Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borosz
őstag
Hála a...
Végre!
Lényegében semmit sem kötöttem a lapra, amikor kipróbáltam. Aztán pedig ahogy írtad mindent megváltoztattam a perifériákat illetően. Semmi változás. Még módosítgattam a BIOS beállításokat is. Mondjuk mindent nem tiltottam le mert akartam BIOS-t frissíteni, de ugyebár fagyi lett a vége annak is még boot előtt.
Létezhet, hogy a BIOS chip részei esetleg megsérülhettek? -
Borosz
őstag
Nekem is lenne egy hibás Abit SA6. BIOS-ba be tudok menni, mindent lehet módosítani, még tuningolni is, de boot-nál ezt írja Buildnig DMI pool... és tovább semmi. Szivesen frissíteném a BIOS-t, de odáig el sem jut, hogy boot-oljon valemelyik meghajtóról.
Volt BIOS reset, elem ki.
Help... -
Borosz
őstag
Errefelé nem járnak az ''okosok''...?

Nekem is lenne egy hibás Abit SA6. BIOS-ba be tudok menni, mindent lehet módosítani, még tuningolni is, de boot-nál ezt írja Buildnig DMI pool... és tovább semmi. Szivesen frissíteném a BIOS-t, de odáig el sem jut, hogy boot-oljon valemelyik meghajtóról.
Volt BIOS reset, elem ki.
Help...
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- További aktív témák...
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszönöm! Nekivágok még egyszer azt hiszem...
Végre!
Létezhet, hogy a BIOS chip részei esetleg megsérülhettek?