Hirdetés
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mini PC
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
petakpa1
őstag
Igen.
Elem kivét is.
Setup és Bios defaults értékek feltöltése is a Bios-ban.
Integrált perifériák letiltása.
Lemezegységek lehúzva
Kártyák eltávolítva, kivéve vga.Azt hiszem ez eeprom égető lesz.
Csak az a furcsa, hogy a gép rendben elindul, egészen odáig, amíg A DMI-t kell updatelnie. Ott lefagy. Aztán reset után ugyanott, de akkor már nem is írja hogy DMI-vel valamit csinálna. Gondolom úgy veszi, hogy előzőleg sikerült updatelni, és menteni, csakhogy gyakorlatilag nem, mert belefagyott

-
petakpa1
őstag
Sajnos ugyanez a problémám. Nagyon régi P1-es lap, bios frissités után nem megy tovább az Update DMI Imformation képernyőn. Már szinte mindent lehúzogattam, memót is cseréltem, már csak 64 van benne, de semmi.
Visszaflashelni sem tudom a régit, mert el sem jut odáig, hogy a bootolni kezdjen. Valami ötlet???
-
Borosz
őstag
Hála a...
Végre!
Lényegében semmit sem kötöttem a lapra, amikor kipróbáltam. Aztán pedig ahogy írtad mindent megváltoztattam a perifériákat illetően. Semmi változás. Még módosítgattam a BIOS beállításokat is. Mondjuk mindent nem tiltottam le mert akartam BIOS-t frissíteni, de ugyebár fagyi lett a vége annak is még boot előtt.
Létezhet, hogy a BIOS chip részei esetleg megsérülhettek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR5 5600MHz CL40 Beast Black RGB XMP - 8 év gari! -
- Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 5600MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év gari! -
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast Black XMP/EXPO - 10 év bolti garival! -
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
- Corsair 2x16Gb 6400 cl32 hynix a-die eladó ( cl34 7800!!!)
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Apple Watch Series 7 41mm GPS,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Köszönöm! Nekivágok még egyszer azt hiszem...
Végre!
Létezhet, hogy a BIOS chip részei esetleg megsérülhettek?