Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
st.hubertus #12299 üzenetére
Nekem pl egérre kell, mert oldalt felhólyagosodott, meg kopik rendesen. Meg egy kis dobozt kell csinálnom a külső vinyónak + DVD-nek, és ezt is ilyennel gondoltam lefújni. (a festéken át látszana ahogy összeraktam, de ez elvileg vastag, és olyan lesz, mint egy gumiborítás -> ha nagyon beválik, akkor lefújom vele a házi hangfalakat is).
Gondolkoztam ezen is, de nagyon macerásnak tűnik, és semmivel sem olcsóbb.
-
st.hubertus
tag
Sziasztok!
Eladó egy Genius SP-HF 1250-es hangfalszett 9 000 Ft-ért,
egy 250 GB-s WD Passport HDD usb kábel nélkül 13 000 Ft-ért,
egy db Olympus C740-es fényképezőgép (4 db ceruzaelem kell bele) 128-as XD kártyával 6 000 Ft-ért,
és egy alig használt Hama tripod fotóállvány 5 000 Ft-ért .Csere nem érdekel, csak pénzre
-
b-max
senior tag
Hallooo...
eladó vidókari :
AX3850 512MD3-PH - 13e FtPowerColor AX3850 512MD3-PH Radeon HD 3850 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card
próbagarival, zacskóval
-
Male
nagyúr
Keresek kisméretű SD kártyát (8MB már elég), illetve kisméretű pendriveot (min. 16MB) két darabot...
Ár: csoki, tábla csoki, sör... vagy valami a kacatok közül (kábelek, átalakítók, floppy meghajtó, SCSI kártya, stb.) -
Daert
őstag
Fájó szívvel meg kell válnom szeretett bringámtól,ha vakit érdekel jelezze!
-
helkis
veterán
válasz
vedini #12288 üzenetére
püben jöhet az ár..
illetve a forrás..
JanR - már előtte is nézegettem 42-es S/U/X/G10-20-asokat, közben láttam vedini is vadászott hirdetésben panára. nálad meg meglepődtem, hogy csak úgy ott van egy..
igazából teljesen pöpec, de szvsz egy 42-esnél már van előnye a FHD-nek.. amit meg meg kell fizetni.. szóval még várnom kell, illetve gyüjtenivannak jó konfigjaim, valakinek?
-
vedini
őstag
-
JanR
addikt
válasz
helkis #12279 üzenetére
Megtalaltam. A simaban "csak" 2db 120mm-es venti van, az adv.-ban 1x120mm + 2x140mm-es venti. Advanced-be van a tetejen a HDD keret (ami nekem jo'vo'na, ha ott vo'na). Meg par aprosag, ami kulonosebben nem erdekel
Igazabol az advanced benne van abban az ar keretben amit egy hazert gondoltam, csak az nincs benne, hogy a kabeljeimet harisnyazzam, vagy mar kesz harisnyazott kabeleket vegyek.
Mod: Valakit esetleg erdekel 2db 400W-os tap? Az egyik Codegen (a vilag legjobb markaja), a masik meg egy Delux BMW-s hazbol lett kiveve, van benne egy 12cm-es Zold venti
+ Van egy LG DVD olvasom, meg egy Sony FDD-m. Esetleg valakinek? Hm, hm?
-
JanR
addikt
Valakinek van tapasztalata CM 690 vs CM 690 II advanced kozott?
Egy kerdesem volna igazabol: Az oldalapja a 690 II-nek is rezeg? Mert a sima 690-nel nagyon idegesitette, hogy ha lelassitottam a ventiket, akkor rezonalt az oldallap
-
csibor
addikt
válasz
FoBCRaistlin #12267 üzenetére
Ma 15:30 után jó? Persze hol.
kangool: Csopak-on 08.21 9 óráig tudok 1650/fő/éj,18 év felet + 400ft ifa.
-
kangool
tag
Aug.20.-ai hétvégére szállást keresek két főnek, két éjszakára Veszprém vagy környékén. Akinek van ismerőse, vagy tud szállást írjon nekem privátot.
-
csibor
addikt
válasz
FoBCRaistlin #12265 üzenetére
Menyinek a felének a harmadért szabadulnál meg
-
Horny256
senior tag
Üdv :
E8400
Q8400
Q9400 -t keresek Jó áron -
Mészike
aktív tag
Hello!
Van egy szines Kyocera nyomtatóm eladó. Tonerek 100%-osak a tesztlap szerint. Szépen nyomtat nagyon. Hálózatra is köthető, de usb-vel gépen is működik.
http://www.trustedreviews.com/printers/review/2005/07/22/Kyocera-Mita-FS-C5030N-Colour-Laser/p1
Ilyen.
Ha érdekel valakit, akkor privátot kérek szépen -
helkis
veterán
izgatna valakit egy core2ready BTX alaplap + cooler + hozzávaló BTX ház?
-
csibor
addikt
2 X 256 DDRII ram nincs valakinek olcsón eladó?
-
helkis
veterán
ide is bedobom hátha van valakinek ilyen hátlapja elfekvőben:
100g milkacsokira konvertálnám!
-
Male
nagyúr
válasz
ArmanD. #12245 üzenetére
Semmi gond, nekem is el kellett mennem.... igaz csak a közelbe.
OK, gyere... nagyrészt itthon leszek elvileg... bár valami programom van keddre... mondjuk most nem jut eszembe már, hogy mi
7 pin -> S-Video + RCA kápelt tudok adni... bár ez elég rövid, talán fél méter lehet ( mivel ez azért komolyabb, és csak egy darabom van
, így egy ezres lenne... már ha megy vele. ).
( A helyedben kideríteném hogy milyen kiosztással is megy pontosan, aztán egy 7 pines, és egy SCART csatiból, meg egy kábelből összeraknék egy sajátot... akkor nincs átalakítózás, meg semmi.)
-
Male
nagyúr
válasz
ArmanD. #12239 üzenetére
Nem a szabványos kiosztás, az biztos (és ahogy néztem ott, az alap nV-ssel sem egyezik).
Gyárilag nem tudom hogy adtak e, de egy gyári a biztos... bár képzelem a HP mennyiért adjaPróbálj meg párat, aztán csak lesz olyan ami jó. ...vagy ott a kiosztás a képen amit betettem, aztán forrasztotok egyet
Ha gondolod kölcsönadok én is egyet... meg van itt egy 8 pin -> RCA csati... lehet az jön be, egy próbát megér. Meg ahogy olvasom helkisnek is van egy kupaccalJanR: Lehet ott a C vagy a C-GND nem érintkezett jól... esetleg a C-GND valami másra volt kötve.
-
Male
nagyúr
válasz
helkis #12236 üzenetére
Ahogy nézem az nVidiás-sal sem egyezik az a kiosztás... teljesen megkavarták a sorrendet.
Kíváncsi leszek találtok e megfelelőt... lehet egyszerűbb lenne csinálni egyet egy 7 pines csati felhasználásával. -
helkis
veterán
válasz
ArmanD. #12233 üzenetére
milyen a gpu? gondolom valamelyik nV-s rémálom
természetesen az atival nem kompatililis a kimenete. tehát csak a hozzá való fordítóval lehet kivenni belőle, az s-video-jelet, talán van még pár ilyenem pont ilyen helyzetekre, este körbenézek, aztán odaadom próbálni őket..
-
Male
nagyúr
válasz
ArmanD. #12233 üzenetére
Találtam:
- 7 pin -> RCA, de ez nem eladó
- 7 pin -> S-Video + RCA
...de mindkettő a szokásos 7 pines kiosztáshoz való, amibe sima S-Video is bedugható, és működik.... szóval ezek nem segítenének neked.Ha szabványos/szokásos kiosztású lenne az a 7 pines csati, akkor mennie kéne a sima S-Video kábellel...
Ha az aláírásodban lévő notiról van szó, akkor annak ilyen a kiosztása:
Ez meg a szokásos, amivel megy a sima S-Video is. Én úgy látom, hogy a kettő nem azonos... nagyon nem.
(A 4 szélsőn kéne lennie az Y, C, Y-GND, C-GND -nek) -
__Zs__
tag
Szervusztok!
Érdeklődnék, hogy nincs-e valakinek egy eladó, alap (600x600 dpi), jól működő síkágyas szkenner-e, jó áron?
Tényleg csak szkenner kellene, multifunkciós nyomtatók kiesnek.
Üdv': __Zs__
-
JanR
addikt
Valakinek valami a hirdeteseim kozul?
-
ChuckyOsb
aktív tag
Videoton EA 7386 típusú lenne a legjobb.
-
ChuckyOsb
aktív tag
Sziasztok! Veszprémben vagy környékén keresek használt erősítőt, olcsón. 2x 50 W körüli kellene.
-
ArmanD.
őstag
Laptopomhoz keresek TVout kábelt, Geforce 7600Go van benne a TV-en meg van S-video bemenet meg AV is.
Aki tudna valamit irjon pls -
JanR
addikt
válasz
FoBCRaistlin #12208 üzenetére
Az ugy durva lesz nekem
Megvarom az igenyfelmeresed, meg en is elpasszolom a monitorom, aztan utana ugyis szeretnek majd egy nagyobbat
-
JanR
addikt
válasz
FoBCRaistlin #12206 üzenetére
A monitort mennyibe adod? Tudom, hogy egybe akarod, de az erdekel a legjobban
-
FoBCRaistlin
őstag
Valakit nem érdekel esetleg egyben KP-re a komplett gépem?
Lap: Giga P35 DS4,
CPU: C2Q Q9550@4Ghz FPO:L830B550!
Komplett víz: (Nexxos XP Bold, T56 Plexi tartály, Laing D5, Mo-ra2, Yate Loon 22cm, SilentStar Dualbox)
Ram: 4X1024 Crucial Ballistix Tracer 1066,
VGA: Gigabyte HD5850@1000/1200 HeatKiller FC Blokk
Hang: Creative X-Fi Elite Pro
HDD: 500 Gb Samsung, 1Tb Samsung Ecogreen F2, 1Tb WD Green
ODD:Samsung S223L
Szerverház, Corsair VX450W, Aerocool Gatewatch, A4Tech X750F
Monitor: 25" Full HD HannsG HH251
Genius Ht5.1 SW -
__Zs__
tag
Szervusztok!
2 x (1 - 1,2) m, átmérő 133mm (belső átm. 125mm) vas/acél csövet próbálok felhajtani valahol (természetesen az új ára alatt: 300Ft/kg + vágás).
Ha esetleg van valakinek és már éppen azon gondolkodott, hogy elviszi a MÉH-be, vagy az ALCUFER-hez, akkor inkább írjon, az ő felvásárlási áraiknál akár valamivel drágábban is érdekel. Mindez péntek reggel 9:00-ig, utána már sajna késő.Megj.: aki úgy gondolja, hogy valószínűleg nem számítógéphez kell, az helyesen teszi!
Üdv': __Zs__
-
csibor
addikt
28" kerékhez első villát keresek,200mm,22,2mm,menetes rögzítés.Ha valaki tud merev villát 4K alatt,vagy teleszkópost 7K alatt,az ne rejtse magába.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Apple MacBook
- LEGO klub
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Borderlands 4 - Így harcol Rafa
- iPhone topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest