Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
Szerintetek, ha lenne lehetosegem egy 5870-re a GTX460 helyett, akkor erdemes volna inkabb abba belefektetni?
helkis szavazata nem er
(#12399) _kovi_ :
Nalam a P5Q nem volt hajlando mukodni egy D-s celeron procival -
csibor
addikt
Van 1 S775,D940 processzorom otthoni gép nem ismeri fel.Nincs kedve kipróbálni valakinek
-
Male
nagyúr
válasz
_kovi_ #12387 üzenetére
A X-Fi megvan még? Meg tudnád nekem mérni, hogy mekkora? ( csak a VGA fölötti slotba tehetném, de a RAM-borda miatt nem fér el akármekkora kártya... )
Win 7 x64-el mennyire jön ki? ( már nagyon unom az integrált VIA driverének a hülyeségét... de ugye a Creative sem éppen a drivereiről híres, szóval csak akkor váltanék, ha ehhez most jót alkottak )
-
JanR
addikt
Majd ho vegeig eldontom, nagyon versenyben van a ketto, de a GTX460 ara baratibb mint az Ati-e, eddig o a befuto, de kitudja az AMD mit lep erre es hogy ho vegeig valtoznak-e az arak
-
helkis
veterán
van mafia2demo!
-
RpPRO
őstag
Nezted a Legfrissebb tesztjeink kozott? Vagy a teszt apropojan kerded?
-
JanR
addikt
Valaki helpeljen nekem. Ho vegen lesz kb 55-60K-m VGA-ra, melyiket erdemes megvenni?
- GTX 460 1GB
- 5850 1GBMost valahugy partatlanul meghallgatnek mindenkit
-
_kovi_
aktív tag
CREATIVE X-Fi Extreme Audio PCI-Express
- X-Fi Fidelity hangprocesszor
- 24bit, 96kHz mintavételezés
- Jel/zaj viszony 109dB
- CMSS 3D technológia
- 136dB mintavételezési érték
- 1 vezérlő és kaputöbbszöröző
- 7.1 hangszóró kimenet
- Dolby Digital EX, DTS Surround
- Optikai Ki és Bemenetek
- PCI-Express 1x foglalat!8 900 Ft
---------------------------------------------------------------------------------------NVidia Geforce 8800 GTS 640MB
17 000 Ft
-
cigam
titán
Ha vkinek kellene pici noti ram:[link]
-
Tom5
addikt
-
ArmanD.
őstag
Akadna valakinek Low Profilos AGP-s VGA-ja? Az is érdekelne.
-
ArmanD.
őstag
Hali
Lenne egy komplett kis PC-m 'IBM PC 300' Fekvő ház kb 8 centi magas 90watt táp:full integrált sis 630 lap 650Mhz proc 256mb SDram, 5GB hdd, cd iró,floppy, lan, Windows Milleniummal telepitve tanuló géphez esetleg gyerekeknek vagy nagyobb HDD-vel letöltö gép ha kell tudok adni egy 14-es LGmonitort is ajándékba mellé ami érdekelne cserébe az:
-2x512MB ddr memória
-KPUgyanitt van egy MSi analóg TV tunerem dobozában távirányitóval és minden tartozékával sokféle ki és bemenettel, szintén 2x512 vagy Kp érdekelne cserébe
-
Rabbitf_24
addikt
http://hardverapro.hu/apro/xbox_360_premium_elado_jasperes/friss.html
vegyétek vigyétek
-
nagyharcos
csendes tag
Üdv!
AM2-es 3500+ alá kellene sürgősen egy megbízható DDR2-es lap olcsón. Ha valakinél van elfekvőben, kérem priviben keressen.
Köszi! -
Enton
addikt
válasz
ArmanD. #12375 üzenetére
Ez egész jó, továbbítom mindenképpen páromnak.
(#12376) csibor:
Csopakot szeretjük, sok évig jártunk oda családdal, legutóbb tavaly nyáron voltunk.
Mindig a Comfort Hotelben voltunk, mert az volt régen a MOL-os üdülési hely.
Meg a Strand nagyon szépen meg lett csinálva.
Most viszont csak ketten akarunk menni 4 nap 3 éjszaka, jó lenne 20. hétvégén, de ez még függ attól, hogy tudunk kivenni szabit. De mindenképpen még augusztusban szeretnénk menni. -
Enton
addikt
Hali.
Tudna nekem valaki normális szállást ajánlani a Veszprém és környékén 4 napos hosszúhétvégére(4 nap, 3éjszaka) kellene.
Ilyesmit találtunk eddig ami tetszik is:
[link]Előre is kösz ha tud valaki valamit ajánlani.
-
ffodi
veterán
válasz
FoBCRaistlin #12371 üzenetére
Nem is rossz.
Bár én maradok a CM HAF-nál.
/Az anyagminőséggel nincs gond? Mert van egy TT Armor házam, és ott azért az anyagminőség hagy némi kívánni valót maga után(nameg a méretek.....gtx260 is csak cipőkanállal fért el benne), és ez a ház sem volt olcsó./
Mikor lesznek képek a teljes konfigról?
-
ffodi
veterán
válasz
FoBCRaistlin #12368 üzenetére
Na már kíváncsi vagyok az i7-es vadállatra.
Majd tuningolva hőfokokat mellékelj légyszíves. Kíváncsi vagyok mit tud a vized a noctuámmal szemben.
Szerk.: Milyen házat vettél végül is?
-
b-max
senior tag
válasz
madarasz92 #12355 üzenetére
Ekkora perverziót
-
FoBCRaistlin
őstag
Tegnap 6 órás folyamatos szerelés gyümölcse hamarosan publikálva lesz.
Remélem elnyeri majd a tetszéseteket. Nekem eddig nagyon bejön.
Komplett új gép, új brutál ház. -
vviktor1
aktív tag
válasz
ArmanD. #12365 üzenetére
Ismerős szitu
esetleg nagymamákat nem lehet megfejni "kéne egy gép a lánykának" címszóval ? Nálunk így történt, új minimál konfig, igaz azóta már komplett kicseréltem a belét, mert ugye sims3 menjen rajta rendesen, vannak(lesznek) ám igényeik
Mostanra majdnem jobb gépe van mint az enyém, igaz én nem simsezek...
-
JanR
addikt
Elore lathatolag szombaton megyek Budapestre, valakinek van nagyon fontos dolga? Esetleg meg jofej is lehetek
-
ArmanD.
őstag
válasz
FoBCRaistlin #12363 üzenetére
Neem, kislányomnak kell mert eljutottunk arra a pontra hogy ir olvas a gépen meg barátnőzik és a netes tartalom mostanába valahogy nem akart elmenni egy p2-es gépen.
-
st.hubertus
tag
válasz
st.hubertus #12297 üzenetére
Fényképezőgép és az állvány elkelt, többit lehet vinni.
-
ArmanD.
őstag
válasz
FoBCRaistlin #12359 üzenetére
Jaja egyelőre házat meg tápot akarok összeszedni és majd Helkis teletömi nekem
-
csibor
addikt
Esetleg valakinek HD3870/512 2011.03.26-ig garanciális.
-
ArmanD.
őstag
válasz
FoBCRaistlin #12353 üzenetére
Délután van már?
Csak szólok
-
madarasz92
őstag
Sziasztok Veszprémiek!
Egy Paradise HEGA-III.B. EGA monitorvezérlő kártya érdekel valakit?
Pontosan ilyen
Nem tudom hogy mit ér de már jó régi lehet szerintem.. -
Male
nagyúr
válasz
ArmanD. #12352 üzenetére
Tápot tudok adni 1500-ért... 300-as. Annyi van vele, hogy HTPC terv miatt egyszer kivezettem oldalra a kábelét, aztán meg vissza, mert mégis rendes gépbe került, de a lyuk így megmaradt az oldalán.
(végülis házat is, de az ilyen levehető oldallapos, jó vastag anyagból... attól 4000 alatt nem válnék meg, annyit meg gondolom nem szánsz rá)
-
ArmanD.
őstag
Nem lenne valakinek valami jelképes összegért egy még használható ATX-es háza 300w körüli táppal amit esetleg már nem használ vagy eladhatatlan? Lehet érdekelne
-
JanR
addikt
Szerintetek minek van ertelme?
1 - veszek meg 1db 4870-et a mostani melle es CF-ben hasznalom, vagy
2 - eladom a mostani 4870-emet es az arabol, meg abbol a penzbol amit a masikra szannek veszek egy ujabb VGA (pl GTX460/5850) es azzal csapatom?Fogyasztasilag persze az 1 db kartya nyer, de mas teren?
-
JJános
addikt
8 Gb-os micro SD eladó. 6-os speed. Ha kell SD adapterrel. Ajánlatokat lehet tenni rá nekem.
-
JJános
addikt
válasz
madarasz92 #12340 üzenetére
Nekem van egy 160-as wd. Fobtól származik, nem is igen használtam. mennyit adsz érte?
-
madarasz92
őstag
Sziasztok Veszprémiek!
Nincs valakinek IDE-s vinyója eladó?
Szinte bármekkora érdekel.. -
JJános
addikt
válasz
st.hubertus #12299 üzenetére
Ment privi.
-
ffodi
veterán
válasz
FoBCRaistlin #12312 üzenetére
200gb sata vagy 250gb sata megfelel?
1 héten belül kikerülnek az egyik gépből, ha kell valamelyik nyugodtan szólj. -
helkis
veterán
válasz
ArmanD. #12329 üzenetére
asszem nem tudod mire vállalkoztál, kb olyan mint hogy adsl-kapcsolatot, akarsz win98-alá rakni, egy rakás segédprogi kell, ami a későbbi rendszerekben alapban benne van..
a legegyszerűbb, ha annyira felbővíted a gépet, hogy xp fusson. ha ilyen p2 350-500-ról van szó, ott meg már az is gond, még ha háló is lenne, hogy egy flash alapú weboldal megfogja a gépet. élvezhetetlen lesz az egész..esetleg megpróbálkozhatsz egy w2ksp4-el, az elég stabil és jól használható, kevesebbet eszik mint az XP, és relative könnyű beállíthatni a hálós dolgait..
de egy dinamikus netezéshez szvsz 2ghz-es proci + 1gb ram a mai követelmény..
-
ArmanD.
őstag
Ha valaki tud légyszi segitsen. Egy windows milleniumon szeretnék Wifi nethez kapcsolódni de nem sikerül. Mit kell csinálnom? Driver fent van a wifihez és müködik de sehol nem tudom beállitani hogy ezen keresztül csatlakozzon. Millenium nincs erre felkészitve?
-
JanR
addikt
Valakinek nem kell 3 db Ford Fiesta gyari disztarcsa?
Delutan csinalok kepeket roluk
-
helkis
veterán
válasz
FoBCRaistlin #12326 üzenetére
ja, max rádobsz egy fekete T56 ramblokkot
-
helkis
veterán
válasz
FoBCRaistlin #12324 üzenetére
alien traffic tax
-
olbaidhun
őstag
Ha korrekt áron szeretnél nyaralni, hívd Muteromat.
[sikfo.tar.hu]
3000ft/fő/éj + ifa 300ftA képre kattintva a galériába jutsz!
Elérhetőség délelőtt 7-11-ig, délután 14-20óráig a következő számon; 06 / fogdnyakon 336-45-92
-
JanR
addikt
13K-ert nem ko vinyo
-
helkis
veterán
vennék helyben, vagy a közelben 19" TFT-monitort, még a hétvégén!
azonnali kp kipróbálás után.. -
cigam
titán
Már régóta tervezem a vásárlást, de csak pár hete tudtam eladni a régi winyómat.
A kereskedőnél is "hegyekben" áltak a winyók még 1 hónapja. Ezért nem is gondoltam, hogy elfogyhat. Mivel mást is érdekelt, ezért ma rákérdeztem a garanciára, és most derült ki, hogy a 160GB-os elfogyott. (Gondolom vmi nepper felvásárolta, és most teríti a "piacon" (vatera, apró, stb...))Azt is írta, hogy most van pár 320GB-os 13k-ért.
-
FoBCRaistlin
őstag
ha már winyó, akkor nekem is jöhetne valami olcsó sata/ide. elsősorban sata 160-320gb.
-
cigam
titán
válasz
st.hubertus #12297 üzenetére
A Hama álvány hanyas? Mennyire van lestrapálva? Tok? Öszecsukva mekkora?
-
_kovi_
aktív tag
Van egy eladó motyóm, ha valakit érdekel:
Asrock k8nf4
AMD 2800+ 754
80 gb Pata Maxtor
512 d400
245 d400
350 codegen+ház
Nec Dvd iro
7600GS pci-e 256MB23000 Ft
++
Letöltőgép /700 Mhz Celeron, 160MB SD RAM, 40 GB HDD, CD olvasó, LAN Card/
9000 Ft++
SMC 7004VBR Router
2500 Ft
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest