Aktív témák
-
666
tag
Ventiügyben egy gyors kérdés:
ez a AeroCool venti milyen? Mistr*lban találtam, elég olcsó, és nem hangos, és még a légszállítása is jó [L]http://www.mistral.hu/uj/admin/leir/out2.phtml?termek=2008545[/L] -
mr_ricsi
veterán
-
kcics
csendes tag
Hali!
Nekem is egy G4 Ti4200-am van. Szerintem is visít mint az állat.Hál' Istennek már nem, köszönöm Dr. Zalman!!! :) Én nem bíztam a véletlenre és vettem rá kb 6000-ért egy Zalman ZM-HP80C-t + egy kiegészítő ventilátort kb2000 pézért OP1.Szinte teljesen néma. Csak akkor hallom a hangját, ha befekszem mellé és a fülemtől úgy kb 10-15 cm-re van.... :DD
Még van az ARCTIC coolnak is fasza cucca.... -
vmaxter
tag
Sziasztok!
Chaintech G4 Ti4200-höz kéne nekem valami csendes hûtô. Az eredeti ami rajta volt, nagyon gáz, sípol mint az állat.
Ha van valami ötlet hol tudok ilyez venni, azt megköszönném.
Köszi. -
Ewy
csendes tag
-
degu
senior tag
Tok mindegy hol veszed,mind kinai!
Biztosan almosak voltak a sargak,amikor csinaltak!
Telleg! A fiamon kivul en mar semmiben sem vagyok biztos,hogy nem kinai -e?:DD -
kcics
csendes tag
Hali!
Vettem egy 92mm-s Zalman F2-t, azzal a szándékkal, hogy egy halk (elvileg silent módban, 5V, néma) ventit a ház tetejére, hogy kiszürcsölje a forróságot...
Itt jött a bibi... nagy nyugottan kettőt vettem, mivel a bratyómnak is kellett volna egy Dr. Zalman. A tesómnak egy Zalman CNPS7000-Cu, ZM-HP80C és F1 van. Így hát bíztunk a névben, mert ezek faszák...
Mikor rádugtam a 12V-ra az F2-est, az iszonyatos levegőmennyiséget mozgatott, iszonyat hanggal. Majd rádugtam 5V-ra. Ekkor elvileg semmi hangja sincs, de nekem úgy kerreg, mint egy traktor. Végigskáláztuk a 0-tól 12 V-ig, de végig megvan ez a hülye hangja...
Van egy OP1, és F1-esem és azok is elvileg 20dB-t nyomnak, de azok gyakorlatilag is némák 5V-on. Ez a k*rv@ F2 pedig ''20dB''-vel szánt...
Azt nem tudom, hogy ezek gyári hibásak lehetnek? Vagy csak hangosak...pedig ez nem vall Z-re... :(
Az egyiket a Szent Gellért téren vettem egy számítógép és egy csillagrendszer kereszteződésénél, a másikat pedig a Teréz krt-on a kékhalban... :F -
Flashy
veterán
a venti alján levő matricát kaparod remélem, nem a tetején
-
moonman
titán
műszerolajat találtam itthon, de nem tudom leszedni a ventilátort a keretről. a bordáról le tudtam csavarozni, de így nem férek hozzá a tengelyhez. le lehet pattntani? nem mertem feszegetni. eredeti hűtő (sapphire), ilyen:
[L]http://kep.tar.hu/moonman/images/pic5172684.jpg[/L]
[Szerkesztve] -
unic
tag
Amit twollah tanácsolt, be szokott válni... próbáld ki.
-
moonman
titán
Felhozom, ne legyen új topic ezért az apró hibáért :)
radír 9500 pro-n elkezdett zizegni a ventilátor. kifújtam a gépet (rendszeresen), de ettől nem lett halkabb. nem gáz, csak éjjel zavar. mit csináljak vele?
szerk: ja, eredeti hűtés van rajta.
[Szerkesztve] -
fps8
senior tag
Van egy kis gondom a TNT2-vid.-kártyám ventiével.Van amikor rályön és elkezd hangoskodni.Mint egy motor egyre hangosabban.Néha meg is szorul egy kis időre érdekes hangokat hallatva de aztán abbahaggya ha megmozgatom a házat.Csak aztán az óránkénti huszadik ''megmozgatás''-után már nem biztos hogy ugyanojan nyugottsággal teszem azt mint az elsőnél.Szóval valaki adjon ötletet mit csináljak vele hogy a házam megússza.Ha nem muszály nem vennék új ventit egy ijen videócard-hoz,majd csak ha új card-ot veszek utána. :DDD
Aktív témák
Hirdetés
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciácal
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- Motorola Edge 50 Fusion 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest