- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Halihó! Lehet, hogy rossz helyen kopogtatok, de talán... Régebben gyakran volt olvasható a metróban egy-egy vers, többnyire adott hírességhez kötődően, pld. József Attila és Radnóti Mikós verseivel biztosan találkoztam. Viszont egy, csak egy vers, ami megmaradt bennem, méghozzá szótöredékekben. Sokszor próbáltam nekiesni a keresőnek, de mindig sikertelenül. Meg nem kérdeztem fórumon, ám most éppen ezért vagyok itt

Három sorból állt a versike, egy hölgy írta, ebben biztos vagyok. A következő szavak rémlenek: vitorla, vihar, eső, állnak a házak, fent, lent.
Ennyi, talán valaki emlékszik erre a darabra, szenzációs és anno el is mentettem, de sajnos nem lelem. Találkoztatok már vele? Ismerős így?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest