Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cimabue
tag
válasz
FoBCRaistlin #12693 üzenetére
Most épp jó a net, a múlkor is csak azért nyaggattalak, mert pl egy fél délelőtt abszolút nem ment, aztán délben meg hirtelen megjavult... tehát valamit bütykölhettek vele aznap.
A 80 GB-os ssd azért kell, mert ugye ha kb 60GB-ig tanácsos megtölteni, akkor a win7 és az 5-6 grafikai (pl adobe collection) és kiegészítő program, (meg esetleg egy BFBC2) simán megeszi ezt a tárhelyet. Ez tuti, mert a mostani rendszerem pont 80 GB, néhány felesleges cuccal.
Miii? 128-as C300 75ezer? Ha számla is van hozzá, akkor azonnal kérek egyet. (De gondolom az nincs az árban
)
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
cimabue #12690 üzenetére
Dobj egy ügyfélszámot és ránézek mi lehet vele!
Mit csinálsz 80Gb rendszerrel?
bwt egy 20-25% szabad hely sem árt...
A 128-as crucial még gyorsabb is írásban, és olvasásban megmarad a brutál sebesség.
- CTFDDAC128MAG-1G1 128GB - C300
Crucial - 2,5" - SATA III - 120GB - 355MB/s - 140MB/s - 75,000Ft -
cigam
titán
-
ffodi
veterán
válasz
FoBCRaistlin #12689 üzenetére
64gb mindenre elég. Nekem így is szabad rajta ~35 giga. Telerakni ugye meg nem szabad.
Ha csak a winfos+a progik vannak rajta, akkor bőven elég.
Amúgy nem tudom mi a bajod a Kingston-al(230/180).......
-
cimabue
tag
válasz
FoBCRaistlin #12687 üzenetére
Szevasz! A chello vacakol néha, de az nem a switch hibája, az tökéletesen műxik!
Én nem férnék el 64GB-on, a 80 is necces, viszont a 128-asok elég húzósak. Igaz 90 környékén láttam valahol 128-as C300-ast... de már az is elég húzós. -
ffodi
veterán
válasz
FoBCRaistlin #12687 üzenetére
Nálam van Sata3 úgyhogy ha veszel esetleg, akkor itt kipróbálhatod mit tud valójában a cucc.
A szekvenciális sebesség nem olyan fontos mint a 4k-s írás/olv. De mondjuk azért 75 mb/s, az tényleg nem valami sok.
Vegyél Kingston(snvp325 esetleg snv425). Olcsó és jó. Esetleg 80gb-os intelt.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
cimabue #12685 üzenetére
Mesteeer! Ezer éve... Mi a helyzet arrafelé? Switch megyeget?
igen, sajnos ahooz a 300+Mb/sec-hez kevés lenne a sata2. viszont ami a vezérlő tud azt kipréselné belőle rendesen.
Cruciallal kapcsolatban csal pozitív élményem van messzemenően. viszont bántja kicsit a szememmet az írási sebessége... -
cimabue
tag
válasz
FoBCRaistlin #12683 üzenetére
A Crucial tényleg tuti. De ugye a maximumot sata3-on hozza ki valszeg.
Én is ebben gondolkoztam, de lehet hogy egy 80-as intel lesz belőle, 4k írás/olvasásnál az sem rossz...
[link] -
ffodi
veterán
válasz
FoBCRaistlin #12683 üzenetére
Igen biztos. A vantageban is legalább 5000 pontot számít.(CPU pont)
Az jó kis SSD. Akinek ennyi pénze van..........
-
FoBCRaistlin
őstag
-
ffodi
veterán
válasz
FoBCRaistlin #12681 üzenetére
Kapcsold be a HT-t és megugrik a pontszám.(a CPU legalábbis)
Szerk.: Látom tevékenykedsz az SSD topicban.....csak nem SSD vásárlás lesz a vége?
-
ffodi
veterán
válasz
FoBCRaistlin #12679 üzenetére
A PH toplistán fennt van.(régi hűtő stb......)
06-ban nem számít a dedikált vga. Nos azt a hírt én is olvastam. Direkt kipróbáltam NV Physx OFF-al, és néhol beesik az fps 5-re, és szokszor 20 fps alatt van.(pedig a proci 4260-on jár). Ha visszakapcsolom, akkor nem igazán akar 30 fps alá menni(a GT220 természetesen picit meg van tuingolva
) Ennyit az ilyen hírekről. Csak akkor hiszem el, ha látom.
-
FoBCRaistlin
őstag
Alakul a dolog, de még van mit tanulnom, de ha tudok szivesen segítek.
Nem biztos, hogy az enyém fog tudni 4ghz-t
ja és Raist, nem Fob xD
vga-ra majd kíváncsi leszek, kellemes kis dög.ffodi: Képet dobjál róla plz, mármint a 27K-ról. 06-ban is számít a dedikált plusz kari? nemtom mi legyen... olvasva a maffia2 átbaszást a fizikszről...
Procim nem tűnik valami túl jó tuningpéldánynak, sztem 4ghz is necces lesz.
VGA-m meg egy átlagos 5850, szal nekem felejtős még a 25K is. -
helkis
veterán
Eladó D-Link AirPlusXtremeG Dl-624 router, kifogástalan állapotban új/erősebb táppal, 108Mbit wifis, atomstabil software-el, Xbox támogatással - azonnal vihető - 10k
-
JanR
addikt
Na, kicsereltek a HDMI kabelem, ezen is becsuszott egy erzekelo, de ettol fuggetlenul tokeletesen mukodik
En nem ertem ezt! Most dugogattam (a HDMI kabelt a csatlakozojaba, kis piszkosfantaziajuak
) es most minden ok. Raadasul NV kartyara ATI atalakitot tettem (DVI->HDMI) es minden tok jol mukodik
Ha ezt egy Atis/NV-s manager latna
-
Horny256
senior tag
válasz
FoBCRaistlin #12671 üzenetére
ja tényleg
-
ffodi
veterán
válasz
FoBCRaistlin #12669 üzenetére
Na fasza, alakul ez. Nekem amúgy a 3dmark 06 27k+ szóval gyúrhatsz még a 920-al.
Amúgy szerintem 4000-4200MHz elég lesz 24/7re HT on-al.
GT220 kell akkor??
-
JanR
addikt
Na, ma vegre megrendeltem a GTX 460-amat
Vegul is a Gainward Goes Like Hell tipus mellett dontottem a Palit Sonic Platinum helyett,mivel 1 evvel tobb gari van ra, csak hat a hutest nem vehetem le, de ezt az aldozatot kepes vagyok meghozni a +1ev gariert.FoB., ha a tuningot valamennyire kiismerted akkor segiccse' majd nekem is, mert 4Ghz-re, vagy fole akarom piszkalni ezt a kakee 920-ast
-
FoBCRaistlin
őstag
-
ffodi
veterán
válasz
FoBCRaistlin #12667 üzenetére
4ghz nem lesz akadály, főleg az überbrutál vizeddel.
Most hogy a szobában ~23 fok van, nem nagyon akar a proci IBT alatt 70 fok fölé menni(najó néha 71 is van). Idle-ben 33-34 fok
(természetesen 4260-on, energiatakarékosság off)
-
vviktor1
aktív tag
válasz
FoBCRaistlin #12665 üzenetére
-
JJános
addikt
Fiúk. Írtam egy rövid, tanulságos, és eléggé átfogó blogot a nyugdíjba vonulásom alkalmából.
Olvassátok, és írjatok üziket.öröm és bódottá!
-
JanR
addikt
válasz
FoBCRaistlin #12662 üzenetére
Oke, ha valamennyire kitapasztalod sikiccs, azt en is elkezdem rangatni
-
JanR
addikt
válasz
FoBCRaistlin #12660 üzenetére
Oks, hajra
De ha mar megy, akkor johetsz hozzam is es beloheted 4Ghz-re ezt a xart, mert nekem sosem ment
-
FoBCRaistlin
őstag
na imádkozzatok, most estem neki a tunningnak...
-
JanR
addikt
válasz
FoBCRaistlin #12657 üzenetére
Eleg sokaig, mar igy is egy eve a garazsban van
-
Rellind
senior tag
Üdv.
Esetleg érdekelhet valakit itten:
Gbit hálókártya
Pata HDD
Labtec Headset
Cipős szekrény
Klikk: [link]Köszönöm a figyelmet
-
JanR
addikt
válasz
FoBCRaistlin #12655 üzenetére
Na orulok neki, hogy bevallt. Kb meg 10-12 flaska van a garazsban
Csak muanyagra ne fujjatok ra, mivel azt megkezdi a gumitartalma miatt!
-
JanR
addikt
válasz
FoBCRaistlin #12653 üzenetére
De jo, hogy linkelted, nem is veszek GTX 460-at, gyorsan lefoglalok 2-t ebbol
-
FoBCRaistlin
őstag
Valakinek egy görög isten? esetleg 3?
-
JanR
addikt
válasz
FoBCRaistlin #12650 üzenetére
Nm, majd egy kis infot nyomj, hogy mukodott a matrica eltavolitas
-
JJános
addikt
válasz
FoBCRaistlin #12647 üzenetére
Kombinátfogóval? Azzal nem olyan jó. kalapács kell oda!
-
ArmanD.
őstag
Vennék egy USB-s billenytűzetet 500Ft-om van rá szóval alap kell
-
JanR
addikt
válasz
FoBCRaistlin #12644 üzenetére
Igen, 18 flakon spray-el
Csak rendetraktunk a garazsban es apam megtalalta a reca-s dobozom. Voltak benne finomsagokPl. talaltam egy kombinatfogot
-
FoBCRaistlin
őstag
JanR hamarosan beindítja a takarító vállalkozását
-
JanR
addikt
válasz
JJános #12625 üzenetére
Mi is az ami erdekel?
Mod: ja latom a T610. Beszeld meg valakivel, biztos megoldjuk es igen en veszpremi vagyokUgy gondolom 500ft/flakon realis ar. (Gyari ara 3500+FA volt kb.). De ha nektek nem jo az ar akkor javitsatok ki
A top cleanek 500ml-es flakonban vannak es mar csak 18db van. Epp most vittek el 10db-ot
-
helkis
veterán
eladó D-Link 624 wifi router 108Mbit-es a wifije, stabil, minden cuccával, dobozában, új tápegységgel!! - 10k
-
JanR
addikt
válasz
FoBCRaistlin #12622 üzenetére
Meg kell hagyja. Karosszeriasok hasznaltak a rendszamtablarol szedtek le a matricat.
Meg a torott szelvedokrol a rendszammatricat (ezzel is sporoltak, mert eleg draga volt egy olyan).De ha erre jarsz ki is probalhatjuk.
mod: ja meg volan is hasznalta. A szovet uleseikbol szedtek ki vele a belenyomott ragogumit
-
JanR
addikt
Esetleg valakit erdekel matricaeltavolito spray? Van 28 flakonnal
Van ket falokon szilikon spray-em is, es 2 flakon feher matt fesetekem
(Dolgoztam 1,5 evet uzletkotokent a Reca-nal, es a nyakamon maradtak - ocsoe adom oket)
-
helkis
veterán
eladó konfig:
Asus A8N5X s939-es alaplap (16xPCIE, 4sata, 2Ide, 4ramfoglalat) + Athlon64 3000+ brutálnagy cooler, 2x512Mb DDR400, Asus 7300GT 256mb passzív kari, 250Gb 100%.os IDE HDD, DVD-ROM, fekete Atx-ház+400w táp.. - 32k
-
JJános
addikt
Már nem kell teló. Ma hozzámvágtak egy N73-at.
-
JanR
addikt
Tudjatok mi kellene nekem? 3 pines venti eloszto, olyan, ami 1 aljzatba belemegy es 2 csatit csinal belole
De akar olyan is jo, ami 1 molex csatis es tobb venti csatit csinal.
Tudom, szepen fogalmaztam meg, de az anyamek gepeben csak 1 3 pines venti csati van es en kb 3 ventit szeretnek beletenni, de 1 csatlakozoval csak elosztassal tudnam megoldani. Esetleg valakinek nincs egy ilyene (amit esetleg el is ad/cserel)?
Na meg olyan csavar is kellene, amivel ventiket lehet rogziteni
mod: es most a 3 hozzaszolasommal atveszem a topic felett az uralmat!
-
JanR
addikt
válasz
dome34 #12610 üzenetére
Udv sumegre
Ha egy ket hettel ezelott irsz, akkor pont lett volna egy, azt is epp sumegre vittem
Amugy ez most ilyen altalanos kerdes: Valaki tapasztalt mar olyat TFT monitornal, hogy ha lekapcsolt a monitort a win energiatakarekossag miatt es mikor megmozgatom az egeret, hogy visszakapcsolja, akkor a monitor bekapcsol, majd ujra ki. Win reinstall nem oldotta meg a gondot. A monitor akkor kapcsol elesbe ujra, ha megmozgatom az egeret es kattintanom is kell vele
Ilyet meg nem lattam sehol, de mikor ezzel a problemaval talalkoztam meglepodtem. A monitor egy Samu. 203B, asszem.
-
dome34
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Érdeklődnék, hogy nincs valakinek nagyon olcsón eladó 17" v. 19" crt monitorja? Ismerős gépéhez kellene, mivel van hely és nem ragaszkodik a tft-hez.
Hétfő v. kedd délután (még nem tudom melyik nap) megyek Sümegről Veszprémbe így le is tudnánk bonyolítani az üzletet, akár az útvonalon, akár Veszprémben. Ajánlatokat lehetőleg privibe kérnék.Attila
-
JJános
addikt
Nincs valakinek elfogadható áron SonyEricson mobilja? Függ. vagy vodás?
Ócsójé? -
cigam
titán
Köszike!
-
JanR
addikt
Ezzel a 2750 forintos 10M HDMI kabellel csak a baj van
Ugye irtam, hogy a kis rez erzekelok becsusztak a dugaljnal. Ma felhivtam oket, hogy wtf es akkor az 1 ev garancia kereteben kerek helyette masikat. Erre benyogik, hogy az fizika serules
Aztan elovettem a konyortelen ugyfel tipust...hogy nem az en hibam, gyenge minosegu a kabel, de ha akarjak, akkor kivizsgaltatast is kerek, van ismerosom
- elso reakci: "Akkor kuldje vissza a kabelt es termeszetesen csereljuk postafordultaval"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- EAFC 25
- BestBuy topik
- Apple MacBook
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest