Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borosz
őstag
Hála a...
Végre!
Lényegében semmit sem kötöttem a lapra, amikor kipróbáltam. Aztán pedig ahogy írtad mindent megváltoztattam a perifériákat illetően. Semmi változás. Még módosítgattam a BIOS beállításokat is. Mondjuk mindent nem tiltottam le mert akartam BIOS-t frissíteni, de ugyebár fagyi lett a vége annak is még boot előtt.
Létezhet, hogy a BIOS chip részei esetleg megsérülhettek? -
Borosz
őstag
Nekem is lenne egy hibás Abit SA6. BIOS-ba be tudok menni, mindent lehet módosítani, még tuningolni is, de boot-nál ezt írja Buildnig DMI pool... és tovább semmi. Szivesen frissíteném a BIOS-t, de odáig el sem jut, hogy boot-oljon valemelyik meghajtóról.
Volt BIOS reset, elem ki.
Help... -
Borosz
őstag
Errefelé nem járnak az ''okosok''...?

Nekem is lenne egy hibás Abit SA6. BIOS-ba be tudok menni, mindent lehet módosítani, még tuningolni is, de boot-nál ezt írja Buildnig DMI pool... és tovább semmi. Szivesen frissíteném a BIOS-t, de odáig el sem jut, hogy boot-oljon valemelyik meghajtóról.
Volt BIOS reset, elem ki.
Help...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszönöm! Nekivágok még egyszer azt hiszem...
Végre!
Létezhet, hogy a BIOS chip részei esetleg megsérülhettek?