten, ami nem biztos, hogy számodra elég jó minőséget jelentene. Nem biztos, hogy van a tévén ilyen kimenet, de lehet, hogy van például az STB-n. -
Kékes525
félisten
TV nézéshez keresnék 3 jó minőségiségű vezeték nélküli fejhallgatót. Most 2 darab Sony MDR-DS6500-t, külön adóegységgel egybeépített töltő állomásút használok. Egyszerre lehessen tölteni a fejhallgatókat és egyszerre lehessen hallgatni velük a TV-t. Tudnátok valamit javasolni?
-
Sarakrael
csendes tag
válasz
csendes #5200 üzenetére
Már egyszer visszavittem, és mielőtt a másodikat is visszavittem volna írtam a Sennheiser supportnak. A pattogást és a zajt elismerték, a széria sajátosságának írták, szóval hiába viszem vissza.
A hiba amúgy előjön Windows 10-en, macOS-en, Androidon és iOS-en egyarányt függetlenül az ANC-től. Ha kábelen keresztül használom akkor jó, csak hát kábeles fülesem már van, és jobb is ennél. Eddig Youtube és Apple music-kal próbáltam, de most a teszt kedvéért letöltöttem egy flac albumot és ugyanaz.
Amikor megnyitom a lejátszót még semmi.
Megnyomom a play gombot, pattogás és elindul a zene és alatta a zaj.
Érdekes hogy amikor leállítom a zenét a zaj nem ér véget, csak miután kiléptem a lejátszóból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-560M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest